- 9 Kasım 2018
- 317
- 401
- 103
- 43
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.221
Evet selinciğim seni biraz erken çağırmış, vajenden bakıp görecek başka yolu yok artık , doktorları anlamakta imkansız , kimi çok erken çağırıyor kimi kalp atışıyla birlikte bakmak için çok geç çağırıyor bunlara ayak uydurmakta zor anaaammmE beni erken cagirdi ozaman daha 4+5 kendi hesabima gore yarin bende kese icin gidecem
Tuzu yasakladı soda sodyum içeriyor çok su içiyorum hamurişi ekmekte yasak çikolata yasak otlar yasak dere otu maydanoz önceden hamileker herşeyi yer sanıyordumSodayı neden bıraktın hamilere bile günde bir tane işin diyor Dr. lar
Bıraktıklarımda sorun yaşamıyorum sigara zaten kurtulmak istiyordum ençok kahve içmek istiyorum o biraz fazla zorluyor sabahları içmekistiyorum ama oda geçer sanırımSen ne var ne yok birakmissin paniktenben sigarayi biraktim cayi birakamam onceki 2 hamileligimdede nefret gelmisti caydan. İlk gebelikte anlamastim tabi ama ikincinin kalbinin durdugunu islerin ters gitmeye baslasigini cay icmeye baslayinca anlamistim ilkinde de oyle olmustu ama tabi bunu kurtajdan snra geri dönük dusununce farketmistim.
Kahve için filtre kahve oda Türk kahvesi kadar kendimi tanıyorsam onula kalmam devam ederim bana sodayıda içme dedi çünkü tuz yasak onda sodyum varKahve 1 fincan icebilirsin cayda oyle acik bir kac bardak icebilirsin. Sade Soda zaten icilmeli mineralli oldugu icin
Birgül Kayısı hoşafı sonra erik hoşafı şeftali hoşafı bunlarla ben hiç sıkıntı yaşamadım yemeklerde sürekli yedim iyi geldiEn çok korktuğum bu
Tamam camim saol ne kadar yatiriyorlar kemal bey yapiyor deme transferiNormal muayeneden farkı yok canım , çok kolay , idrara çok sıkışık gitme sakın , ben sadece 1 litre ye yakın su içtim 3 kez tuvalete gönderdiler düşün, zaten hemşireler kontrol ediyor idrar kesenin doluluk oranını ama beni dinle çok su içip gitme
Ben de 40 yaşındayım doktorum 3tane bile koyacaktı ama birtanesi gelişimi durdu 2tane koyduÇift embriyo transferinde fark oluyor mu maddi olarak ben de 39 oldum yas Kemal’e erdi derler yakuzum öyle ☺Yoksa isteğe göre mi çift
Gercekten mi? Tesekkur ederim bilgi icin.Ben de oyle tahmin etmistim. Amacım ve istegim asla ikiz gebelik degil zaten ben de tek ve saglikli gebelik istiyorum ama 2 embriyo transferi de şansı artırıyor, oyuzden kararsiz kalmıştımMerhaba canim bende özel klinikte oldum 28 yaşındayım doktorum 2 embriyo transfer etti normal yasa geregi 1 adet ama biz 2 tane transfer ediyoruz dedi senin merkezin hassas davranmis
Kuzum günaydın merkezden merkeze değişiyor 30 yaşındayım , 1 senelik evliyim ve eşimde sperm hareketsizligi ve morfoloji de sıkıntı var . Doktoruma eşimle birlikte özellikle çift embriyo transferi istediğimizi söyledik o da bizi kırmadı . Yani bu aslında özeller de doktorların inisiyatifine kalmış bir durum , ikimizinde onayını alarak koydu .kızlar 35 yaş altına ve ilk 2 denemeye sadece tek embriyo transfer edileceğini söyledi doktorum, ama burda bakıyorum çoğu kişiye çift embriyo transfer edilmiş, özel bir merkezde yapıldı transferim, siz bu koşulları sağlıyor muydunuz? yoksa benim gittiğim merkez mi gereksiz hassas davrandı bu konuda?
