Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Çok kısa dinletti 1 kac saniye diyebilirim o da ultrason görüntüsünde çıksın diye esimde dinlesin dedim suan ona zararli uzun dinletemem 2 hafta sonra dinletiriz dedi.
Evet canim karindan daha uzun dinletiyolar. Zaten onemli olan kalp atisini gormus olmaniz hayirla saglikla gelsin insallah

Bana ne olursunuz kızlar cvp ve bilgi yaşadıklarinizi benmle paylaşırmısınız ne olurben 2.denemem ve 3.gün embriyosu 2 tane iyi kalite transfer edildi ve ben dün,bugün test yaptım idrar silik bile çıkmadı çok kötüyüm vedurumumuz da yok bidaha denemeyesizlere sorum su şekilde olucak 3.gün embiryosu olup idrar test çıkmayıp,kanda çıkan var mi ne olur biseyler söyleyin kızlar

İnsallah tutunuyordur canim. Hemsirene ulasinca haber ver bizede

canm hayırlı olsun kese ne zaman görünüyor acaba

Canım 11. günüm 24, 15. Günüm 95, bu noktada ilaçları kestik. Kimyasal dedi doktor. 19. Gün 471 çıktı ilaçsız. Bugün 21. gün 849.9 bugün kese göremedik ama geç tutunmaysa henüz bu rakamla görülmezmiş. Geç tutunma da kimyasal da olabilir seninki de.

Çıksın da öyle çıksın, ertesi günde hemen kan veririm önemli değil dua edin nolur benim içinde Allah rızası için hamile olanlar dua edin benim testim de yarın duanızı bana da edin
Hep edıyorum hıc dılımden düşürmüyorum. Allahım herkese güzel haberler aldırsın. 7 senedır ugrasıyorum. 5 negatıf aldım.o psıkolojıyı o üüzntüyü o yıkımı. Bilmezmıyım. Rabbim herkesı güldürsün. Haber bekleyenler güzel haberı alsın. Hamıle olanlar saglıkla dogum yapsın ınsallah

Canım kaçıncı günü transferin?

Evet çıkar az da olsa bence....hiç idrar yaptin mi cnm?ben yaptım hiç çıkmadı Bn de 3.gün embriyosu bnm de,2 tane koyuldu..

Durum bilgisi ve Güncelleme:
Özet geçeyim. 7 Eylülde 5. Gün tek embriyo 4aa transfer edildi. 11. Gün 24, 15. Gün 95 çıkınca doktorum kimyasal büyük ihtimalle ilaçları bırak dedi. Kimyasalın düşüşü için 19. Gün 471,4 gördük. İlaçsız devam ettik.

güncelleme: Bugün 21. gün 849.9 çıktı sonuç. Bugün keseye yönlendirmişti tüp bebek doktorum. Kese göremedik. Ama kadın doğum doktorum bu rakam henüz kese göstermez. 1000 i geçeceğiz öyle göreceğiz dedi. Cumaya falan görebiliriz belki dedi. Vajinal olarak baktık.

Öyle yogun ki duygularım biliyorsun sende canım duadan başka birşey istemem Allah hepinizden razı olsun .

Evet çıkar az da olsa bence....hiç idrar yaptin mi cnm?ben yaptım hiç çıkmadı Bn de 3.gün embriyosu bnm de,2 tane koyuldu..
Yok güzel kardeşim hiç yapmadım iyi ki de yapmadım istemem yapmayı bizimki 3.gün embiyosu olduğu için kana geç karisiyormus idrar ise daha zor çıkması testlerde , kan tahlili ver 10.gün ya da 11.gün dilerim kalbindeki korku sevince dönüşür . Dualarım hep bizlere

Canım valla aynı belirsizlik devam :) 19. gün 471,4 çıkmıştı. Bugün 849.9 çıktı. Vajinal ultrasonda kese görmedik. Ama dış gebelik de yok. Burdaki doktorum bu rakamda kese göremeyiz zaten henüz dedi.
Kaçıncı gün embriyosu peki?sağlıkla kucağına al inş cnm bnm.benm de 9.gün idrar da çıkmadı umudum da kalmadinkanda çıkacağını düşünmüyorum 3.gün embriyosu 2 iyi kalite transfer edildi

Bir61merhaba.senin kaçıncı gün embriyosu?kaç tane transfer edildi ?Idrar yaptın mı hiç?braz bahsedermsn ne olur
5.gün embryosu bugün 14.gün benim 1tane sağlam embriyom vardı tek transfer edildi idrar yapmıştım ama bidaha transfer olsam yapmam günümü beklerm insanı allak bullak ediyo çıkıyo seviniyosun kanda düşüyo üzülüyosun ben 4.gün yapmaya başlamıştım 7.gün idrarda çıkmaya başlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…