- 23 Ağustos 2018
- 2.602
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.201
Hersey kısmet zamanı gelmeden olmuyor Rabbim hepinizin gönlüne göre versin insallah diliyorumBenim 7 yumurtam toplandı. Ve ilaç dozlarımız düşüktü. Ona rağmen doktorum dondurttu,ertesi ay transfer dedi. Ama malesef pandemi patladı. Marttaki transfer Eylüle sarktı
Canım durumun nedir testi tekrarladınmıBenim 7 yumurtam toplandı. Ve ilaç dozlarımız düşüktü. Ona rağmen doktorum dondurttu,ertesi ay transfer dedi. Ama malesef pandemi patladı. Marttaki transfer Eylüle sarktı
Merhaba benim tedavide bugün 6.günüm aşırı meme hassasiyeti başladı şu anda.. haziran ayında aşırı meme ucu hassasiyeti vardı ve prolaktinim 30 çıkmıştı. bu ay reglin 2.günü 15 çıktı ve tedaviye başlamıştık ne yapmam gerekiyor şu an da çok tedirgin oldum.
Prolaktin için dostinex adlı bir ilaç var doktorunuzla konuşun isterseniz...Benim progesteron yüksekti farklı yaniMerhaba benim tedavide bugün 6.günüm aşırı meme hassasiyeti başladı şu anda.. haziran ayında aşırı meme ucu hassasiyeti vardı ve prolaktinim 30 çıkmıştı. bu ay reglin 2.günü 15 çıktı ve tedaviye başlamıştık ne yapmam gerekiyor şu an da çok tedirgin oldum.
Bu durum doktor kendi fikrimde değişebiliyor...özelde yaptırdım ,üniversite hastanesinde yaptırdım,35 yaş altına ilk iki deneme negatif olunca 3. Çift transfer edildi yani yer TrabZon...Canım ben özelde yaptırdım, kesinlikle esnek değiller bu konuda .
Aynen Ya bana söylenen progestan hormonun yüksekse bu ay transfer yapmiycagiz dediler sonra kan sonucumda düşük gelince transfer olacak dediler.tercih hakkımız varmı bilmiyorumAcaba neye göre taze transfere karar veriyor doktor onu merak ediyorum hangisi daha iyi tercih halkımız oluyor mu böyle durumda doktorla ortak karar verilmeli yani bizim de düşüncemiz önemli bu aşamda diye düşünüyorum
Birde rahmin durumuna bakıyorlarAcaba neye göre taze transfere karar veriyor doktor onu merak ediyorum hangisi daha iyi tercih halkımız oluyor mu böyle durumda doktorla ortak karar verilmeli yani bizim de düşüncemiz önemli bu aşamda diye düşünüyorum
Bak bu da ilginç kimini de dusuk progesteron diye yapmıyorlar ilginç peki sizin taze transfer mi yapılacak kuzumAynen Ya bana söylenen progestan hormonun yüksekse bu ay transfer yapmiycagiz dediler sonra kan sonucumda düşük gelince transfer olacak dediler.tercih hakkımız varmı bilmiyorum
Kalınlığı falan sanırım ama bence fikrimce yani dinlenmesi daha dpgru geliyor taze transfer turun Kişiler de var ama yine de bakalım neler olacak bize ne diyecek doktor beyBirde rahmin durumuna bakıyorlar
Yarın sabah canım hem kan testi hem kese için gidicem. En son 471 de kaldık yaniCanım durumun nedir testi tekrarladınmı
Canim trnasfer nasil oluyor kolay miE
Amin canım çok sağol , evet kemal bey doktorum
Canim zaten gerekli koşul o. 2 negatif deneme varsa ucuncude iki tane transfere musade ediyor bakanlik. Veya 35 yas ustu olacak kadin ozaman ilk denemede de cift olabiliyorBu durum doktor kendi fikrimde değişebiliyor...özelde yaptırdım ,üniversite hastanesinde yaptırdım,35 yaş altına ilk iki deneme negatif olunca 3. Çift transfer edildi yani yer TrabZon...
E beni erken cagirdi ozaman daha 4+5 kendi hesabima gore yarin bende kese icin gidecemKizlar bende yarın kese görmek için gidecegim çok heyecanlıyım5+5 oluyorum yarın bakalım tek mi çift mi gerçi artış tek gibi ama kısmet hayırlısı olsun
kızlar 35 yaş altına ve ilk 2 denemeye sadece tek embriyo transfer edileceğini söyledi doktorum, ama burda bakıyorum çoğu kişiye çift embriyo transfer edilmiş, özel bir merkezde yapıldı transferim, siz bu koşulları sağlıyor muydunuz? yoksa benim gittiğim merkez mi gereksiz hassas davrandı bu konuda?
Merhaba canim bende özel klinikte oldum 28 yaşındayım doktorum 2 embriyo transfer etti normal yasa geregi 1 adet ama biz 2 tane transfer ediyoruz dedi senin merkezin hassas davranmiskızlar 35 yaş altına ve ilk 2 denemeye sadece tek embriyo transfer edileceğini söyledi doktorum, ama burda bakıyorum çoğu kişiye çift embriyo transfer edilmiş, özel bir merkezde yapıldı transferim, siz bu koşulları sağlıyor muydunuz? yoksa benim gittiğim merkez mi gereksiz hassas davrandı bu konuda?
Maddi olarak hiç bir fark yok. Isteğe bağlı değil sanırım ama ben de zaten 2 istediğim için zorunlu mu diye sormadımÇift embriyo transferinde fark oluyor mu maddi olarak ben de 39 oldum yas Kemal’e erdi derler yakuzum öyle ☺Yoksa isteğe göre mi çift
Zaten öyle, 35 üstü çift transfer , 35 alti için ilk iki deneme 1 embriyo , 3. deneme için 2 embriyo tansfer oluyor.Bu durum doktor kendi fikrimde değişebiliyor...özelde yaptırdım ,üniversite hastanesinde yaptırdım,35 yaş altına ilk iki deneme negatif olunca 3. Çift transfer edildi yani yer TrabZon...
Normal muayeneden farkı yok canım , çok kolay , idrara çok sıkışık gitme sakın , ben sadece 1 litre ye yakın su içtim 3 kez tuvalete gönderdiler düşün, zaten hemşireler kontrol ediyor idrar kesenin doluluk oranını ama beni dinle çok su içip gitmeCanim trnasfer nasil oluyor kolay mi
Maaşallah , 1 gün var bebişlerin arasında 5+4 olduk bugün bizdeKizlar bende yarın kese görmek için gidecegim çok heyecanlıyım5+5 oluyorum yarın bakalım tek mi çift mi gerçi artış tek gibi ama kısmet hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?