- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.141
Canım benim akşamdan beri ağlamaya gerek yok şimdi benim değer yüksek çıkınca forumu alt üst ettim senin gibi başlayan çoook...inan bana önemli plan artış dimi..üzülme git istersen bir daha ver bak artıyor mu..bekleme yarınıselam arkadaslar. değerım 11. gun 59,34 akşamdan beri ağlıyorum2. denemem ve buda olmadı galıba. ılkı kımyasaldı 60.14 tü deger 1 gun sonra 22 ye düşmüştü. dün bir damla kahverengı ve kırmızı kanamam geldi. hıc umudum yok cok yoruldum.
evet canım bugun vereceğim tekrar kan.ınsallah artmıstırCanım benim akşamdan beri ağlamaya gerek yok şimdi benim değer yüksek çıkınca forumu alt üst ettim senin gibi başlayan çoook...inan bana önemli plan artış dimi..üzülme git istersen bir daha ver bak artıyor mu..bekleme yarını
Teşekkürler kuzum ama ben yaptırmayı düşünmüyorum korkuyorum hayırlı olsun güzel bebegin sana mutluluk Hıuzur dolu günler getirsin insallahKan geliyor ama fazla değil öyle..iltihap tarzı bişiy yok canım..kişiden kişiye değişiyor demekki...şifa olsun inşallah..
Yok ben antepteyim. Evet dikkat etmek lazım
İlk denememdi dondurulmuş var devam edeceğizHayırlısı olsun hiç üzülme gecikiyorsa güzelleşiyordur allah büyüktür.. ilk denemenmiydi? Donmuş embriyon var mı?
İnşallah rabbim yardımcımız olur hepimizin...Teşekkürler kuzum ama ben yaptırmayı düşünmüyorum korkuyorum hayırlı olsun güzel bebegin sana mutluluk Hıuzur dolu günler getirsin insallah
canım hemen umudunuz kesme. benim11.gün 24 tü. 4 gün sonra 14.gün 95 oldu.kimyasal büyük ihtimalle ilaçları kes dedi doktorum. ilaçları kestikten 4 gün sonra 18. gün testim 471 çıktı. Hala her ihtimalim masadaamageç tutunma da olabilirmiş ve yarın kan testi verip kese var mı diye kontrole gidicem. sakin ol ve bekle derim.selam arkadaslar. değerım 11. gun 59,34 akşamdan beri ağlıyorum2. denemem ve buda olmadı galıba. ılkı kımyasaldı 60.14 tü deger 1 gun sonra 22 ye düşmüştü. dün bir damla kahverengı ve kırmızı kanamam geldi. hıc umudum yok cok yoruldum.
canım hemen umudunuz kesme. benim11.gün 24 tü. 4 gün sonra 14.gün 95 oldu.kimyasal büyük ihtimalle ilaçları kes dedi doktorum. ilaçları kestikten 4 gün sonra 18. gün testim 471 çıktı. Hala her ihtimalim masadaamageç tutunma da olabilirmiş ve yarın kan testi verip kese var mı diye kontrole gidicem. sakin ol ve bekle derim.
canım hemen umudunuz kesme. benim11.gün 24 tü. 4 gün sonra 14.gün 95 oldu.kimyasal büyük ihtimalle ilaçları kes dedi doktorum. ilaçları kestikten 4 gün sonra 18. gün testim 471 çıktı. Hala her ihtimalim masadaamageç tutunma da olabilirmiş ve yarın kan testi verip kese var mı diye kontrole gidicem. sakin ol ve bekle derim.
sağol canım ınsallahcanım hemen umudunuz kesme. benim11.gün 24 tü. 4 gün sonra 14.gün 95 oldu.kimyasal büyük ihtimalle ilaçları kes dedi doktorum. ilaçları kestikten 4 gün sonra 18. gün testim 471 çıktı. Hala her ihtimalim masadaamageç tutunma da olabilirmiş ve yarın kan testi verip kese var mı diye kontrole gidicem. sakin ol ve bekle derim.
