- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.661
Progestan fitil,2 gun arayla igne ve yine baska bi hap kullaniyorum, ek bisey vermedi kanama fazlalasirsa konusalim dediİnşallah benimde kahverengi leke olmuştu yat uzan iş yapma...progesteron kullanıyorsun dimi bana sonradan ek olarak iğnemde verdi ,fitil hap hepsi vardı hala devam ediyorum...
Opu sonrası bende de halsizlik yoktu. Şuan iyi uyuduğum halde gözümü açamıyorum uykum var.İlaclardanmis. Saglikli bı embriyo tutunur canımYa allah senden razı olsun tam buraya geldim dün nakil oldum aşırı halsizim yorgunum karnımda çok belirgin bir ağrı yok ama korkunç yorgunum doğrulamıyorum bu kadar halsizlikle bebekler tutunabilirler mibu arada opu sonrası 3 gün yürüyemedim ağrıdan ama o zaman bile bu halsizlik yoktu. Huzursuzum normal mi bilmiyorum bir de beni dün nakilden sonra 3 saat yatırdılar. Odada soğuktu ondan mı bilmiyorum
Tutmamış olsa bile ilaçları kullandığımız sürece adet olmayız diye biliyorum. İns adetle ilgisi yoktur.Yerlesme olsun inşallahYani tutmamissa adet oluyosun ya ondan bahsediyor
Aynen. Benim de ilk denemede tutmamıştı. Ben de madem tutmadı neden adet olmadım dedim. Zaten ilaçlardan dolayı olmazsın demişlerdi.Tutmamış olsa bile ilaçları kullandığımız sürece adet olmayız diye biliyorum. İns adetle ilgisi yoktur.Yerlesme olsun inşallah
Aynen birebir aynı şikayetler benimkide geçer insaalah rabbim emeklerimizi karşılığını versinProgesteron halsizlik, uyku yapıyor. Baş dönmesi yapıyor. Sabah kalkınca gözlerim kararıyor. Bel ağrısı kasık ağrısıda ilk zamanlar oluyor. Benim 4.gunum yavaş yavaş geçiyor
Aminn inşallahAynen birebir aynı şikayetler benimkide geçer insaalah rabbim emeklerimizi karşılığını versin
Inşallah tutmuştur canım herkeste aynı etkiyi göstermez bünyeden bünyeye değişir valla kasıgım düğüm gibi oluyor bazenYa hep böyle şeyler okuyorum bennim de 28 inde transferim oldu ama hiç bir agrım sancım yok ben de bir tuhaflık mı var ? Acaba tutmadı mı
Inşallah teşekkür ederim hepimiz sıkıntısız atlatalımIlk 3 gun ben de ozellikle sabah ilk kalktigimda inanilmaz bel agrisi çektim. Ve uyku hali. Hafif agri ve sanci olabilir demisti doktorum.taze transferse yumurtaların uyarilmasindan kaynakli agrilat olabilir. Gecmis olsun ins sıkıntısız atlatirsin sureci
Gozun aydın cnm bakalım duru hanım mı geelck yoksa tuna bey mıKızlar 5. Gün embriyosu , 10. Gün beta 174 cıktı çok şükür, 2 gün so ra tekrar bata için çağırdılar. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah hepimizin .
Değer nasıl sizce?
Yarın canım buradaki okuyan herkesten dua bekliyorum inşallah Allah hepimizin yardımcısı ve Hızır Aleyselam yanımızda olsunİnsallah canim zaten cok kaliteli olup tutmayan var orta kalite olup tutan var. Allah yardimcimiz olsun. Transferin ne zaman?
Maşşlah hayrlı olsun cnmKızlar dün verdiğim kan sonucu
canlar maşallah çok gebemiz olmuş, Allah kucaklarınıza almayı nasip ettirsin
tek tek tüm sayfaları tarayamıyorum baya fazla sayfa var sizden ricam beni etiketleyip son durumunuzu yazar mısınız lütfeeennn
Ben de listeye ekleyeyim düzenlemeleri yapayım
Benimde 26 Eylül'de transferim oldu.Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Rabbim yar ve yardımcınız olsun burda tüm evlat hasret çeken hepimiz için dua ediyorm evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım inşallahYarın canım buradaki okuyan herkesten dua bekliyorum inşallah Allah hepimizin yardımcısı ve Hızır Aleyselam yanımızda olsun
Canım benim de transferim oldu tabloda oldu diye düzeltebilirsin :)
Ayy hayırlısı olsun insallah canım, sağlıklı sıhhatli olsun yeterGozun aydın cnm bakalım duru hanım mı geelck yoksa tuna bey mı
Amin aminn insallahhhYarın canım buradaki okuyan herkesten dua bekliyorum inşallah Allah hepimizin yardımcısı ve Hızır Aleyselam yanımızda olsun
Dondurulmuş embriyo mu kaçıncı gün embriyosu sizinkiBir şey soracam ben ikinci günündeyim transferimin ama hiçbir agrım sızım yok burda iki günde kaşık agrısı çeken duydum ayakları ağrıyanlar ben de bir tuhaflık mı var hiçbir şikayetim yok ilk günler olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?