- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.261
Rica ederim canım ama tek embriyodan da ikiz bebek olabiliyorGercekten mi? Tesekkur ederim bilgi icin.Ben de oyle tahmin etmistim. Amacım ve istegim asla ikiz gebelik degil zaten ben de tek ve saglikli gebelik istiyorum ama 2 embriyo transferi de şansı artırıyor, oyuzden kararsiz kalmıştım
Evet buda bi etken olabilir tipki ozel hastanelerin bizi allayip pullamasi gbi ayni mantik7
Devletten tedavi sürüyorsa farklı hocadan eğer ücreli muayne oluyorsaniz malesefki farklı muamele görüyorsunuz
O da bi cesit sahtekarlik ama napalim sonu guzel olsun evlat ugrunaEvet gizli olarak yapıyorlar evraklarda tek konuldu diye gösteriyorlar
Ayy benımde 2 kat artmıs sükürler olsun. Artık yapma 2 hafta sonra keseye gel dedıler.Ben verdim çok şükür artmış hadi güzel haberlerle gel
Benımde 12 ekımde hem kese hem kalp atısı ıcınd edılerBenide geç çağırdı heyecandan olecemikisine beraber bakarız dedi 12 Ekim'de gidicem
Ay ne güzel çok şükür bana da haftaya pazartesi gel dedi kalp atışı daha sonra duyuluyor heraldeAyy benımde 2 kat artmıs sükürler olsun. Artık yapma 2 hafta sonra keseye gel dedıler.
Ve benkm bugun 12 degıl 11.gününmüş.heuecandan günleri sasırdım
Çok şükür elhamdülillah Rabbime güzel haberle geldin canımEvet güncelliyorum beta 3740 olmus
Vajinal bakti keseyi gorduk. Ama cok kisa bakti 4-5 saniye kadar. Sanirim ultrasonda nekadar kisa okadar iyi. Tahmin ettigimiz gibi yolk icin henuz erken dedi 10 gun snra kalp atisi kismetse. Allahim bana da isteyen herkesede kucagina almayi nasip etsin dusuklerle kayiplarla karsilastirmasin aminn
Kac haftalık cıktı usg de cok heyecanlı gruptaki herkese Rabbım guzel haberler nasıp etsinEvet güncelliyorum beta 3740 olmus
Vajinal bakti keseyi gorduk. Ama cok kisa bakti 4-5 saniye kadar. Sanirim ultrasonda nekadar kisa okadar iyi. Tahmin ettigimiz gibi yolk icin henuz erken dedi 10 gun snra kalp atisi kismetse. Allahim bana da isteyen herkesede kucagina almayi nasip etsin dusuklerle kayiplarla karsilastirmasin aminn
Evet benim ilk denemem ama 35 yaşında olduğum için çift koydular.Cabim
Canim zaten gerekli koşul o. 2 negatif deneme varsa ucuncude iki tane transfere musade ediyor bakanlik. Veya 35 yas ustu olacak kadin ozaman ilk denemede de cift olabiliyor
Hayırlı olsun canımKizlar doktordan çıktım ben bebek ve yolk kesesi oluşmuş şükür daha minik zaten haftaya kalp atışı için çağırdı tek bebiş tutunmuş
Bugun guzel haberler var ne guzel siz 5+5 gittiniz sanırım usg kac haftalık cıktıKizlar doktordan çıktım ben bebek ve yolk kesesi oluşmuş şükür daha minik zaten haftaya kalp atışı için çağırdı tek bebiş tutunmuş
Ederiz tabi bizim dualarımız hep birbirimiz içinBugün saat 3 ye benim de transferim olacak lütfen bana dua edin
Usg henuz hafta belirlemiyor canim suan son adete gore hesaplaniyor ilerleyen haftalarda bebegin baş popo mesafesini olcerek haftasini soyluyolar galiba. Sata gore 4+5Kac haftalık cıktı usg de cok heyecanlı gruptaki herkese Rabbım guzel haberler nasıp etsin
İnsallah canim insallahÇok şükür elhamdülillah Rabbime güzel haberle geldin canımDuâ içinde aminnn canım rabbim hiçbirimizi böyle şeylerle sınamasın Allah'ın izniyle 10 günse sen çarsamba ben cuma kalp atışı dinleyecegiz , bana 2 hafta sonraya randevu verdiler çünkü
Ayyy çok güzel maaşallahKızlar bugün keseyi görmek için gittik bebisi de gördük kalbi pıt pıt atiyor6+1 dedi doktor hersey yolunda çok şükür rabbim tüm isteyenlere bu mucize anı yaşatsın inşallah
Ayyy çok güzel maaşallahkarından mı yoksa vajinadan mı muayene etti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?