Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

sağol canım alttan muayne etti canım çok kısa baktı zaten ben kalbi biraz daha dinlemek istedim daha çok küçük zararlı ona şuan dedi
Tekrar hayırlı olsun , çok güzel bereketli bir gün yine maaşallah , Rabbim sıkıntı keder vermeden kucağına ( kucağımıza ) almayı nasip etsin

kızlar ne güzel haberler bunlar maşallah hepinize ve tüm meleklerinize yarın kan tahlili için başvuru yapicam inşallah , çift embriyo konuldu dilerim ikisinden biri bana tutunmustur ve 3.gün embriyosu . Yarın transfer ile 10.günüm ama transfer den sonra 9.günüm az da olsa kanda bthc sayı olarak çıkar değil mi ?

Merhaba size tekrar bişey danışmak istiyorum belki hatırlarsınız beni 8.gün kan vermiştim 24.21 çıkmıştı 12.gün 23.80 e düşmüştü kimyasal diye üzülmüştüm hatta dün progestan iğnemi de yaptırmadım ama doktorum bugün tekrar kan vermemi istedi bugün ki kan testim 63.80 sizce nasıl noluyo hiç bişey anlamadım hemşireme ulaşamadım müsait deil heralde çok hafif lekelenmem oldu az önce tecrübelerinize ihtiyacım var bugün progestan iğnemi yaptırdım hemen

Çıkar canım benımn64 tü

Tutunmaya calıısyor canım. Sakın ol bebgın senınle ınsallah

Merhaba kızlar lütfen yardimi olur musunuz? Bugün transferin 9.gunu test yaptırdım 0.527 çıktı pozitif mi negatif mi bu değer yükselir mi sizce? Ayy bir yandan kötü oldum bir yandan yine icim umut doldu.

Bende doktor küçük dedi diye üzülmüştüm benim son adet tarihim 19 Ağustos transfer 5 Eylül 4. Gün embriyosu normal hemen hen benim de o zaman
Sıkıntı yapma canım benim hesabıma göre 6+6 ydi önemli olan onun durumu çok çabuk gelişiyorlar zaten iyi düşün iyi olsun

Tutunuyor bebişin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…