Bülent beye gidiyorum.. siz transfer oldunuz mu?Ben de antepteyim hangi doktora gidiyorsunuz ? :)
Özel olmazsa olmama sebebi beydi canım?İlk denememdi dondurulmuş var devam edeceğiz
Amin canım inşallah. Ama ben önce kendime hep şunu söylüyorum “çift olarak bir bebeğimiz olsun çok istiyoruz evet. Ama hayırlısıysa, sağlıklıysa olsun. Kendi sağlığım da çok önemli. Sağlıkla kavuşacaksak olsun.” Bu yüzden ne sonuç gelirse gelsin kabulüm. Her zaman! Kendimi seviyorum. Eşimi ve evliliğimizi seviyorum. Bebekli, bebeksiz her halimiz kabulüm. Elimizden geleni yapıyoruz ama olmazsa dünyanın sonu hiç değil. Bunları kendine her gün söyle. Her gün. Sakin tut kendini. Her hamilelik farklı. Bir öncekini unut demek kolay. Ama kendine olumlu şeyler söyle olur mu?sağol canım ınsallahİlkindede aynı şeyleri yaşayınca insan neyapacagını bilemiyor.Insallahhh tutunmuştur bebeklerımız burdakı herkes ıcın kendım ıcın tek duam bu
Bülent beye gidiyorum.. siz transfer oldunuz mu?
hepimiz icin hayirlisi olsun bende dün transfer oldumBülent Gürhan Kahraman mi ben de ona gidiyorum evet daha dün transfer oldum
hepimiz icin hayirlisi olsun bende dün transfer oldum
Sperm sayısıÖzel olmazsa olmama sebebi beydi canım?
Kesınlıkle kıyaslamaAmin benim ilk transferimde ikinci gün batma başlardı yerleşmeden dolayı bu defa yok . Hayırlısı olsun ne diyelim
benimde bir önceki transferinde batma olmuştu ama bu sefer sadece hafif bel ağrısı var umarım tutar kızım cok istiyor ne kadar ondan bu tupbebek surecini saklamaya çalıştıysamda anlıyor biliyorAmin benim ilk transferimde ikinci gün batma başlardı yerleşmeden dolayı bu defa yok . Hayırlısı olsun ne diyelim
Merhaba benim tedavide bugün 6.günüm aşırı meme hassasiyeti başladı şu anda.. haziran ayında aşırı meme ucu hassasiyeti vardı ve prolaktinim 30 çıkmıştı. bu ay reglin 2.günü 15 çıktı ve tedaviye başlamıştık ne yapmam gerekiyor şu an da çok tedirgin oldum.Evet canım adetin 3günü dahil her gittiğimde progesteron özellikle bakıldı ,bir önceki taze transferde tutmamıştı çünkü progesteron yüksekti ilaçlardan olabilir demişti doktorum yinede denemek istedim tutmadı... 8 ay sonra tekrar denedim bende..Doktoruma hatırlattım hocam hormon yine yükselirse fazla iptal etmek istiyorum dedim ..birde standart vitamin takviyesi.Progesteron,estrofem olmasın gebelik aşısı varmış onuda kullanmak istiyorum dedim .. ssk karşılamıyor aşıyı ama..öyle güzel sonuç alınca şimdi aşının etkisi var diyorum...transferden sonra 40 dk sonra lavaboya gittim.. sonra yürüyüp otoparka gittim yavaşça...eşim namaza gitmişti..eve geldim 2 gün boyunca lavabo hariç hiç kalkmadım yattım ...sonra evimin işlerini yaptım..Rabbim hepinizden razı olsun bol tövbe edin.. İnşallah güzel haberler alırız hepinizden...
Kesınlıkle kıyaslama
Benım de ılk tutan bebegımde ve sındıkınde cok farklı belırtıler oldu.
Bende olmıcak onda bu belırtım vardı bunda yok dedım. Şükür degerım iyi çıktı.
Kesınlıkle her bebek bır degıl kıyaslayıp kendınızı yıyıp bitirmeyin ben yaptım hata ettım
benimde bir önceki transferinde batma olmuştu ama bu sefer sadece hafif bel ağrısı var umarım tutar kızım cok istiyor ne kadar ondan bu tupbebek surecini saklamaya çalıştıysamda anlıyor biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?