Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

E beni erken cagirdi ozaman daha 4+5 kendi hesabima gore yarin bende kese icin gidecem
Evet selinciğim seni biraz erken çağırmış, vajenden bakıp görecek başka yolu yok artık , doktorları anlamakta imkansız , kimi çok erken çağırıyor kimi kalp atışıyla birlikte bakmak için çok geç çağırıyor bunlara ayak uydurmakta zor anaaammm neyse keseyi görsünler de canım hiç olmazsa endişen gider , inşaallah canım sende musmutlu dön aramıza güzel haberinden haberdar et benide

Sodayı neden bıraktın hamilere bile günde bir tane işin diyor Dr. lar
Tuzu yasakladı soda sodyum içeriyor çok su içiyorum hamurişi ekmekte yasak çikolata yasak otlar yasak dere otu maydanoz önceden hamileker herşeyi yer sanıyordum meğer hiç birşey yiyemiyoruz

Bıraktıklarımda sorun yaşamıyorum sigara zaten kurtulmak istiyordum ençok kahve içmek istiyorum o biraz fazla zorluyor sabahları içmekistiyorum ama oda geçer sanırım

Tamam camim saol ne kadar yatiriyorlar kemal bey yapiyor deme transferi

Merhaba canim bende özel klinikte oldum 28 yaşındayım doktorum 2 embriyo transfer etti normal yasa geregi 1 adet ama biz 2 tane transfer ediyoruz dedi senin merkezin hassas davranmis
Gercekten mi? Tesekkur ederim bilgi icin.Ben de oyle tahmin etmistim. Amacım ve istegim asla ikiz gebelik degil zaten ben de tek ve saglikli gebelik istiyorum ama 2 embriyo transferi de şansı artırıyor, oyuzden kararsiz kalmıştım

Kuzum günaydın merkezden merkeze değişiyor 30 yaşındayım , 1 senelik evliyim ve eşimde sperm hareketsizligi ve morfoloji de sıkıntı var . Doktoruma eşimle birlikte özellikle çift embriyo transferi istediğimizi söyledik o da bizi kırmadı . Yani bu aslında özeller de doktorların inisiyatifine kalmış bir durum , ikimizinde onayını alarak koydu .

Benim arkadaşım 30 yaşında ozelde yaptı tüp bebek 2 embriyo koyup tek göstermişler şuan ikizleri oldu bunu yapan hastane çok duydum ben etrafımda yaşı genç olup tüp bebekle ikiz bebeği olan çok var

Benim arkadaşım 30 yaşında ozelde yaptı tüp bebek 2 embriyo koyup tek göstermişler şuan ikizleri oldu bunu yapan hastane çok duydum ben etrafımda yaşı genç olup tüp bebekle ikiz bebeği olan çok var
Anladigim kadariyla yonetmelige karsi davranan ozel klinikler mevcut. İki isteyenler icin bir secenek en azindan. Devlette mumkun degil belki fakat kliniklerde olabiliyor

Bende sizin gibi düşünüyorum tek olsun sağlıklı olsun istiyorum hayırlısı bakalım umarım doktorum böyle teklif yapmaz ben bünye olarak kaldırabilir miyim bilmiyorum

Hadi inşallah geç döllenmedir

Vajinadan bakacagini biliyorum kalp atisini aldiktan snra birakiyor vajinal bakmayi. Kan verdim doktorum ameliyattaymis onu bekliyorum heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…