- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 35
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.641
Bilmiyorum bana hangisi transfer olcak sormadim ama sanirim siralama ona gore yapilmis. Toplam 6 tane tupumuz var. 6 tane sira koymuslar. Her sira bir tupu ifade ediyor. 5aa yi mesela tek tupe koymus.merhaba benim böyle 5 AA olan transfer olmayacak yarın iyi olan olacakmış acaba herkesin farklı mı iyi dahası da olmuyor mu neden böyle bileğiniz var mu pazar günü oldu opu işlemim
Anladım ama benim eşim sperm zayıf iki adet embriyo oldu zaten 7 kaliteli yumurtaya bir tanesi transfer olacak ne soracagımı ne diyeceğimi şaşırdım doktora ama iyi dedi rabbim inşallah katında kalitesini evladımızın olmasına vesile kılsın, Allahım katında orta iyi en iyisi yapsın ne denirkiBilmiyorum bana hangisi transfer olcak sormadim ama sanirim siralama ona gore yapilmis. Toplam 6 tane tupumuz var. 6 tane sira koymuslar. Her sira bir tupu ifade ediyor. 5aa yi mesela tek tupe koymus.
Ozcev merhaba cnm ikk önce Hayrli olsun cnm.braz yaşadıklarından bahsedermsn?sanırım iyi şeyler duymaya ihtiyacım varHayırlı olsun canım sağlıkla doğurmak nasip olur hepimize inşallah
Canım benimde olmadı sonucum pozitif , herkesde lekelenme olmaz ki , takılma böyle şeylere olumlu düşün güzel olsun sonuçKIZLAR sizce embriyolarimiz tutunması için lekelenme olmalı mı olmamalı mi?ben de lekelenme ne de kanama var
İnsallah canim zaten cok kaliteli olup tutmayan var orta kalite olup tutan var. Allah yardimcimiz olsun. Transferin ne zaman?Anladım ama benim eşim sperm zayıf iki adet embriyo oldu zaten 7 kaliteli yumurtaya bir tanesi transfer olacak ne soracagımı ne diyeceğimi şaşırdım doktora ama iyi dedi rabbim inşallah katında kalitesini evladımızın olmasına vesile kılsın, Allahım katında orta iyi en iyisi yapsın ne denirki
Amin canim inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla doğurmak nasip olur hepimize inşallah
Progesteron halsizlik, uyku yapıyor. Baş dönmesi yapıyor. Sabah kalkınca gözlerim kararıyor. Bel ağrısı kasık ağrısıda ilk zamanlar oluyor. Benim 4.gunum yavaş yavaş geçiyorArkadaşlar bugun transferimin 2 günü 28 eylül de oldum
Bugün gece belimin ağrısından yatamadım sağa sola dönmem en fazla 5 dakika sürüyor acayip halsizlik var bu kadar ağrı olması normal mi ve sabah tansiyonum düştü
Ilk 3 gun ben de ozellikle sabah ilk kalktigimda inanilmaz bel agrisi çektim. Ve uyku hali. Hafif agri ve sanci olabilir demisti doktorum.taze transferse yumurtaların uyarilmasindan kaynakli agrilat olabilir. Gecmis olsun ins sıkıntısız atlatirsin sureciArkadaşlar bugun transferimin 2 günü 28 eylül de oldum
Bugün gece belimin ağrısından yatamadım sağa sola dönmem en fazla 5 dakika sürüyor acayip halsizlik var bu kadar ağrı olması normal mi ve sabah tansiyonum düştü
Tesekkur ederim, doktorla gorustum . Regl baslangici da olabilir ama yine de teste kadar ilaclara devam et dedi.suan kahverengi leke seklinde ilerliyor ins kirmizilasmazBen çok yaşadım hala yaşıyorum günümü bekle bence sabretmelisin..
İnşallah benimde kahverengi leke olmuştu yat uzan iş yapma...progesteron kullanıyorsun dimi bana sonradan ek olarak iğnemde verdi ,fitil hap hepsi vardı hala devam ediyorum...Tesekkur ederim, doktorla gorustum . Regl baslangici da olabilir ama yine de teste kadar ilaclara devam et dedi.suan kahverengi leke seklinde ilerliyor ins kirmizilasmaz
Çok ilginç adet olma ihtimalide mi varmış.Tesekkur ederim, doktorla gorustum . Regl baslangici da olabilir ama yine de teste kadar ilaclara devam et dedi.suan kahverengi leke seklinde ilerliyor ins kirmizilasmaz
Canım hayırlı olsun var gözüküyor ama çatlatma iğnesinin etkisi değil midir bu. Bende dün yani 4. günümde yaptım Bayağı belirgin çizgi oluştu. Herkes ignedendir dedi. Senin kesinse bende yarın bir test daha yapayimÇiçeğimi gören varmı3. Gün embriyosu 6. Gün
Dondurulmuş embriyo canım benim çatlatma iğnem yokCanım hayırlı olsun var gözüküyor ama çatlatma iğnesinin etkisi değil midir bu. Bende dün yani 4. günümde yaptım Bayağı belirgin çizgi oluştu. Herkes ignedendir dedi. Senin kesinse bende yarın bir test daha yapayimbenimde 3. Gün embriyosu dün de test yapmış mıydın
Ya hep böyle şeyler okuyorum bennim de 28 inde transferim oldu ama hiç bir agrım sancım yok ben de bir tuhaflık mı var ? Acaba tutmadı mıArkadaşlar bugun transferimin 2 günü 28 eylül de oldum
Transferden sonra üç saat yatırdılar mı beni yarım saat tek yatırdılarYa allah senden razı olsun tam buraya geldim dün nakil oldum aşırı halsizim yorgunum karnımda çok belirgin bir ağrı yok ama korkunç yorgunum doğrulamıyorum bu kadar halsizlikle bebekler tutunabilirler mibu arada opu sonrası 3 gün yürüyemedim ağrıdan ama o zaman bile bu halsizlik yoktu. Huzursuzum normal mi bilmiyorum bir de beni dün nakilden sonra 3 saat yatırdılar. Odada soğuktu ondan mı bilmiyorum
Beni hic yatirmadilarTransferden sonra üç saat yatırdılar mı beni yarım saat tek yatırdılar
Yani tutmamissa adet oluyosun ya ondan bahsediyorÇok ilginç adet olma ihtimalide mi varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?