- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.561
Bana direk transer edeceklerdi. Rahimde sıvı birikmiş dendi birde rahim o ay ince kalmisti. O yüzden dondurdunlar. Bir ay rahim dinlendirme sonrası herşey normalde döndü transfer ettiler. Yani bı sıkıntı yoksa taze transfer olur. Bı fark yok.Tabi sıkıntısı olan için dinlendirme iyi birşey.Kızlar aklıma birşey takıldı dondurulmuş embriyo mu iyi sonuç alınıyor yeni teze transfer mi doktorlarınız Bilgi verdi mi ben Bilgi alamadım
3.gun icin cok erken o yüzden dusuk deger olmasi cok normal. 3.gun embriyosunun 8.gunu demek 5.gun embriyosunun 6.gunu. Umarim sağlıkla devam ederKızlar merhaba tekrardan hepinize bugün 9.günüm ve değerim biraz düşük çıktı sevinemedim bile doktorum sevindiği halde korkuyorum bana çok erken test yapmışsın dedi 3.gün embiyosu kondu ve bugün 9.gün hatta neredeyse 8.gün değerim 20 çıktı sizce bu normal mi 3.gün embiyosu için ? Allah rızası için dua edin
Ben de özel de yaptırıyorum bana sadece bunları verdiler ki bu bile çok benceEvet birde günde 2-3 kez çoğu. Uyku yapıyor biraz. Özelde çok veriyorlar galiba. Devlette bı porgesteron kapsül vermişler sadece arkadaşıma. Her doktorun yöntemimi farklı bilmem. ins hepimiz güzel sonuçlar aliriz
Ilk randevum gecen Cuma gunuydu. Kese var, bebekten bahsetmedi, yolk sac kesesi icinse yeni olusuyor dedi. Vajinal usg ye ragmen bu kadarini gordu. Kalp icin onumuzdeki Pzartesi gidecegim 10 gun sonra gel demisti.Evet, tarihlerimiz hemen hemen ayni. Benim 6 Eylul'du transfer gunum. Ama benim kese de sadece bebek degil, yolk sac de yoktusizin bi sonra ki randevunuz ne zaman?
İnşallah kuzum inşallah 2 gün sonra bu değer katlanır inşallah3.gun icin cok erken o yüzden dusuk deger olmasi cok normal. 3.gun embriyosunun 8.gunu demek 5.gun embriyosunun 6.gunu. Umarim sağlıkla devam eder
Merhaba 5. gün embriyosu dondurulmuş çift transfer edildi canım ..11 eylül transfer günüm.. 6. Günden itibaren adet olacakmış gibi ağrım oldu ve 9 . Gün lekelenme yaşadım 10.gün üzgün üzgün sabahın körü nöbetçi eczaneden test aldım... saniyeler içinde Çift çizgiyi gördüm,iğne tedavisi başladı doktorum, lekeleme yok ama hala kasık ağrısı var.. bazen korkutuyor beni inan düşünmemeye çalışıyorum..doktorum karından tek kese gördü bu arada .. rabbim inşallah güzel haberler almak nasip etsin sizdende..bakamadım geçmişine transferin edildi mi seninYel1z cnm senn kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi?kanamam lekelenmen vs belirtiler yaşadın mi?biraz bahsedermsn ltfen
Bence eger laboratuar iyise, dondurma ve cozdurme surecinde bir hata yapmazsa dondurulmus daha iyi.Kızlar aklıma birşey takıldı dondurulmuş embriyo mu iyi sonuç alınıyor yeni teze transfer mi doktorlarınız Bilgi verdi mi ben Bilgi alamadım
