- 18 Temmuz 2020
- 2.059
- 7.669
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.601
Canım çok güçlü bi kadınsın maşallah. İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsünBenim 4. Denemem şuan transfer oldum bekliyorum.
Birinci soruna cevabım, senin hazır olmanla alakalı. Ben ilk üçünü bir yıl içinde yaptım çok pişman oldum. Bunun için 8 ay bekledim. Kendimi hazırladım yeme içmeme dikkat ettim maddi manevi hazırlık yaptım. Tuttumu bilmiyorum ama en azından diğer yaralarım kapanmıştı.
İkinci soruna cevabım dördü de farklı merkezde oldu çünkü her gittiğim yerde hayal kırıklığı yaşadım. Bana göre ilgisizlik memnuniyetsizlik. Ama bu sonuncu denememdeki merkezimden memnun kaldım ve inşallah olur ama olmazsa da bu doktorla bu yolda devam ederim.
Üç negatifte de bidaha yapmıcam denemicem istemiyorum çocuk diyerek başlamıştım. Ama hep acımı unuttum aynı azimle yeniden başladım. Bu sabır işi ama psikolojiyi hazırlamak maddiyatı hazırlamak kadar önemli. İnşallah testin pozitif çıkar bunlara gerek kalmaz. Hayırlısı olsun hepimiz hakkında
3.gün embriosu, 4 günümdeyim.Kaçıncı gün embriyosu peki.bnm 3.gün. 10.gunmdeyim
Kullandığıniz ilaçlar yüzünden adet olmazsiniz ki yerlesme olabilir yoksa neden leke olsun. Bence olumlu birşey bu. Hayirlisi olsun insKizlar transferimin 4. Günündeyim.5.gun embriyosu. Kasik agirisiyla birlikte lekeyle kanama arasi bisey başladı. Yerlesme kanamasi oldugunu sanmiyorum regl belirtileri yaşıyorum. Yarin 5.gunu kan testi yaptirsam hic fikir verir mi?
Kullandığıniz ilaçlar yüzünden adet olmazsiniz ki yerlesme olabilir yoksa neden leke olsun. Bence olumlu birşey bu. Hayirlisi olsun ins
Merhaba siz Murat beye asilamami yaptırdınızCanım bende murat keskin hocadayım
Kaçıncı gün embriyosuydu?belirtin oldu mu?ben ilkinde 5.gündü 1 tane ve lekelenmem olmuştu tutmadı şimdide yok umut ettim.3.gün embiryosu 8.9.test yaptım idrar silik bile çıkmadı çok üzüldümBen korkuyla karışık son dakikaya kadar bekledim 12. Gün bu sonucu almak mutlu etti inşallah minik keseleri görmek de nasip olurhayırlı haberlerle
5.gun cikarmi hiç bilmiyorum canım.Ben test gününü bekliycem. Benim transfer adetimin 23.gunuydu. 25 günde adet oluyordum. Hemsireye sordum geç degilmi diye. Kullandığınız ilaçlar yüzünden adet olmazsınız demişti. Bebek olmazsa ilaçları kesince adet başlıyor diye biliyorum.V
Çok sağol, İlaçları bırakınca mı adet oluyoruz, anlamadım kafam çok karıştı yarın doktoru arayıp sorucam, 5.günde kan testi fikir verir mi sizce düşükte olsa kanda hcg çıkar mı bunu merak ediyorum
Illa leke olması mi gerek gebelik içinKullandığıniz ilaçlar yüzünden adet olmazsiniz ki yerlesme olabilir yoksa neden leke olsun. Bence olumlu birşey bu. Hayirlisi olsun ins
Yok çoğu kişide leke olmuyor ama yinede hamile kalıyorIlla leke olması mi gerek gebelik için
Teşekkür ederim cnm.sen ne durumdasın bakalım?benm 2 günüm kaldı.3.gün embriyosu benim 2 tane transfer edildi. 8.9.yaptım ama hiç silik bile çıkmadı ims kanda çıkar umudum yok amaYok çoğu kişide leke olmuyor ama yinede hamile kalıyor
Peki bu durumda belirtin lekelenmen vs oldu muSelamlar ben Bugün doktoruma bilgi vererek kanda gebelik testi yaptım ve sonuç negatif (1.20) çıktı malesef. 3. Gün embriyosu ve transferimin 10. günüydü. Sonuç karşısında doktorum sağlık olsun moralini bozma vücudunu biraz dinlendirip 2-3 ay sonra tekrardan başlayabileceğimizi söyledi. Hep hayırlısını diledim yaradandan bu da bizim sınavımızmış. Rabbim herkesin gönlüne göre versin ne diyelim...
Ne demekTeşekkür ederim cnm.sen ne durumdasın bakalım?benm 2 günüm kaldı.3.gün embriyosu benim 2 tane transfer edildi. 8.9.yaptım ama hiç silik bile çıkmadı ims kanda çıkar umudum yok ama
Lekelenmem kanamam hiç olmadı. Benim kasık ağrım ve uyku halim oluyordu ama bunları gebeliğe yormak yerine aldığım ilaçlara bağlamıştım doktor da öyle demişti zatenPeki bu durumda belirtin lekelenmen vs oldu mu
Ben sizinle çocuklarımızı hangi okullara gönderelim konuşmaları yapacağımız zamanlarında geleceğine inanıyorumAllah ım senin şu pozitifliğini herkese nasip etsin . Bu pozitifliğiNin hatrına Şükrünün sebebine , sana sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin tez zaman da❤
Rabbim hayırla,sağlıkla tez zamanda nasip eder inşaallah.Canlarım test sonuçlarımı aldım maalesef 1,2 değerim yani bebek yok hayatımın bu 12 gününü sizinle paylaşmak güzeldi hepinize teşekür ederim isimlerinizi bile bilmediğim kader arkadaşlarım umarım hayat hepimiz için hep güzel geçer şimdi tekrar başdan başlıyorum doktora gidiyorum bakalım ne diyecek ama bir gün olacağına inanıyorum hepinizi çok öpüyorum
4. Gün embriyosuydu belirti çok yoktu ama bir iki gündür bel ağrısı fazla çekiyordum idrar testine hemen yansımayabilir demişlerdi o sebeple kan testi en doğru bilgiyi verir dediginden doktorumun dediği gibi 12. Günüm olan bugün yaptırdım testi..Kaçıncı gün embriyosuydu?belirtin oldu mu?ben ilkinde 5.gündü 1 tane ve lekelenmem olmuştu tutmadı şimdide yok umut ettim.3.gün embiryosu 8.9.test yaptım idrar silik bile çıkmadı çok üzüldüm
Ben sizinle çocuklarımızı hangi okullara gönderelim konuşmaları yapacağımız zamanlarında geleceğine inanıyorumhayat istemek başarmanın yarısıdır çünkü istemek yapılan en etkili duadır hem kendine hem çevredekilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?