Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Canım çok güçlü bi kadınsın maşallah. İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsün

Kizlar transferimin 4. Günündeyim.5.gun embriyosu. Kasik agirisiyla birlikte lekeyle kanama arasi bisey başladı. Yerlesme kanamasi oldugunu sanmiyorum regl belirtileri yaşıyorum. Yarin 5.gunu kan testi yaptirsam hic fikir verir mi?
Kullandığıniz ilaçlar yüzünden adet olmazsiniz ki yerlesme olabilir yoksa neden leke olsun. Bence olumlu birşey bu. Hayirlisi olsun ins

V
Kullandığıniz ilaçlar yüzünden adet olmazsiniz ki yerlesme olabilir yoksa neden leke olsun. Bence olumlu birşey bu. Hayirlisi olsun ins

Çok sağol, İlaçları bırakınca mı adet oluyoruz, anlamadım kafam çok karıştı yarın doktoru arayıp sorucam, 5.günde kan testi fikir verir mi sizce düşükte olsa kanda hcg çıkar mı bunu merak ediyorum

Ben korkuyla karışık son dakikaya kadar bekledim 12. Gün bu sonucu almak mutlu etti inşallah minik keseleri görmek de nasip olur hayırlı haberlerle
Kaçıncı gün embriyosuydu?belirtin oldu mu?ben ilkinde 5.gündü 1 tane ve lekelenmem olmuştu tutmadı şimdide yok umut ettim.3.gün embiryosu 8.9.test yaptım idrar silik bile çıkmadı çok üzüldüm

5.gun cikarmi hiç bilmiyorum canım.Ben test gününü bekliycem. Benim transfer adetimin 23.gunuydu. 25 günde adet oluyordum. Hemsireye sordum geç degilmi diye. Kullandığınız ilaçlar yüzünden adet olmazsınız demişti. Bebek olmazsa ilaçları kesince adet başlıyor diye biliyorum.

Selamlar ben Bugün doktoruma bilgi vererek kanda gebelik testi yaptım ve sonuç negatif (1.20) çıktı malesef. 3. Gün embriyosu ve transferimin 10. günüydü. Sonuç karşısında doktorum sağlık olsun moralini bozma vücudunu biraz dinlendirip 2-3 ay sonra tekrardan başlayabileceğimizi söyledi. Hep hayırlısını diledim yaradandan bu da bizim sınavımızmış. Rabbim herkesin gönlüne göre versin ne diyelim...

Peki bu durumda belirtin lekelenmen vs oldu mu

Teşekkür ederim cnm.sen ne durumdasın bakalım?benm 2 günüm kaldı.3.gün embriyosu benim 2 tane transfer edildi. 8.9.yaptım ama hiç silik bile çıkmadı ims kanda çıkar umudum yok ama
Ne demek 3.Gün için erken bakmışsın bence. 5 gün embriyosu bile zor çıkıyor 8.gunde. Hiç yıpratma kendini. Stres daha kötü biliyorsun. Herseye hazırlıklı olmalıyız.
Bugün 3.gunum. Benim 5.Gün embriyolari cift transfer edildi. Birinin kalitesi iyi biri düşük kalite. Dusuk kalitenin tutma şansı düşukmus zaten tek istiyorum ins olur. Test gününe kadar bekliycem ins.
Cogu kişinin tedaviyle bı sekilde oluyor. Bazısı ilk denemede bazısı 3. 4.denemede hatta10.denemede oluyor. Allah sağlık versin öncelikle Son şansımız değil. Üzülmeni istemem

Allah ım senin şu pozitifliğini herkese nasip etsin . Bu pozitifliğiNin hatrına Şükrünün sebebine , sana sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin tez zaman da
Ben sizinle çocuklarımızı hangi okullara gönderelim konuşmaları yapacağımız zamanlarında geleceğine inanıyorum hayat istemek başarmanın yarısıdır çünkü istemek yapılan en etkili duadır hem kendine hem çevredekilere

Rabbim hayırla,sağlıkla tez zamanda nasip eder inşaallah.

Kaçıncı gün embriyosuydu?belirtin oldu mu?ben ilkinde 5.gündü 1 tane ve lekelenmem olmuştu tutmadı şimdide yok umut ettim.3.gün embiryosu 8.9.test yaptım idrar silik bile çıkmadı çok üzüldüm
4. Gün embriyosuydu belirti çok yoktu ama bir iki gündür bel ağrısı fazla çekiyordum idrar testine hemen yansımayabilir demişlerdi o sebeple kan testi en doğru bilgiyi verir dediginden doktorumun dediği gibi 12. Günüm olan bugün yaptırdım testi..
Gönlünü ferah tut lütfen idrar testleriyle de moralini bozma zamanı gelince kan testi yap o gün gelene kadar da dua etmeye devam et .. inşallah Rabbim hepimizin gönlünün muradını verir..

ah inşallah inşallah ... ne güzel hayaller bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…