- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.458
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.301
Evet canim karindan daha uzun dinletiyolar. Zaten onemli olan kalp atisini gormus olmaniz hayirla saglikla gelsin insallahÇok kısa dinletti 1 kac saniye diyebilirim o da ultrason görüntüsünde çıksın diyeesimde dinlesin dedim suan ona zararli uzun dinletemem 2 hafta sonra dinletiriz dedi.
Bana ne olursunuz kızlar cvp ve bilgi yaşadıklarinizi benmle paylaşırmısınız ne olurArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
İnsallah tutunuyordur canim. Hemsirene ulasinca haber ver bizedeMerhaba size tekrar bişey danışmak istiyorum belki hatırlarsınız beni 8.gün kan vermiştim 24.21 çıkmıştı 12.gün 23.80 e düşmüştü kimyasal diye üzülmüştüm hatta dün progestan iğnemi de yaptırmadım ama doktorum bugün tekrar kan vermemi istedi bugün ki kan testim 63.80 sizce nasıl noluyo hiç bişey anlamadım hemşireme ulaşamadım müsait deil heralde çok hafif lekelenmem oldu az önce tecrübelerinize ihtiyacım var bugün progestan iğnemi yaptırdım hemen
canm hayırlı olsun kese ne zaman görünüyor acabaAmin inşaallahsağlıklı sıhhatli rabbim korku keder yaşatmadan kucağımıza versin sonuç maşallah çok iyi benim 11.ci gün 565 çıkmıştı maşallah senin 10.gun 565 çıkmış bana 2 transfer yapıldı ben ikiz istiyorum hayırlısıyla , rabbim seninde gönlüne göre versin, cuma günü kese görmeye gideceğim ❤❤ sen ne zaman gideceksin canım
Tutunuyor bebişin o zaman
Bir61merhaba.senin kaçıncı gün embriyosu?kaç tane transfer edildi ?Idrar yaptın mı hiç?braz bahsedermsn ne olurTutunuyor bebişin o zaman
Idrar yaptin mi cnm hiç?ben yaptım 8.9.gün bugün silik bile çıkmadı 3.gün embriyosu bnm .iyi kalitede...canm hayırlı olsun kese ne zaman görünüyor acaba
Hemşire iki güne tekrarla kan testini dedi artışa bakıcakmış lekelenmem koyu değilse korkma dedi bilmyrm hayırlısıİnsallah tutunuyordur canim. Hemsirene ulasinca haber ver bizede
Canım 11. günüm 24, 15. Günüm 95, bu noktada ilaçları kestik. Kimyasal dedi doktor. 19. Gün 471 çıktı ilaçsız. Bugün 21. gün 849.9 bugün kese göremedik ama geç tutunmaysa henüz bu rakamla görülmezmiş. Geç tutunma da kimyasal da olabilir seninki de.Merhaba size tekrar bişey danışmak istiyorum belki hatırlarsınız beni 8.gün kan vermiştim 24.21 çıkmıştı 12.gün 23.80 e düşmüştü kimyasal diye üzülmüştüm hatta dün progestan iğnemi de yaptırmadım ama doktorum bugün tekrar kan vermemi istedi bugün ki kan testim 63.80 sizce nasıl noluyo hiç bişey anlamadım hemşireme ulaşamadım müsait deil heralde çok hafif lekelenmem oldu az önce tecrübelerinize ihtiyacım var bugün progestan iğnemi yaptırdım hemen
Hep edıyorum hıc dılımden düşürmüyorum. Allahım herkese güzel haberler aldırsın. 7 senedır ugrasıyorum. 5 negatıf aldım.o psıkolojıyı o üüzntüyü o yıkımı. Bilmezmıyım. Rabbim herkesı güldürsün. Haber bekleyenler güzel haberı alsın. Hamıle olanlar saglıkla dogum yapsın ınsallahÇıksın da öyle çıksın, ertesi günde hemen kan veririm önemli değil dua edin nolur benim içinde Allah rızası için hamile olanlar dua edin benim testim de yarınduanızı bana da edin
Canım kaçıncı günü transferin?Bana ne olursunuz kızlar cvp ve bilgi yaşadıklarinizi benmle paylaşırmısınız ne olurben 2.denemem ve 3.gün embriyosu 2 tane iyi kalite transfer edildi ve ben dün,bugün test yaptım idrar silik bile çıkmadı çok kötüyüm vedurumumuz da yok bidaha denemeye sizlere sorum su şekilde olucak 3.gün embiryosu olup idrar test çıkmayıp,kanda çıkan var mi ne olur biseyler söyleyin kızlar
Canım kaçıncı günü transferin?
