Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Tüp bebekte 2,3,4 demesi olanlar size bişey danışmak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.

1) Negatif aldıktan hemen sonra mı diğer tedaviye başladınız?

2)hastane/ doktor mutlaka değiştirilmeli mi? Memnunsak aynı yerle devam edilebilir mi yoksa değişiklik her zaman iyi midir?

ben test günümü bekliyorum. Artık maddi boyutu geçtim Tüp bebek tedavisi beni manevi olarak ve fiziksel olarak baya yıprattı. Eğer negatif sonuç alırsam tabiki pes etmek istemiyorum ama bi yandan da aynı zor sürece girişmeye mecalim yok gibi hissediyorum. Siz bu zor kararı nasıl verdiniz deneyimlerinizi paylaşır misinız?

Benim 4. Denemem şuan transfer oldum bekliyorum.
Birinci soruna cevabım, senin hazır olmanla alakalı. Ben ilk üçünü bir yıl içinde yaptım çok pişman oldum. Bunun için 8 ay bekledim. Kendimi hazırladım yeme içmeme dikkat ettim maddi manevi hazırlık yaptım. Tuttumu bilmiyorum ama en azından diğer yaralarım kapanmıştı.
İkinci soruna cevabım dördü de farklı merkezde oldu çünkü her gittiğim yerde hayal kırıklığı yaşadım. Bana göre ilgisizlik memnuniyetsizlik. Ama bu sonuncu denememdeki merkezimden memnun kaldım ve inşallah olur ama olmazsa da bu doktorla bu yolda devam ederim.
Üç negatifte de bidaha yapmıcam denemicem istemiyorum çocuk diyerek başlamıştım. Ama hep acımı unuttum aynı azimle yeniden başladım. Bu sabır işi ama psikolojiyi hazırlamak maddiyatı hazırlamak kadar önemli. İnşallah testin pozitif çıkar bunlara gerek kalmaz. Hayırlısı olsun hepimiz hakkında

Eklentiler

• Screenshot_20200929-122934.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20200929-123118.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 36
8.ve 9.gün test yaptım idrar silik bile çıkmadı malesef.kizlara sordum burda 3.gün çıkması zor demişlerdi cnku geç tutunuyormuş ...yarın 11.günümtahlil yapıp yapmamakla kararsizim
İnşallah hayırlısı olur biizm için. Bne de heyecanla bekliyorum. Peki size 4 gün prohesteron östrojen testleri yapıldı mı?

Güzellerr size bisey sorucam yaşayan,bilgisi olan paylaşabilir mi acaba ?Ben 3.gün embriyosu 2 tane iyi embriyo transfer edildi. 8.9. Gün idrar yaptım koskoca tek çizgi cıktı bugün 10.gün yarın yapsam çıkar mi kan tahlili...çıksa idrar da çıkardı dimi kızlar?böyle olup tutan arkadaslar var mı

17 eylül de transferim oldu ve bugün 12.Günündeyim test sonucum 247.12 çıktı doktorum şimdilik iyi dedi ve haftaya ultrasona çağırdı.. sizce 2 gün sonra yine tekrar etmeli miyim testi
Benımde 17 eylüldü transferım bana 11. Gün test yaptırdılar 137 di.
Tabi ben 9.gün de yapmıstım 62 ydı.
Benıde 12 ekımde çagırdı kalp ve kese ıçin

_kunfeyekun_

Beta 5206
Progestan 34.6

Hem Turkiye'de ki ivf doktorum hem de burada ki degerin iyi olduğunu söyledi ama 2 kati giderek artmamis. Hala bos gebelik ihtimali cok yuksekmis
Aslinda progesteron iyimis ama evet hcgde bir duraksama var Insallah korktugumuz gibi olmaz diyelim dua et bol bol. Rabbim buyuk en hayirlisi neyse onu versin

4. denemem benim
1. Benim tedavilerimin arasinda en az 1 sene var. Bu karar yaşina, maddi manevi hazir olmana bagli bence
2.Bence memnunsan, ozellikle laboratuvardan, devam etmeli. Yeni doktor, yeni sistem her zaman yorucudur. Ben 3. ve 4. denemeyi ayni doktorla yaptim.

9. 10. denemesinde cocuguny kucagina alanlar bana hep umut verdi. O yuzden de Allah bana guc verdigi surece deneme yanlısı oldum hep. Yasim gecmeden en azindan elimden geleni yaptim rahatligindaydim.

Idrardan once kan tahlilinde cikar eger deger cok dusukse

Canim.yarin yap çıkar

Benımde 17 eylüldü transferım bana 11. Gün test yaptırdılar 137 di.
Tabi ben 9.gün de yapmıstım 62 ydı.
Benıde 12 ekımde çagırdı kalp ve kese ıçin
Ben korkuyla karışık son dakikaya kadar bekledim 12. Gün bu sonucu almak mutlu etti inşallah minik keseleri görmek de nasip olur hayırlı haberlerle

Kizlar transferimin 4. Günündeyim.5.gun embriyosu. Kasik agirisiyla birlikte lekeyle kanama arasi bisey başladı. Yerlesme kanamasi oldugunu sanmiyorum regl belirtileri yaşıyorum. Yarin 5.gunu kan testi yaptirsam hic fikir verir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…