Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar aklıma birşey takıldı dondurulmuş embriyo mu iyi sonuç alınıyor yeni teze transfer mi doktorlarınız Bilgi verdi mi ben Bilgi alamadım
Bana direk transer edeceklerdi. Rahimde sıvı birikmiş dendi birde rahim o ay ince kalmisti. O yüzden dondurdunlar. Bir ay rahim dinlendirme sonrası herşey normalde döndü transfer ettiler. Yani bı sıkıntı yoksa taze transfer olur. Bı fark yok.Tabi sıkıntısı olan için dinlendirme iyi birşey.

3.gun icin cok erken o yüzden dusuk deger olmasi cok normal. 3.gun embriyosunun 8.gunu demek 5.gun embriyosunun 6.gunu. Umarim sağlıkla devam eder

Ben de özel de yaptırıyorum bana sadece bunları verdiler ki bu bile çok bence

Evet, tarihlerimiz hemen hemen ayni. Benim 6 Eylul'du transfer gunum. Ama benim kese de sadece bebek degil, yolk sac de yoktu sizin bi sonra ki randevunuz ne zaman?
Ilk randevum gecen Cuma gunuydu. Kese var, bebekten bahsetmedi, yolk sac kesesi icinse yeni olusuyor dedi. Vajinal usg ye ragmen bu kadarini gordu. Kalp icin onumuzdeki Pzartesi gidecegim 10 gun sonra gel demisti.
8 senedir bu isin icindeyim, su forumda okumadigim topic kalmamistir. o kadar cok kisi var ki gec goren. Insallah sizin de oyle cikacak
Kan sonucu sabah mi cikacakti

3.gun icin cok erken o yüzden dusuk deger olmasi cok normal. 3.gun embriyosunun 8.gunu demek 5.gun embriyosunun 6.gunu. Umarim sağlıkla devam eder
İnşallah kuzum inşallah 2 gün sonra bu değer katlanır inşallah Allah razı olsun hepinizden Rabbim yavrularımızı bağışlasın.

Yel1z cnm senn kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi?kanamam lekelenmen vs belirtiler yaşadın mi?biraz bahsedermsn ltfen
Merhaba 5. gün embriyosu dondurulmuş çift transfer edildi canım ..11 eylül transfer günüm.. 6. Günden itibaren adet olacakmış gibi ağrım oldu ve 9 . Gün lekelenme yaşadım 10.gün üzgün üzgün sabahın körü nöbetçi eczaneden test aldım... saniyeler içinde Çift çizgiyi gördüm,iğne tedavisi başladı doktorum, lekeleme yok ama hala kasık ağrısı var.. bazen korkutuyor beni inan düşünmemeye çalışıyorum..doktorum karından tek kese gördü bu arada .. rabbim inşallah güzel haberler almak nasip etsin sizdende..bakamadım geçmişine transferin edildi mi senin

Kızlar aklıma birşey takıldı dondurulmuş embriyo mu iyi sonuç alınıyor yeni teze transfer mi doktorlarınız Bilgi verdi mi ben Bilgi alamadım
Bence eger laboratuar iyise, dondurma ve cozdurme surecinde bir hata yapmazsa dondurulmus daha iyi.
Hem vucut, hem rahim dinleniyor. Taze transferi de yasadim, dondurulmusu da. Tazedeki şişkinlik, kabizlik iskenceydi benim icin. Dondurulmusun rahatligi bile yeter

Evet cnm edildi son 2 gün kaldı nasipse.3.gün embiryosu 2 tane iyi embriyo transfer edildi. 8.ve 9.gün test yaptım ama koskoca tek çizgi cıktı. Kanda da pek umudum yok olsa idrar da da çıkardı

Evet cnm edildi son 2 gün kaldı nasipse.3.gün embiryosu 2 tane iyi embriyo transfer edildi. 8.ve 9.gün test yaptım ama koskoca tek çizgi cıktı. Kanda da pek umudum yok olsa idrar da da çıkardı
Hemen karamsar olma kan verdikten sonra belli oluyor herşey..umarım güzel haberler alırız senden..kıyamam sana

Ay hadi İnşallah yükselsin de bende yavumun sevincini doyasıya içimde yaşayayım iki gün sonra test vericem , Allah'ım güzel haberi nasip etsin inşallah ♥
Bem de 3.gün embriyosu 2tane iyi embriyo transfer edildi. 8.ve 9.gün test yaptım idrar silik bile çıkmadı çok üzüldüm ağladım bugün 10.günüm ama kanda bile umudum yok

InsaAllah soylediginiz gibi olur hem sizin hem benim icin. Evet bu sabah cikacakmis, dr ofisinden arayacaklar. 1 saat icinde haber verirler.

Tek mi çift mi embriyo? Transfer ne zamandı bi de kanı ne zaman verdin?

Benim 5 .gün emriyosu idrar testinde 8.gün çıktı senin çok erken 7.gün çıkmadı hiç bisey üzülme

_kunfeyekun_

Beta 5206
Progestan 34.6

Hem Turkiye'de ki ivf doktorum hem de burada ki degerin iyi olduğunu söyledi ama 2 kati giderek artmamis. Hala bos gebelik ihtimali cok yuksekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…