Benim arkadaşım 30 yaşında ozelde yaptı tüp bebek 2 embriyo koyup tek göstermişler şuan ikizleri oldu bunu yapan hastane çok duydum ben etrafımda yaşı genç olup tüp bebekle ikiz bebeği olan çok varO konuyu bende merak ediyorum. Saglik bakanligiin kurallarina gore soyledigin gibi ya anne adayi 35 yas ustu olacak ya da 2 negatif denemeleri olacakki 2 embriyo tranafer edilsin. Devlet hastaneleri ozel hastaneler buna uymak zorunda doye biliyorum. Özel klinikler bu kurali esnetiyor mu ondan emin degilim bilen benide etiketlesin hayrina
Doktorun kimse transferi o yapıyor ,benim kemal bey di transferimide kemal bey yaptı , hiç yatırmıyorlar hemen kaldırıp gönderiyorlar canımTamam camim saol ne kadar yatiriyorlar kemal bey yapiyor deme transferi
Anladigim kadariyla yonetmelige karsi davranan ozel klinikler mevcut. İki isteyenler icin bir secenek en azindan. Devlette mumkun degil belki fakat kliniklerde olabiliyorBenim arkadaşım 30 yaşında ozelde yaptı tüp bebek 2 embriyo koyup tek göstermişler şuan ikizleri oldu bunu yapan hastane çok duydum ben etrafımda yaşı genç olup tüp bebekle ikiz bebeği olan çok var
Rabbim ikisini bağışlasın insallah kuzumBen de 40 yaşındayım doktorum 3tane bile koyacaktı ama birtanesi gelişimi durdu 2tane koydu
21 gun kurali var diyorlar ya. Bi aliskanliktan 21 gun uzak durabiliyosan hep durabilirmissinBıraktıklarımda sorun yaşamıyorum sigara zaten kurtulmak istiyordum ençok kahve içmek istiyorum o biraz fazla zorluyor sabahları içmekistiyorum ama oda geçer sanırım
Benimde vardı arkadasım yası gençti ama 3 üz oldu onunAnladigim kadariyla yonetmelige karsi davranan ozel klinikler mevcut. İki isteyenler icin bir secenek en azindan. Devlette mumkun degil belki fakat kliniklerde olabiliyor
Bende sizin gibi düşünüyorum tek olsun sağlıklı olsun istiyorum hayırlısı bakalım umarım doktorum böyle teklif yapmaz ben bünye olarak kaldırabilir miyim bilmiyorumGercekten mi? Tesekkur ederim bilgi icin.Ben de oyle tahmin etmistim. Amacım ve istegim asla ikiz gebelik degil zaten ben de tek ve saglikli gebelik istiyorum ama 2 embriyo transferi de şansı artırıyor, oyuzden kararsiz kalmıştım
Hadi inşallah geç döllenmedirEvet hadi bakalım eylül ayında sürekli belirsizlikle giden benden başkası var mı diye yazıyorum7 eylül de transfer oldum. 5. gün embriyosu. 11. Gün testim 24. Kimyasal gebelik büyük ihtimalle denildi. 15. gün testim 95. Kimyasala döndü, ilaçları keselim dedi doktor. Bugün 18. gün kimyasaldaki düşüş için gittim kan testine. 471,41 çıktı. İlaçsız. Şu an tüm ihtimaller masada 1- Kimyasal devam ediyor olabilir. (800-1000 lerden düşen kimyasallar varmış) 2- geç tutunan gebelik mümkün. (Hadi inş ) 3- dış gebelik de masaya geldi şimdi. Pazartesi ultrasona kese görmeye gidip, kan testini de tekrarlıyorum bakalım. Bana dua edin, pozitif enerjilerinizi gönderin. Ayrıca Papatya 82 bugünkü test sonucumda bile hep umutlu olduğun için teşekkür ederim. Gerçekten hissettiklerin doğruymuş, ne kadar kalbin temizse
Vajinadan bakacagini biliyorum kalp atisini aldiktan snra birakiyor vajinal bakmayi. Kan verdim doktorum ameliyattaymis onu bekliyorum heyecanlaEvet selinciğim seni biraz erken çağırmış, vajenden bakıp görecek başka yolu yok artık , doktorları anlamakta imkansız , kimi çok erken çağırıyor kimi kalp atışıyla birlikte bakmak için çok geç çağırıyor bunlara ayak uydurmakta zor anaaammmneyse keseyi görsünler de canım hiç olmazsa endişen gider , inşaallah canım sende musmutlu dön aramıza güzel haberinden haberdar et benide ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?