Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar

Ne kadar sevindim sizin adınıza inşallah Rabbim bana da nasip etsin bırakmayı

Dondurulmusla ilgili bisey bilmiyorum ben canim arkadaslar anlatir illaki bende okurum ilk defa dondurduk bizde

Zeytinyag İc bir iki kasik ben o sekilde atlattim cok olmadi olacak gibiydiki engelledim. Bu surecte ikinmak hic hos degil valla insanin akli cikiyor

Bende uludağ üniversitesinde tedavi goruyorum gercekten ellerine dusurmesin allah hepsi ayrı bir terane sekreteri hemsiresi doktoru yumurta toplama transfer orda oldu ilk transferimden sonra estrofem bile vermemislerdi sadece crinone jel kullanmıstım 2inci transferimde estrofem progestan fitil birde 10 gün günde 1 kez progestan iğne kullandım 11 eylulde olmustum buda negatifle sonuçlandı

Zeytinyag İc bir iki kasik ben o sekilde atlattim cok olmadi olacak gibiydiki engelledim. Bu surecte ikinmak hic hos degil valla insanin akli cikiyor
İnan etmediğim.sey kalmadı yok ikinmam asla zaten ödüm kopuyor . incir kayısi yoğurt vs vs herpsini yaptım . Az günüm kaldı ya hiç belirti arayıp kendimi etkilemek istemiyorum ama bi yandan da dayanamıyorum . Allah razi olsun en iyisi onu da deniyim içeyim ins icebilirim

Ben de her sabah erik kompostosu içiyorum iyi geliyor

İcemezsen ki bende icemedim kahvaltida tüket kekikle vs tatlandirdim iki uc yemek kasigi kadar ekmek banarak zeytinle salatalikla kalaninida kafaya dikerek bi sekilde tukettim

Okadar uzuluyorum ki boyke hikayeleri okuyunca. Bende ktü tip fakuktesindeyim ama sekreterinden hemsiresine okadar iyilerki doktorumda oyle. Cok onemli bu surecte etrafindaki insanlarin tavri vallahi uzuluyorum ya tamam saglikcilar isleri zor ama oraya gelen hicbir hastanin isi onlardan kolay degil herkes derdine derman ariyor birde kotu muamele yazik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…