Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

İnşallah benimde kahverengi leke olmuştu yat uzan iş yapma...progesteron kullanıyorsun dimi bana sonradan ek olarak iğnemde verdi ,fitil hap hepsi vardı hala devam ediyorum...
Progestan fitil,2 gun arayla igne ve yine baska bi hap kullaniyorum, ek bisey vermedi kanama fazlalasirsa konusalim dedi

Opu sonrası bende de halsizlik yoktu. Şuan iyi uyuduğum halde gözümü açamıyorum uykum var.İlaclardanmis. Saglikli bı embriyo tutunur canım Sağlıksızsa ne yapsak olmaz.Kismet

Tutmamış olsa bile ilaçları kullandığımız sürece adet olmayız diye biliyorum. İns adetle ilgisi yoktur.Yerlesme olsun inşallah
Aynen. Benim de ilk denemede tutmamıştı. Ben de madem tutmadı neden adet olmadım dedim. Zaten ilaçlardan dolayı olmazsın demişlerdi.

Inşallah teşekkür ederim hepimiz sıkıntısız atlatalım

Canım benim de transferim oldu tabloda oldu diye düzeltebilirsin :)

Benimde 26 Eylül'de transferim oldu. 21 Eylül olarak kalmış listede.

Yarın canım buradaki okuyan herkesten dua bekliyorum inşallah Allah hepimizin yardımcısı ve Hızır Aleyselam yanımızda olsun
Rabbim yar ve yardımcınız olsun burda tüm evlat hasret çeken hepimiz için dua ediyorm evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım inşallah

Bir şey soracam ben ikinci günündeyim transferimin ama hiçbir agrım sızım yok burda iki günde kaşık agrısı çeken duydum ayakları ağrıyanlar ben de bir tuhaflık mı var hiçbir şikayetim yok ilk günler olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…