Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Burda transfer olan arkadaşlarımın hakkı tedirginlikleri oluyor emek var ilaçlar iğneler Rabbim yarımdcılqrı olsun şimdiden anlıyorum kı gerçekten zor bir süreç ama daha 2 3 4.günde bile hep negatif olumsuz enerjileri var güzel anne adaylarımızın acaba tutmadı mı diye yazmışlar genelde leke gelmedi veya leke geldi ya da agrılarım var ya da hiç agrım yok tutmadı mı ben sunu anlıyorum ki güzel kardeşlerim bu durum kişiden kişiye değişiyor bünye ile alakalı ve herkesin bünyesi farklı farklı bir hamilelik bile diğer hamileliği tutmayabılıyor ne olur sizler pozitif olun ki bizlerde tarsfer olduğumuzda ayni düşünce içine girmeyelim asla olumsuz enerji yaymayın birbirinize naçizane tavsiyem ben hep umutlu anne adayları görmek istiyorum

Rahat ol benimde olmadı 4.Günlerde oldu ama hafif

Güncelleme geliyor benim tuhaf sonuçlarımdan tutun Durumu takip etmeyen arkadaşlar, test sonucu düşük gelen arkadaşlarım üzğlmesinler umut olsun diye, durum için hep özet veriyorum.
11. gün: 24
15. Gün: 95 (kimyasal diye ilaçlar kesildi)
19. Gün: 471(kimyasalın düşüşü için teste gittim. Doktorum hala kimyasal olduğunu düşğnüyordu.)
21. gün: 849 (keseye de gittim, görünmedi.)
23. gün: 1524 (kese ve yolk göründü.)
Artık kalp atışı bekliyoruz. dualarınızı,pozitif enerjilerinizi eksik etmeyin.

15. Günden bugüne hiç ilaç kullanmıyorum. Sadece folik asit içeren omepa vm multivitamin kullanıyorum.

Diyeceğim o ki; umudunuzu yitirmeyin. Rakamınız ikiye yakın katlanıyorsa, kendinize ve bebeğinize güvenin.etrafınızda pozitif insanlar tutun.

Buralardaki yorumları kişiselleştirmeyin. Hepimizin vücudu ve tepkileri farklı. : ben mesela dünkü ağrılarımdan kendime dış gebelik teşhisi koydum

Papatya 82 sana kocaman öpücüklerim var

❤❤❤ Bende seni öpüyorum canım ❤❤

Gerçekten de umudumuzu kaybetmememiz için ne güzel bir örnek oldunuz sağlıkla ilerlesin inşaAllah :)

kizlaarr nasılsınız?ben çok endişeliyim gercékle yüzleşmeye cesaretim yok 3.gün embriyosu iyi kalite 2tane transfer edildi ve bugün 11.günüm yarın kan vericem ama ben kendime yenilip 8.9. Gün evde idrar testi yaptım koskocaman tek çizgi cıktı silik bile değil. Pek de umudum yok çok kötüyüm huzursuzum

❤❤❤ Bende seni öpüyorum canım ❤❤
benim sanmıyorum olduğuna neden se evdebyaptim idrar koskoca tek çizgi çok kötü oldum hevesim umudum yok ki nasılda olmasın ki3.gün embriyosu 2 tane iyi kalite transfer edildi ve bugün 11.günüm yarın kan vericem boşuna kendimi en çok da annem ve eşimi uzmekten çok korkuyorum

Kendin huzursuz edip belki de rahminde şuan tutunmuş canlanmayı bekleyen bir meleği de huzursuz ediyorsun canım. Kandan henüz idrara geçmemiş olabilir HCG hormonun lütfen kendini yıpratma. İnşaAllah tahlil gününde güzel sonuçlar alacaksın.

Merhaba kizlar 23 eylulde transfer olmuştum bugün aksam kan tahlili yaptim ve sonuç 82.39 cikti
Kaçıncı gün embriyosu cnm?belirti kanama lekelenme vs kasık agrisi oldu mu?bnm sadece bel ağrısı var arada kasık batması.. 3.gün embriyosu benm 2 tane transfer edildi bugün 11.gün ama ben evde 8.9. Gün yaptım idrar silik bile çıkmadı kanda da Pek umudum yok. Senin adına coksevndm

Allah ın işine bak Maşallahhhhhhhh harika haber

Cnmsn nasıl güzel de moral verdin banaumarım dediğin gibi olur tatlım umarım

Süper işte umut annesi sen oldun ne güzel bir umut oldun bizlere sağlıkla kalp atişını da duysun Rabbim insallah hayırlı olsun canım bol bol güzle enerjili günler diliyorum

Canim 5.gun embriyosuydu cift transfer edildi valla kanama lekelenme hic bise olmadi sadede cok hafif kasik agrisi oldu oda ara ara surekli degil yani ben 6.gun sabah idrarda yaptim silik cizgi cikti gece de kan verdim 82 cikti

Bütün negatif enerjileri üzerine cekiyprsun kuzum yarın güzel bir sonuç alırsın insallah ve böyle negatif düşünüp 11 gürdür kendini boşuna üztdügüne pişman olursun dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…