Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Rica ederim canım ama tek embriyodan da ikiz bebek olabiliyor

Evet güncelliyorum beta 3740 olmus
Vajinal bakti keseyi gorduk. Ama cok kisa bakti 4-5 saniye kadar. Sanirim ultrasonda nekadar kisa okadar iyi. Tahmin ettigimiz gibi yolk icin henuz erken dedi 10 gun snra kalp atisi kismetse. Allahim bana da isteyen herkesede kucagina almayi nasip etsin dusuklerle kayiplarla karsilastirmasin aminn

Çok şükür elhamdülillah Rabbime güzel haberle geldin canım Duâ içinde aminnn canım rabbim hiçbirimizi böyle şeylerle sınamasın Allah'ın izniyle 10 günse sen çarsamba ben cuma kalp atışı dinleyecegiz , bana 2 hafta sonraya randevu verdiler çünkü

Kac haftalık cıktı usg de cok heyecanlı gruptaki herkese Rabbım guzel haberler nasıp etsin

Bugün saat 3 ye benim de transferim olacak lütfen bana dua edin
Ederiz tabi bizim dualarımız hep birbirimiz için Rabbim sağlık sıhhatlice bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşaallah Olabildiğince rahat ol ki transferin olumlu sonuçlansin , ve ilk 4/5 gün içerisinde tutunma olacağı için bu süre içerisinde küçük yuruyusler yap bolca dinlendir kendini , ve kendi duâ larını kendinden eksik etme ❤

İnsallah canim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…