- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.081
KızlarKızlar birsey sorucam bugün 7.günüm bitti yalnız bende hiç kabızlık olmadı düne dek 2 gündür ne yapıyorsam kaldı ki su çok içiyorum lavaboya çıkamıyorum karnım davul gibi oldu hatta çok mutlu olmuştum kabızlık yaşamadığım için ,böyle olanınız var mı ? Bağırsak çalıştırıcı doğal herşeyi yaptım . Acaba bebeğim 7.gunde artık tutunduğu için midir sizce , salı sabahı kan testi vericem
Ben ilk tedavimde de transferden snra hic icmedim gelmiyodu aklima. Kalp atisinin durduguni ogrendigim gun baslamiatim tekrar
Ben tam 20 yıllık tiryakiyim canım , ilk kez içmedim ya ilk kez , doktorada gittim tüm bırakma yontemletinide denedim , ama hep bir vicdan azabı , bunda dedimki senin zevkin için eşini baba olmaktan mahrum etmeye hakkın yok dedim , gerçekten bırakılmayacak kadar zor değilmiş , yıllarca nasıl da çekinmiş korkmuşum bırakmaktan , ahh diyorum başka birşey demiyorum
Amin saolasın herkese inşallahTam 1buçuk ay olmuştu...İnşallah şifa olur
9.haftada kalbi durdunoldu sonra peki ? hayırlısıyla doğmuştur inşallah
Amin inşaallahNe kadar sevindim sizin adınıza inşallah Rabbim bana da nasip etsin bırakmayı
Dondurulmusla ilgili bisey bilmiyorum ben canim arkadaslar anlatir illaki bende okurum ilk defa dondurduk bizdeArkadaşlar biliyosunuz bugün benim değer 5in altında çıktı 10. Günümdü. Güzel dilekleriniz için çok sağolun. Birden fazla denemesi olanlara sorularım var. Dondurulmuş embriyolarım var sizce ne zaman başlamalıyım yeni denemeye?
Bu ikinci kez başarısız transferim. Bir önceki kimyasaldı bu direkt negatif. Benzer durumda olan varsa 3. Deneme öncesinde doktorunuz ekstra incelemeler falan yaptı mı neler yaptı?
Zeytinyag İc bir iki kasik ben o sekilde atlattim cok olmadi olacak gibiydiki engelledim. Bu surecte ikinmak hic hos degil valla insanin akli cikiyorKızlar birsey sorucam bugün 7.günüm bitti yalnız bende hiç kabızlık olmadı düne dek 2 gündür ne yapıyorsam kaldı ki su çok içiyorum lavaboya çıkamıyorum karnım davul gibi oldu hatta çok mutlu olmuştum kabızlık yaşamadığım için ,böyle olanınız var mı ? Bağırsak çalıştırıcı doğal herşeyi yaptım . Acaba bebeğim 7.gunde artık tutunduğu için midir sizce , salı sabahı kan testi vericem
Yarın kan testi günümKan testi yaptırdın mı hiç?
Bende uludağ üniversitesinde tedavi goruyorum gercekten ellerine dusurmesin allah hepsi ayrı bir terane sekreteri hemsiresi doktoru yumurta toplama transfer orda oldu ilk transferimden sonra estrofem bile vermemislerdi sadece crinone jel kullanmıstım 2inci transferimde estrofem progestan fitil birde 10 gün günde 1 kez progestan iğne kullandım 11 eylulde olmustum buda negatifle sonuçlandıBenim 2.transferim olacak adetin 2. Günü gittim estrofem verdi. Kullanıyorum sanırım haftaya pazartesi transferim olacak. Ama zaten stresliyim içerdekiler bilgi vermiyorlar. Rahim kalınlığım kaç diyorum olması gerektiği gibi diyo. Dısarıda kapıda kocaman kağıt var hasta doktor secebilir doktor hastayı bilgilendirmek zorunda vs. Buna uyan yok. Neyse Allahım nasip etsinde Bida ellerine düşürmesin. Siz hangi hastanedesiniz aşamalarınız anlatırmısınız
Hayırlısı olu hakkinizda umarım rabbim gönl<n<zdekini nasip etsinİlk denemem
İ
9.haftada kalbi durdu
İnan etmediğim.sey kalmadı yok ikinmam asla zaten ödüm kopuyor . incir kayısi yoğurt vs vs herpsini yaptım . Az günüm kaldı ya hiç belirti arayıp kendimi etkilemek istemiyorum ama bi yandan da dayanamıyorum . Allah razi olsun en iyisi onu da deniyim içeyim ins icebilirimZeytinyag İc bir iki kasik ben o sekilde atlattim cok olmadi olacak gibiydiki engelledim. Bu surecte ikinmak hic hos degil valla insanin akli cikiyor
Ben de her sabah erik kompostosu içiyorum iyi geliyorİnan etmediğim.sey kalmadı yok ikinmam asla zaten ödüm kopuyor . incir kayısi yoğurt vs vs herpsini yaptım . Az günüm kaldı ya hiç belirti arayıp kendimi etkilemek istemiyorum ama bi yandan da dayanamıyorum . Allah razi olsun en iyisi onu da deniyim içeyim ins icebilirim
İyi ediyosun bende çok su ve incir filan yiyiyorum da zeytinyağı iyi geldiBen de her sabah erik kompostosu içiyorum iyi geliyor
Iyi bari zeytinyağı sorunu çözmüş. Erik suyu da bağırsakları çalıştırıyor aklında bulunsun yine deİyi ediyosun bende çok su ve incir filan yiyiyorum da zeytinyağı iyi geldiSelinby61 Allah razı olsun ♥♥
İcemezsen ki bende icemedim kahvaltida tüket kekikle vs tatlandirdim iki uc yemek kasigi kadar ekmek banarak zeytinle salatalikla kalaninida kafaya dikerek bi sekilde tukettimİnan etmediğim.sey kalmadı yok ikinmam asla zaten ödüm kopuyor . incir kayısi yoğurt vs vs herpsini yaptım . Az günüm kaldı ya hiç belirti arayıp kendimi etkilemek istemiyorum ama bi yandan da dayanamıyorum . Allah razi olsun en iyisi onu da deniyim içeyim ins icebilirim
Okadar uzuluyorum ki boyke hikayeleri okuyunca. Bende ktü tip fakuktesindeyim ama sekreterinden hemsiresine okadar iyilerki doktorumda oyle. Cok onemli bu surecte etrafindaki insanlarin tavri vallahi uzuluyorum ya tamam saglikcilar isleri zor ama oraya gelen hicbir hastanin isi onlardan kolay degil herkes derdine derman ariyor birde kotu muamele yazik yaBende uludağ üniversitesinde tedavi goruyorum gercekten ellerine dusurmesin allah hepsi ayrı bir terane sekreteri hemsiresi doktoru yumurta toplama transfer orda oldu ilk transferimden sonra estrofem bile vermemislerdi sadece crinone jel kullanmıstım 2inci transferimde estrofem progestan fitil birde 10 gün günde 1 kez progestan iğne kullandım 11 eylulde olmustum buda negatifle sonuçlandı
Ah insallah canim insallah tek duam buçok üzüldüm Rabbim bu kez sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hemen etki ediyor dimi ışık hiziyla yarisirİyi ediyosun bende çok su ve incir filan yiyiyorum da zeytinyağı iyi geldiSelinby61 Allah razı olsun ♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?