Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Biraz metanetli olmak gerekiyor. Yarın kaza geçirip ölmeyecegimi kim söyleyebilir. Olmayacaksa üzülsende, mutlu olsanda olmuyor. Onceden adet olduğumda ağlardım. Derdim bu ay çok üzüldüm belki Allah acır bana. Diğer ay ümitle beklerdim yine kırmızıyi görürdüm.Yapacak bı şey yok. Sabırla bekliycez. Olana kadar denemeye devam edicez.

Düşuk başlayarak ikiye katlanarak gitmiş önemli olan ikiye katlanması değil mi doktorunuz nasıl bir yorum yaptı ? Ben üç kez kimyasal yaşadım ikiye katlanmiyordu benim sonuçların

Benim de pozitif

Aynen kuzum çok haklısın o kadar içimdekileri yazmışsan ki bunu bende çok düşündüm dediklerini her adette üzülmelerim ağlamalarım diger doktorlar umut yok dese de adet bittikten sonra tekrar içimde umut çicekkerinin açması bitmeyen bir umudum vardı nedense hep taaaa ki tüp bebeğe kadar herseyin hayırlısını versin Rabbim olmayınca olmuyor zaten üzülsek de ağlasak da yansak da ama vakti gelmişse tüm olmazların olduran Allah nasip vakit geldi diyor

Daha önceleri yazdıklarınızı okumuştum, hamileymişsiniz denk geldi Allah tamamına erdirsin İnsan böyle denk gelince bi mutlu oluyor
size ne söylemeliyim bilmiyorum çooook teşekkür ederim ...nasıl güzel hissettirdiniz anlatamam.. o güzel kalbinizden ne geçiyorsa Rabbim hepsini nasip etsin inşallah...geçmişinize bakamadım kusura bakmayın .. ama darısı en kısa zamanda başınıza inşallah ...güzel haberler alırım sizden bende mutlu olurum umarım...

11. Gün begatif derken kaçtı? Kendi sonuçlarımı yazıyorum sana
11. Gün 24
15. Gün 95
19. gün 471
21. gün 849
23. Gün 1326 (kese ve yolk göründü)
Önemli olan rakamlarının ikiye katlayarak gitmesi.
Evet canım işte 11. Gün >2.0 yazıyordu testte 13. Gün doktoruma gittim alttan baktı içeriye de kanama yapmamış tutmasaydı içeri kanama yapması lazımdı dedi emin olmak için bugün bi test daha yapalım dedi kan verdim eve geldim hemşiresi aradı akşamına değeriniz 6 çıkmış ilaçlara devam 2 gün sonra tekrar test dedi kafam çok karıştı dondurulmuş 2 tane 5. Gün embriyosuydu doktor rahimin çok iyiydi embriyolarda çok iyiydi demişti acaba geç mi döllendi .çünkü 9. Ve 10. Gün çok kramplar ağrılar çektim bi ümit o zaman tutunmuştur diyorum yarın yine kan vercem bakalım inşallah yükselir de 6 yıl sonunda gelir mucizem

Düşuk başlayarak ikiye katlanarak gitmiş önemli olan ikiye katlanması değil mi doktorunuz nasıl bir yorum yaptı ? Ben üç kez kimyasal yaşadım ikiye katlanmiyordu benim sonuçların
Doktorum seni üzmek istemiyorum şuan da dedi önce testlerini bi görelim dedi bnde çok umutlanmadım o yüzden bilmiyorum ki kimyasal çok yüksek rakamlardan da düşebiliyor gibi bi açıklamada yaptı

Hiç ağrı sızı aramayın, kesinlikle herkeste farklı seyrediyor durum. Benim 4. Denemem. Bir öncekinde çok ağrım sızım oldu ama negatifti. Şuan bende de bişey yok.

Olabilir canım elbette. Canını sıkma,testini yaptır bakalım ne çıkacak.

Doktorum seni üzmek istemiyorum şuan da dedi önce testlerini bi görelim dedi bnde çok umutlanmadım o yüzden bilmiyorum ki kimyasal çok yüksek rakamlardan da düşebiliyor gibi bi açıklamada yaptı
Canım 1500 e kadar yükselip oradan düşen kimyasallar varmış. Benim doktorum da iki katlayarak yükseldiği halde kimyasal diyip durmuştu. Ama sen umudunu da hemen kaybetme. Nötr olmaya çalış. İki tarafa da fazlaca kayma

Yaa gerçekten o kadar şiştim ki doktorumla direkt iletişime geçmekten vazgeçtim. Araya abimi soktum. Kendisi abimim arkadaşı. Bu negatifliği taşımak istemiyorum test sonuçlarım bunlar, sen konuş diyerek devam ettirdim. Temkinli olcam diye negatif davranan insan çekemiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…