- 18 Temmuz 2020
- 2.059
- 7.669
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.581
Kaçıncı gün embriyosu peki.bnm 3.gün. 10.gunmdeyimBen de aldım, ama henüz sonucu bilmiyprum, bugün dördüncü günüm.
Ay ben de de aynı batma igneleme kasık yok ama bakalım inş tutunmustur cnmYok sadece adet sancısı gibi sancim vardı birde batma oluyodu o.kadar
Benim de 3 gün embriosu.siz test yaptınız mı?Kaçıncı gün embriyosu peki.bnm 3.gün. 10.gunmdeyim
Bana da omegaven verdiler serum olarak. Bakalım işe yarar inşallahBen de aldım, ama henüz sonucu bilmiyprum, bugün dördüncü günüm.
Benim 4. Denemem şuan transfer oldum bekliyorum.Tüp bebekte 2,3,4 demesi olanlar size bişey danışmak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
1) Negatif aldıktan hemen sonra mı diğer tedaviye başladınız?
2)hastane/ doktor mutlaka değiştirilmeli mi? Memnunsak aynı yerle devam edilebilir mi yoksa değişiklik her zaman iyi midir?
ben test günümü bekliyorum. Artık maddi boyutu geçtim Tüp bebek tedavisi beni manevi olarak ve fiziksel olarak baya yıprattı. Eğer negatif sonuç alırsam tabiki pes etmek istemiyorum ama bi yandan da aynı zor sürece girişmeye mecalim yok gibi hissediyorum. Siz bu zor kararı nasıl verdiniz deneyimlerinizi paylaşır misinız?
8.ve 9.gün test yaptım idrar silik bile çıkmadı malesef.kizlara sordum burda 3.gün çıkması zor demişlerdi cnku geç tutunuyormuş ...yarın 11.günümtahlil yapıp yapmamakla kararsizimBenim de 3 gün embriosu.siz test yaptınız mı?
12.gunden sonra belirtiler başlıyormuş. Bosuna kendimizi dinliyoruz sanırımAy ben de de aynı batma igneleme kasık yok ama bakalım inş tutunmustur cnm
İnşallah hayırlısı olur biizm için. Bne de heyecanla bekliyorum. Peki size 4 gün prohesteron östrojen testleri yapıldı mı?8.ve 9.gün test yaptım idrar silik bile çıkmadı malesef.kizlara sordum burda 3.gün çıkması zor demişlerdi cnku geç tutunuyormuş ...yarın 11.günümtahlil yapıp yapmamakla kararsizim
11.gun yapabilirsiniz bence, embryo 2 haftalik oluyor 11.gununuzde8.ve 9.gün test yaptım idrar silik bile çıkmadı malesef.kizlara sordum burda 3.gün çıkması zor demişlerdi cnku geç tutunuyormuş ...yarın 11.günümtahlil yapıp yapmamakla kararsizim
Benımde 17 eylüldü transferım bana 11. Gün test yaptırdılar 137 di.17 eylül de transferim oldu ve bugün 12.Günündeyim test sonucum 247.12 çıktı doktorum şimdilik iyi dedi ve haftaya ultrasona çağırdı.. sizce 2 gün sonra yine tekrar etmeli miyim testi
Aslinda progesteron iyimis ama evet hcgde bir duraksama var_kunfeyekun_
Beta 5206
Progestan 34.6
Hem Turkiye'de ki ivf doktorum hem de burada ki degerin iyi olduğunu söyledi ama 2 kati giderek artmamis. Hala bos gebelik ihtimali cok yuksekmis
4. denemem benimTüp bebekte 2,3,4 demesi olanlar size bişey danışmak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
1) Negatif aldıktan hemen sonra mı diğer tedaviye başladınız?
2)hastane/ doktor mutlaka değiştirilmeli mi? Memnunsak aynı yerle devam edilebilir mi yoksa değişiklik her zaman iyi midir?
ben test günümü bekliyorum. Artık maddi boyutu geçtim Tüp bebek tedavisi beni manevi olarak ve fiziksel olarak baya yıprattı. Eğer negatif sonuç alırsam tabiki pes etmek istemiyorum ama bi yandan da aynı zor sürece girişmeye mecalim yok gibi hissediyorum. Siz bu zor kararı nasıl verdiniz deneyimlerinizi paylaşır misinız?
Idrardan once kan tahlilinde cikar eger deger cok dusukseGüzellerr size bisey sorucam yaşayan,bilgisi olan paylaşabilir mi acaba ?Ben 3.gün embriyosu 2 tane iyi embriyo transfer edildi. 8.9. Gün idrar yaptım koskoca tek çizgi cıktıbugün 10.gün yarın yapsam çıkar mi kan tahlili...çıksa idrar da çıkardı dimi kızlar?böyle olup tutan arkadaslar var mı
InsaAllah! Hepimiz icin hayirlisi olsunAslinda progesteron iyimis ama evet hcgde bir duraksama varInsallah korktugumuz gibi olmaz diyelim dua et bol bol. Rabbim buyuk en hayirlisi neyse onu versin
Canim.yarin yap çıkarGüzellerr size bisey sorucam yaşayan,bilgisi olan paylaşabilir mi acaba ?Ben 3.gün embriyosu 2 tane iyi embriyo transfer edildi. 8.9. Gün idrar yaptım koskoca tek çizgi cıktıbugün 10.gün yarın yapsam çıkar mi kan tahlili...çıksa idrar da çıkardı dimi kızlar?böyle olup tutan arkadaslar var mı
Ben korkuyla karışık son dakikaya kadar bekledim 12. Gün bu sonucu almak mutlu etti inşallah minik keseleri görmek de nasip olurBenımde 17 eylüldü transferım bana 11. Gün test yaptırdılar 137 di.
Tabi ben 9.gün de yapmıstım 62 ydı.
Benıde 12 ekımde çagırdı kalp ve kese ıçin
2 gün sonra tekrar test yaptırayım o zaman .. çok sağol canım hayırlı haberler alırız da yavrularımızı sağlıkla kucaklarızSeninle aynı gün transfer olmuşuz canım bence tekrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?