Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

canim sen idrar testi yapmayi yani gebelik testi düşünüyormusun ben 6.günü yapmayı düşünüyorum

canim sen idrar testi yapmayi yani gebelik testi düşünüyormusun ben 6.günü yapmayı düşünüyorum

ben o Hatayı bir kere yaptım birdaha yapmam . İlkinde 5. Günden başladım negatif ,6. Gün pozitif çıktı , sonra günden güne kan değerlerim yükseldi , doktorum da hamilesin dedi sevindik , 11. Güne geldiğimiz de pat diye bir düştü öyle bir yıkılmak yok , o yüzden en erken 9. Da yaparım inşallh

Bu mesajda bana umut oldu . 6 cı ün negatif 7 ci hün negatif kan testi .. ağlaya zırlaya yıpratarak geldim bugün 9 cu gün içimde büyük bi boşvermişlik var 5 ci gün embriosu olsa çıkardı diye .. ama sen bana umut oldun ☹

Canım hiç bozma moralini 6-7. Günler çok erken zaten. Öyle oturup kendini de dinleme. Oyalan. Tak kulağına müziğini kısa bi yürüyüş yap. Kitap oku. Dizi izle. Tamam mı?

Kızlar bugün transferimin 4.gunu. dünden beri kasık ağrım var. Bir de sanki vajinamin üstünde bir ağırlık var her an adet olacakmışım gibi. Sizin de böyle bir belirtiniz oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…