Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Canım benim akşamdan beri ağlamaya gerek yok şimdi benim değer yüksek çıkınca forumu alt üst ettim senin gibi başlayan çoook...inan bana önemli plan artış dimi..üzülme git istersen bir daha ver bak artıyor mu..bekleme yarını

evet canım bugun vereceğim tekrar kan.ınsallah artmıstır

Kan geliyor ama fazla değil öyle..iltihap tarzı bişiy yok canım..kişiden kişiye değişiyor demekki...şifa olsun inşallah..
Teşekkürler kuzum ama ben yaptırmayı düşünmüyorum korkuyorum hayırlı olsun güzel bebegin sana mutluluk Hıuzur dolu günler getirsin insallah

canım hemen umudunuz kesme. benim11.gün 24 tü. 4 gün sonra 14.gün 95 oldu.kimyasal büyük ihtimalle ilaçları kes dedi doktorum. ilaçları kestikten 4 gün sonra 18. gün testim 471 çıktı. Hala her ihtimalim masadaamageç tutunma da olabilirmiş ve yarın kan testi verip kese var mı diye kontrole gidicem. sakin ol ve bekle derim.

sağol canım ınsallah İlkindede aynı şeyleri yaşayınca insan neyapacagını bilemiyor.Insallahhh tutunmuştur bebeklerımız burdakı herkes ıcın kendım ıcın tek duam bu

sağol canım ınsallah İlkindede aynı şeyleri yaşayınca insan neyapacagını bilemiyor.Insallahhh tutunmuştur bebeklerımız burdakı herkes ıcın kendım ıcın tek duam bu
Amin canım inşallah. Ama ben önce kendime hep şunu söylüyorum “çift olarak bir bebeğimiz olsun çok istiyoruz evet. Ama hayırlısıysa, sağlıklıysa olsun. Kendi sağlığım da çok önemli. Sağlıkla kavuşacaksak olsun.” Bu yüzden ne sonuç gelirse gelsin kabulüm. Her zaman! Kendimi seviyorum. Eşimi ve evliliğimizi seviyorum. Bebekli, bebeksiz her halimiz kabulüm. Elimizden geleni yapıyoruz ama olmazsa dünyanın sonu hiç değil. Bunları kendine her gün söyle. Her gün. Sakin tut kendini. Her hamilelik farklı. Bir öncekini unut demek kolay. Ama kendine olumlu şeyler söyle olur mu?

Amin benim ilk transferimde ikinci gün batma başlardı yerleşmeden dolayı bu defa yok . Hayırlısı olsun ne diyelim
Kesınlıkle kıyaslama
Benım de ılk tutan bebegımde ve sındıkınde cok farklı belırtıler oldu.
Bende olmıcak onda bu belırtım vardı bunda yok dedım. Şükür degerım iyi çıktı.
Kesınlıkle her bebek bır degıl kıyaslayıp kendınızı yıyıp bitirmeyin ben yaptım hata ettım

Amin benim ilk transferimde ikinci gün batma başlardı yerleşmeden dolayı bu defa yok . Hayırlısı olsun ne diyelim
benimde bir önceki transferinde batma olmuştu ama bu sefer sadece hafif bel ağrısı var umarım tutar kızım cok istiyor ne kadar ondan bu tupbebek surecini saklamaya çalıştıysamda anlıyor biliyor

Merhaba benim tedavide bugün 6.günüm aşırı meme hassasiyeti başladı şu anda.. haziran ayında aşırı meme ucu hassasiyeti vardı ve prolaktinim 30 çıkmıştı. bu ay reglin 2.günü 15 çıktı ve tedaviye başlamıştık ne yapmam gerekiyor şu an da çok tedirgin oldum.

hadi ya şaşırdım şimdi , çünkü kimyasal da bariz belliydi . Açıkçası benim bu kez içimden de Hiç dikkat etmek gelmiyor . Sanırım psikolojim iyi değil , beynim de inkar durumu söz konusu . Çünkü umursamıyorum ama bir yandan da bu kadar masraf, acı , hayal kırıklığına bu da olmazsa cesaret edemem . Umarım dediğiniz gibi olur

benimde bir önceki transferinde batma olmuştu ama bu sefer sadece hafif bel ağrısı var umarım tutar kızım cok istiyor ne kadar ondan bu tupbebek surecini saklamaya çalıştıysamda anlıyor biliyor

aynen bende de sadece bel ağrısı var bugün, bir fr ufaktan adet sancısına benzer sancı ... o da normal zaten .. inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte , sonuç bekleyen az kişi kaldık bu topikte sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…