Merhaba cnm.benim bugün 9.Canım kaçıncı günü transferin?
Evet çıkar az da olsa bence....hiç idrar yaptin mi cnm?ben yaptım hiç çıkmadı Bn de 3.gün embriyosu bnm de,2 tane koyuldu..kızlar ne güzel haberler bunlar maşallah hepinize ve tüm meleklerinizeyarın kan tahlili için başvuru yapicam inşallah , çift embriyo konuldu dilerim ikisinden biri bana tutunmustur ve 3.gün embriyosu . Yarın transfer ile 10.günüm ama transfer den sonra 9.günüm az da olsa kanda bthc sayı olarak çıkar değil mi ?
Canım benim 9. gün çok erken. Biraz sabret 3 gün sonra kan baktır.Merhaba cnm.benim bugün 9.
Öyle yogun ki duygularım biliyorsun sende canımHep edıyorum hıc dılımden düşürmüyorum. Allahım herkese güzel haberler aldırsın. 7 senedır ugrasıyorum. 5 negatıf aldım.o psıkolojıyı o üüzntüyü o yıkımı. Bilmezmıyım. Rabbim herkesı güldürsün. Haber bekleyenler güzel haberı alsın. Hamıle olanlar saglıkla dogum yapsın ınsallah
Canım valla aynı belirsizlik devam :) 19. gün 471,4 çıkmıştı. Bugün 849.9 çıktı. Vajinal ultrasonda kese görmedik. Ama dış gebelik de yok. Burdaki doktorum bu rakamda kese göremeyiz zaten henüz dedi.Canım sen ne yaptın ? Şu an gebe misin son durum ne?
Yok güzel kardeşim hiç yapmadım iyi ki de yapmadım istemem yapmayı bizimki 3.gün embiyosu olduğu için kana geç karisiyormus idrar ise daha zor çıkması testlerde , kan tahlili ver 10.gün ya da 11.gün dilerim kalbindeki korku sevince dönüşür . Dualarım hep bizlereEvet çıkar az da olsa bence....hiç idrar yaptin mi cnm?ben yaptım hiç çıkmadı Bn de 3.gün embriyosu bnm de,2 tane koyuldu..
Kaçıncı gün embriyosu peki?sağlıkla kucağına al inş cnm bnm.benm de 9.gün idrar da çıkmadı umudum da kalmadinkanda çıkacağını düşünmüyorumCanım valla aynı belirsizlik devam :) 19. gün 471,4 çıkmıştı. Bugün 849.9 çıktı. Vajinal ultrasonda kese görmedik. Ama dış gebelik de yok. Burdaki doktorum bu rakamda kese göremeyiz zaten henüz dedi.
5.gün embryosu bugün 14.gün benim 1tane sağlam embriyom vardı tek transfer edildi idrar yapmıştım ama bidaha transfer olsam yapmam günümü beklerm insanı allak bullak ediyo çıkıyo seviniyosun kanda düşüyo üzülüyosun ben 4.gün yapmaya başlamıştım 7.gün idrarda çıkmaya başlamıştıBir61merhaba.senin kaçıncı gün embriyosu?kaç tane transfer edildi ?Idrar yaptın mı hiç?braz bahsedermsn ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?