Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Acibadem maslakta mi tedavi görüyorsunuz genelde orası veriyor prograf korkmayın bende son 3 denememde kullandim sadece onu kullanırken hayvanlardan uzak durun bağışıklığınız zayıf olduğu için mikrop kapma olasiginiz yuksek

Yok ben antepteyim. Evet dikkat etmek lazım

Ben kullandım canım halada devam özelden ulasabılırsın, sadece bende yan etki cok fazla sacımı döktü, hıc korkma bagısıklık sistemini baskılayatak bebegın sankı dogal olmus gıvı vucuda tutunmaını saglıyor, olumlu dusun guzel olucak tir gzl bır ılac yanı korkma gunde 2kez aldım ben.

selam arkadaslar. değerım 11. gun 59,34 akşamdan beri ağlıyorum 2. denemem ve buda olmadı galıba. ılkı kımyasaldı 60.14 tü deger 1 gun sonra 22 ye düşmüştü. dün bir damla kahverengı ve kırmızı kanamam geldi. hıc umudum yok cok yoruldum.

Canım bekle daha belli değil ki

Aa sen niye üzülüyorsun canım. Brnım 10.gün degerım 62.
Daha oncekı bebegımde 50 idi. Katlanarak devam etmıstı. Üzme kendini katlanır ınsallah

Aa sen niye üzülüyorsun canım. Brnım 10.gün degerım 62.
Daha oncekı bebegımde 50 idi. Katlanarak devam etmıstı. Üzme kendini katlanır ınsallah
İnşallah hıc umudum yok. kanama moralımı cok bozdu. sancım da var. kafam yerınde değil gerçekden. inşallah öyle olurİlkide aynı sekılde olunca umudum kalmadı çok

Galaxyeliz61 canım rahim bölgene yaptırmışsın hacamatı acımadı mı bir seyler geldi mi kan iltihap gibi ben bazılarından duymuştum
Kan geliyor ama fazla değil öyle..iltihap tarzı bişiy yok canım..kişiden kişiye değişiyor demekki...şifa olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…