- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.241
Canim sen bebişini ne zaman gordunNormal muayeneden farkı yok canım , çok kolay , idrara çok sıkışık gitme sakın , ben sadece 1 litre ye yakın su içtim 3 kez tuvalete gönderdiler düşün, zaten hemşireler kontrol ediyor idrar kesenin doluluk oranını ama beni dinle çok su içip gitme
Ben verdim çok şükür artmış hadi güzel haberlerle gelGünaydın kızlar birazdan kan vermeye gıdecem bugun 12. Günümınsallah degerım katlanmıstır
Bugün sadece keseyi görecekVajinadan bakacagini biliyorum kalp atisini aldiktan snra birakiyor vajinal bakmayi. Kan verdim doktorum ameliyattaymis onu bekliyorum heyecanla
Aynen canim keseyi ve yolk kesesini gorse raziyim kalp atisini beklemiyorum zaten suan ❤Bugün sadece keseyi görecekhayırlısıyla inşaallah bir sonraki sefere de kalp atışı için çağırır , hadi güzel haberle gel
5+1 de çağırdılar canım o gün iki kese gördük canım , bir bebeğim geriden geliyor oda 4+2 günlük dedi , 5+1 in yolk kesesi oluşmuş ama dedi , hayırlısıyla kalp atış gününü bekliyorum bendeCanim sen bebişini ne zaman gordun
Kalp atisi icin nezaman cagirdi karindan mi bakiyor canim 5+1karindan mi gorundu keseler5+1 de çağırdılar canım o gün iki kese gördük canım , bir bebeğim geriden geliyor oda 4+2 günlük dedi , 5+1 in yolk kesesi oluşmuş ama dedi , hayırlısıyla kalp atış gününü bekliyorum bende
Belki yolk kesesini göremez , öyle olursa da endişelenme , benim yolk kesesini 5+1 ken gitmiştim o gün görmüştü , ama diğer bebeğim 4+2 onunkini görmemiştiAynen canim keseyi ve yolk kesesini gorse raziyim kalp atisini beklemiyorum zaten suan ❤
Benimd e kemal bey canim hastahanede yatirmiyorlar miDoktorun kimse transferi o yapıyor ,benim kemal bey di transferimide kemal bey yaptı , hiç yatırmıyorlar hemen kaldırıp gönderiyorlar canım
Beni 6+4 de çağırdılar hem kese hem kalp atışına bakılacak beni de bayaa geç cagirmislarBelki yolk kesesini göremez , öyle olursa da endişelenme , benim yolk kesesini 5+1 ken gitmiştim o gün görmüştü , ama diğer bebeğim 4+2 onunkini görmemişti
Evet gizli olarak yapıyorlar evraklarda tek konuldu diye gösteriyorlarAnladigim kadariyla yonetmelige karsi davranan ozel klinikler mevcut. İki isteyenler icin bir secenek en azindan. Devlette mumkun degil belki fakat kliniklerde olabiliyor
Benide geç çağırdı heyecandan olecemBeni 6+4 de çağırdılar hem kese hem kalp atışına bakılacak beni de bayaa geç cagirmislar
Ay hadi İnşallah hayırlı haberler ver bizedeVajinadan bakacagini biliyorum kalp atisini aldiktan snra birakiyor vajinal bakmayi. Kan verdim doktorum ameliyattaymis onu bekliyorum heyecanla
İlk karından baktı 5+1 olan keseyi gördü , diğerini vajinadan baktı öyle gorebildiKalp atisi icin nezaman cagirdi karindan mi bakiyor canim 5+1karindan mi gorundu keseler
Kalp atışı ne zaman duyulur canım5+1 de çağırdılar canım o gün iki kese gördük canım , bir bebeğim geriden geliyor oda 4+2 günlük dedi , 5+1 in yolk kesesi oluşmuş ama dedi , hayırlısıyla kalp atış gününü bekliyorum bende
canim yatırmıyorlar , transferden sonra hemen kaldırıyorlar , sizin düşündüğünüz gibi hemen düşecek bir yer değil diyor tutacaksa tutacak içini rahat tut dedi , yatma ile tutmanın bir alakası yok zaten tutunma 4 5 gün sonra oluşuyor dedi , gerçektende öyle oluyor , o yüzden sende rahat ol , transferinden önce transferin sırasında çok dua et amaBenimd e kemal bey canim hastahanede yatirmiyorlar mi
Devletten tedavi sürüyorsa farklı hocadan eğer ücreli muayne oluyorsaniz malesefki farklı muamele görüyorsunuzOkadar uzuluyorum ki boyke hikayeleri okuyunca. Bende ktü tip fakuktesindeyim ama sekreterinden hemsiresine okadar iyilerki doktorumda oyle. Cok onemli bu surecte etrafindaki insanlarin tavri vallahi uzuluyorum ya tamam saglikcilar isleri zor ama oraya gelen hicbir hastanin isi onlardan kolay degil herkes derdine derman ariyor birde kotu muamele yazik ya
Bana 7.ci haftaya randevu verdiler canım , galiba ozaman duyuluyor , belki 6.cı haftada da duyan var ama garanti olsun diye mi 7.ci hafta bilmiyorum her dok. Farklı çalışıyor canımKalp atışı ne zaman duyulur canım
İşte her dok. Farklı çalışıyor canım , geç olsun güç olmasın derler ya , yeterki gönlümüze göre olsun canımBeni 6+4 de çağırdılar hem kese hem kalp atışına bakılacak beni de bayaa geç cagirmislar
Benim de 15 ekimBenide geç çağırdı heyecandan olecemikisine beraber bakarız dedi 12 Ekim'de gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?