- 9 Kasım 2018
- 317
- 401
- 103
- 43
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.281
Tekrar hayırlı olsun , çok güzel bereketli bir gün yine maaşallah ,sağol canım alttan muayne etti canım çok kısa baktı zaten ben kalbi biraz daha dinlemek istedim daha çok küçük zararlı ona şuan dedi
Evet adete göre 5+5 ama daha küçük çıktı doktorda tüp bebekte olabiliyor böyle şeyler sıkıntı değil haftaya kalp atışına gel dediBugun guzel haberler var ne guzel siz 5+5 gittiniz sanırım usg kac haftalık cıktı
Maşallah canim ne zaman transfer oldum ve son adet tarihin neydiKızlar bugün keseyi görmek için gittik bebisi de gördük kalbi pıt pıt atiyor6+1 dedi doktor hersey yolunda çok şükür rabbim tüm isteyenlere bu mucize anı yaşatsın inşallah
En son kan sonucun kaç çıkmıştıBenımde 12 ekımde hem kese hem kalp atısı ıcınd edıler
Hayırlı olsun saglikla kucağınıza alınKızlar bugün keseyi görmek için gittik bebisi de gördük kalbi pıt pıt atiyor6+1 dedi doktor hersey yolunda çok şükür rabbim tüm isteyenlere bu mucize anı yaşatsın inşallah
2 eylül transfer son adet tarihim 11 ağustos canımMaşallah canim ne zaman transfer oldum ve son adet tarihin neydi
Çok teşekkür ederim amin insallahHayırlı olsun saglikla kucağınıza alın
Bende doktor küçük dedi diye üzülmüştüm benim son adet tarihim 19 Ağustos transfer 5 Eylül 4. Gün embriyosu normal hemen hen benim de o zaman2 eylül transfer son adet tarihim 11 ağustos canım
137 canım 11.gün sonucumEn son kan sonucun kaç çıkmıştı
Çıkar canım benımn64 tükızlar ne güzel haberler bunlar maşallah hepinize ve tüm meleklerinizeyarın kan tahlili için başvuru yapicam inşallah , çift embriyo konuldu dilerim ikisinden biri bana tutunmustur ve 3.gün embriyosu . Yarın transfer ile 10.günüm ama transfer den sonra 9.günüm az da olsa kanda bthc sayı olarak çıkar değil mi ?
Tutunmaya calıısyor canım. Sakın ol bebgın senınle ınsallahMerhaba size tekrar bişey danışmak istiyorum belki hatırlarsınız beni 8.gün kan vermiştim 24.21 çıkmıştı 12.gün 23.80 e düşmüştü kimyasal diye üzülmüştüm hatta dün progestan iğnemi de yaptırmadım ama doktorum bugün tekrar kan vermemi istedi bugün ki kan testim 63.80 sizce nasıl noluyo hiç bişey anlamadım hemşireme ulaşamadım müsait deil heralde çok hafif lekelenmem oldu az önce tecrübelerinize ihtiyacım var bugün progestan iğnemi yaptırdım hemen
Çıkar canım benımn64 tü
Çıksın da öyle çıksın, ertesi günde hemen kan veririm önemli değil dua edin nolur benim içinde Allah rızası için hamile olanlar dua edin benim testim de yarınduanızı bana da edin
Çıksın da öyle çıksın, ertesi günde hemen kan veririm önemli değil dua edin nolur benim içinde Allah rızası için hamile olanlar dua edin benim testim de yarınÇıkar canım benımn64 tü
Sıkıntı yapma canım benim hesabıma göre 6+6 ydi önemli olan onun durumu çok çabuk gelişiyorlar zaten iyi düşün iyi olsunBende doktor küçük dedi diye üzülmüştüm benim son adet tarihim 19 Ağustos transfer 5 Eylül 4. Gün embriyosu normal hemen hen benim de o zaman
İyi dinletti yine bana sadece gosteriyodu ekrandan onceki gebeliklerde.sağol canım alttan muayne etti canım çok kısa baktı zaten ben kalbi biraz daha dinlemek istedim daha çok küçük zararlı ona şuan dedi
Çok kısa dinletti 1 kac saniye diyebilirim o da ultrason görüntüsünde çıksın diyeİyi dinletti yine bana sadece gosteriyodu ekrandan onceki gebeliklerde.
Tutunuyor bebişin o zamanMerhaba size tekrar bişey danışmak istiyorum belki hatırlarsınız beni 8.gün kan vermiştim 24.21 çıkmıştı 12.gün 23.80 e düşmüştü kimyasal diye üzülmüştüm hatta dün progestan iğnemi de yaptırmadım ama doktorum bugün tekrar kan vermemi istedi bugün ki kan testim 63.80 sizce nasıl noluyo hiç bişey anlamadım hemşireme ulaşamadım müsait deil heralde çok hafif lekelenmem oldu az önce tecrübelerinize ihtiyacım var bugün progestan iğnemi yaptırdım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?