Evet cnm edildi son 2 gün kaldı nasipse.3.gün embiryosu 2 tane iyi embriyo transfer edildi. 8.ve 9.gün test yaptım ama koskoca tek çizgi cıktı. Kanda da pek umudum yok olsa idrar da da çıkardıMerhaba 5. gün embriyosu dondurulmuş çift transfer edildi canım ..11 eylül transfer günüm.. 6. Günden itibaren adet olacakmış gibi ağrım oldu ve 9 . Gün lekelenme yaşadım 10.gün üzgün üzgün sabahın körü nöbetçi eczaneden test aldım... saniyeler içinde Çift çizgiyi gördüm,iğne tedavisi başladı doktorum, lekeleme yok ama hala kasık ağrısı var.. bazen korkutuyor beni inan düşünmemeye çalışıyorum..doktorum karından tek kese gördü bu arada .. rabbim inşallah güzel haberler almak nasip etsin sizdende..bakamadım geçmişine transferin edildi mi senin
Hemen karamsar olma kan verdikten sonra belli oluyor herşey..umarım güzel haberler alırız senden..kıyamam sanaEvet cnm edildi son 2 gün kaldı nasipse.3.gün embiryosu 2 tane iyi embriyo transfer edildi. 8.ve 9.gün test yaptım ama koskoca tek çizgi cıktı. Kanda da pek umudum yok olsa idrar da da çıkardı
Bem de 3.gün embriyosu 2tane iyi embriyo transfer edildi. 8.ve 9.gün test yaptım idrar silik bile çıkmadı çok üzüldüm ağladımAy hadi İnşallah yükselsin de bende yavumun sevincini doyasıya içimde yaşayayımiki gün sonra test vericem , Allah'ım güzel haberi nasip etsin inşallah ♥
Umarım dediğin gibi olur tatlım umarimHemen karamsar olma kan verdikten sonra belli oluyor herşey..umarım güzel haberler alırız senden..kıyamam sana
Ilk randevum gecen Cuma gunuydu. Kese var, bebekten bahsetmedi, yolk sac kesesi icinse yeni olusuyor dedi. Vajinal usg ye ragmen bu kadarini gordu. Kalp icin onumuzdeki Pzartesi gidecegim 10 gun sonra gel demisti.
8 senedir bu isin icindeyim, su forumda okumadigim topic kalmamistir. o kadar cok kisi var ki gec goren. Insallah sizin de oyle cikacak
Kan sonucu sabah mi cikacakti
Tek mi çift mi embriyo? Transfer ne zamandı bi de kanı ne zaman verdin?Kızlar merhaba tekrardan hepinize bugün 9.günüm ve değerim biraz düşük çıktı sevinemedim bile doktorum sevindiği halde korkuyorum bana çok erken test yapmışsın dedi 3.gün embiyosu kondu ve bugün 9.gün hatta neredeyse 8.gün değerim 20 çıktı sizce bu normal mi 3.gün embiyosu için ? Allah rızası için dua edin
Senin kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi cnm? Ben 3.gün embriyosu idrar testi yaptım 8.9.gün çıkmadı hiç silik bile çıkmadı.bugun de 10.günümKızlar dün verdiğim kan sonucu
Benim 5 .gün emriyosu idrar testinde 8.gün çıktı senin çok erken 7.gün çıkmadı hiç bisey üzülmeEvet cnm edildi son 2 gün kaldı nasipse.3.gün embiryosu 2 tane iyi embriyo transfer edildi. 8.ve 9.gün test yaptım ama koskoca tek çizgi cıktı. Kanda da pek umudum yok olsa idrar da da çıkardı
Belirtiler varmıydı peki kanama lekelenme vsBenim 5 .gün emriyosu idrar testinde 8.gün çıktı senin çok erken 7.gün çıkmadı hiç bisey üzülme
Yok sadece adet sancısı gibi sancim vardı birde batma oluyodu o.kadarBelirtiler varmıydı peki kanama lekelenme vs
Nasıl ogrendiniz dış gebeliğiHer şey gayet iyi gidiyordu taa ki dış gebelik oluştuğunu öğrenene kadar. Malesef tüp bebekte nadir görülen şey geldi beni buldu
Ben de aldım, ama henüz sonucu bilmiyprum, bugün dördüncü günüm.Arakadaşlar transfer günün de INTRAPILID SERUM alıp,sonuç alan var mi acaba aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?