- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.161
canim sen idrar testi yapmayi yani gebelik testi düşünüyormusun ben 6.günü yapmayı düşünüyorumaynen bende de sadece bel ağrısı var bugün, bir fr ufaktan adet sancısına benzer sancı ... o da normal zaten .. inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte , sonuç bekleyen az kişi kaldık bu topikte sanırım
canim sen idrar testi yapmayi yani gebelik testi düşünüyormusun ben 6.günü yapmayı düşünüyorum
Bu mesajda bana umut oldu . 6 cı ün negatif 7 ci hün negatif kan testi .. ağlaya zırlaya yıpratarak geldim bugün 9 cu gün içimde büyük bi boşvermişlik var 5 ci gün embriosu olsa çıkardı diye .. ama sen bana umut oldun ☹Evet hadi bakalım eylül ayında sürekli belirsizlikle giden benden başkası var mı diye yazıyorum7 eylül de transfer oldum. 5. gün embriyosu. 11. Gün testim 24. Kimyasal gebelik büyük ihtimalle denildi. 15. gün testim 95. Kimyasala döndü, ilaçları keselim dedi doktor. Bugün 18. gün kimyasaldaki düşüş için gittim kan testine. 471,41 çıktı. İlaçsız. Şu an tüm ihtimaller masada 1- Kimyasal devam ediyor olabilir. (800-1000 lerden düşen kimyasallar varmış) 2- geç tutunan gebelik mümkün. (Hadi inş ) 3- dış gebelik de masaya geldi şimdi. Pazartesi ultrasona kese görmeye gidip, kan testini de tekrarlıyorum bakalım. Bana dua edin, pozitif enerjilerinizi gönderin. Ayrıca @Papatya 82 bugünkü test sonucumda bile hep umutlu olduğun için teşekkür ederim. Gerçekten hissettiklerin doğruymuş, ne kadar kalbin temizse ❤
Canım hiç bozma moralini 6-7. Günler çok erken zaten. Öyle oturup kendini de dinleme. Oyalan. Tak kulağına müziğini kısa bi yürüyüş yap. Kitap oku. Dizi izle. Tamam mı?Bu mesajda bana umut oldu . 6 cı ün negatif 7 ci hün negatif kan testi .. ağlaya zırlaya yıpratarak geldim bugün 9 cu gün içimde büyük bi boşvermişlik var 5 ci gün embriosu olsa çıkardı diye .. ama sen bana umut oldun ☹
Ozellikle 4.gun cok yasadim soylediklerini. Ama sonra azalarak gecti.Kızlar bugün transferimin 4.gunu. dünden beri kasık ağrım var. Bir de sanki vajinamin üstünde bir ağırlık var her an adet olacakmışım gibi. Sizin de böyle bir belirtiniz oldu mu?
Ben de özellikle bugün yaşadım özellikle ağırlık kısmını. Teşekkür ederimOzellikle 4.gun cok yasadim soylediklerini. Ama sonra azalarak gecti.
Canım sayı kaçtı benimde aynı durumum seninleSperm sayısı
Benim 3. 4. Gün oyleydiKızlar bugün transferimin 4.gunu. dünden beri kasık ağrım var. Bir de sanki vajinamin üstünde bir ağırlık var her an adet olacakmışım gibi. Sizin de böyle bir belirtiniz oldu mu?
Cok tuhaf bir his. Sanki adet her an aşağıya inecekmis gibi. Ben adet olacağım zamanda böyle oluyordu o yüzden korktum.Benim 3. 4. Gün oyleydi
Aralıklı oluyor öyle belki tutunuyordur bilemeyizCok tuhaf bir his. Sanki adet her an aşağıya inecekmis gibi. Ben adet olacağım zamanda böyle oluyordu o yüzden korktum.
antepte nerde yapıyorsunuzYok ben antepteyim. Evet dikkat etmek lazım
İnşallah öyledirAralıklı oluyor öyle belki tutunuyordur bilemeyiz
Siz de mi anteptesiniz? Umay’da ama doktorum Bülent beyantepte nerde yapıyorsunuz
Evet antepteyim hangi aşamadasınız novafertilde yapıyoruzSiz de mi anteptesiniz? Umay’da ama doktorum Bülent bey
Benim transferim 5 gün sonra şu an iğne ilaç devam ediyorum.Evet antepteyim hangi aşamadasınız novafertilde yapıyoruz
Dondurulmuş transfer mi olacakBenim transferim 5 gün sonra şu an iğne ilaç devam ediyorum.
İnşallah hemen tutunur bebişinizDondurulmuş transfer mi olacak
Benim transferim yarın
Ilk denememi
Amin inşallah rabbim emeklerimizi karşılığını versin hepimizin benimkide 5gun embriyosu ama taze transfer olacakİnşallah hemen tutunur bebişinizEvet ilk denemem dondurulmuş beşinci gün embriyosu iki tane transfer edilecek
AminAmin inşallah rabbim emeklerimizi karşılığını versin hepimizin benimkide 5gun embriyosu ama taze transfer olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?