- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.621
Hayirli olsun, sağlıkla kucağınıza alirsiniz insaAllahMerhaba kizlar 23 eylulde transfer olmuştum bugün aksam kan tahlili yaptim ve sonuç 82.39 cikti
Cok tesekkur ederim darisi isteyen herkese olsunHayirli olsun, sağlıkla kucağınıza alirsiniz insaAllah
Hayır. Benıim ılkınde de olmadı. Bunda da olmadı..Illa leke olması mi gerek gebelik için
Ben çok yaşadım hala yaşıyorum günümü bekle bence sabretmelisin..Kizlar transferimin 4. Günündeyim.5.gun embriyosu. Kasik agirisiyla birlikte lekeyle kanama arasi bisey başladı. Yerlesme kanamasi oldugunu sanmiyorum regl belirtileri yaşıyorum. Yarin 5.gunu kan testi yaptirsam hic fikir verir mi?
Maşallah ben görüyorum ne güzel bir sabaha uyandık insallah herkesin devamı gelir ayağınızı sürüyün derler bizim burdaÇiçeğimi gören varmı3. Gün embriyosu 6. Gün
İnşallah yine de kandan yaptırmadan çok uçmak istemiyorum ama inş vardır benimde ve bekleyen herkesin de Rabbim herkese nasip etsinMaşallah ben görüyorum ne güzel bir sabaha uyandık insallah herkesin devamı gelir ayağınızı sürüyün derler bizim burda
Seninki de çok belirgin canım kanda baktır mutlaka icin rahatlasın devamı gelen sağlıkla insallah gun boyu güzel haber almak nasip olsun herkestenİnşallah yine de kandan yaptırmadan çok uçmak istemiyorum ama inş vardır benimde ve bekleyen herkesin de Rabbim herkese nasip etsin ♥
Sağol cnm birazdan gidicem kan testineSeninki de çok belirgin canım kanda baktır mutlaka icin rahatlasın devamı gelen sağlıkla insallah gun boyu güzel haber almak nasip olsun herkesten
Güzel haberlerini bekliyoruzSağol cnm birazdan gidicem kan testine
Canım ben kese görme için bekliyorum. Bizim biraz maceralı hala durum. Büyük ihtimal kimyasalmış ama hala şansımız da devam ediyor. Benim doktorum beni 45 dk yatırdı sadece. Transfer sonrası 2 saatlik yola gittim. İlk 15 gün evim uzakta olduğu için abimlerde kaldım. Kendisi de doktor. Odam üst kattaydı. Yavaş yavaş merdiven çıktım, indim. 2 yaşındaki minik yeğenimle oynadım. Onunla bahçede yürüdüm. Yemek yaptım. Bulaşık makinesini doldurup boşalttım. Ailece minik minik yürüyüşe çıktık. Önemli 4 şey var: itmeyeceksin - çekmeyeceksin, ağır kaldırmayacaksın, ani ve hızlı hareket etmeyeceksin. Bir de kabız olmayacaksın, ıkınmanı istemiyorlar. Hapşumrkata öksürmekte sorun yok. Bunun dışında transferden çıkarken hemşiremiz de mutlaka hareket et. Kan dolaşımının devamlılığı ve hızı önemli. Rahime kan gitmesi lazım demişti.Transfer ertesigünü normal hayata dönen oldu mu? Yani gebe kalanlar genelde yatmayı mı tercih ettiler yoksa yemek bulaşık az ortalık toplamak -yatağı toplamak gibi- yaptılar mı? Doktorum serbest dedi ama insan bilemiyor işte. Bir de kime söylesem kızıyor ama o gebelik testini idrarda hep negatif gördüm. Sanki yine negatifi yaşayacakmışım gibi geliyor. Yanlış anlamayın umutsuz değilim hatta konuşuyorum bile yavrularımla sonuçta şuan kimyasal mimyasal anayız :)bunu eşime söylüyorum katıla katıla gülüyoruz hani süreç eğlenerek de geçiyor komedi dizileri izliyorum bugün-yarın puzzle a da başlamayı düşünüyorum bakalım bakalım inşallah bebeklerimiz tutunur da fizyolojik ana oluruz.
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğurmak nasip olur hepimize inşallahMerhaba kizlar 23 eylulde transfer olmuştum bugün aksam kan tahlili yaptim ve sonuç 82.39 cikti
merhaba benim böyle 5 AA olan transfer olmayacak yarın iyi olan olacakmış acaba herkesin farklı mı iyi dahası da olmuyor mu neden böyle bileğiniz var mu pazar günü oldu opu işlemimKizlar hastaneden embriyolarin durumunu istedim. Bunu ginderdiler. 1 tane 5aa 3 tane 4aa varmis. Aslinda toplam 9 embriyo ama digerleri sanirim orta kalite. Yorumlayabilen var mi?Eki Görüntüle 2698319
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?