Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Prolaktin için dostinex adlı bir ilaç var doktorunuzla konuşun isterseniz...Benim progesteron yüksekti farklı yani

Canım ben özelde yaptırdım, kesinlikle esnek değiller bu konuda .
Bu durum doktor kendi fikrimde değişebiliyor...özelde yaptırdım ,üniversite hastanesinde yaptırdım,35 yaş altına ilk iki deneme negatif olunca 3. Çift transfer edildi yani yer TrabZon...

Aynen Ya bana söylenen progestan hormonun yüksekse bu ay transfer yapmiycagiz dediler sonra kan sonucumda düşük gelince transfer olacak dediler.tercih hakkımız varmı bilmiyorum

Aynen Ya bana söylenen progestan hormonun yüksekse bu ay transfer yapmiycagiz dediler sonra kan sonucumda düşük gelince transfer olacak dediler.tercih hakkımız varmı bilmiyorum
Bak bu da ilginç kimini de dusuk progesteron diye yapmıyorlar ilginç peki sizin taze transfer mi yapılacak kuzum

Cabim

Bu durum doktor kendi fikrimde değişebiliyor...özelde yaptırdım ,üniversite hastanesinde yaptırdım,35 yaş altına ilk iki deneme negatif olunca 3. Çift transfer edildi yani yer TrabZon...
Canim zaten gerekli koşul o. 2 negatif deneme varsa ucuncude iki tane transfere musade ediyor bakanlik. Veya 35 yas ustu olacak kadin ozaman ilk denemede de cift olabiliyor

Merhaba canim bende özel klinikte oldum 28 yaşındayım doktorum 2 embriyo transfer etti normal yasa geregi 1 adet ama biz 2 tane transfer ediyoruz dedi senin merkezin hassas davranmis

Çift embriyo transferinde fark oluyor mu maddi olarak ben de 39 oldum yas Kemal’e erdi derler ya kuzum öyle ☺Yoksa isteğe göre mi çift
Maddi olarak hiç bir fark yok. Isteğe bağlı değil sanırım ama ben de zaten 2 istediğim için zorunlu mu diye sormadım hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Zaten öyle, 35 üstü çift transfer , 35 alti için ilk iki deneme 1 embriyo , 3. deneme için 2 embriyo tansfer oluyor.

Canim trnasfer nasil oluyor kolay mi
Normal muayeneden farkı yok canım , çok kolay , idrara çok sıkışık gitme sakın , ben sadece 1 litre ye yakın su içtim 3 kez tuvalete gönderdiler düşün, zaten hemşireler kontrol ediyor idrar kesenin doluluk oranını ama beni dinle çok su içip gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…