Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar 13. Gün değerim 6 çıktı yarın bidaha test yapılacak yükselme ihtimali var mı ? Geç döllenme mi olmuş acaba ? 11. Gün negatifti 13. Gün 6 çıktı var mı başına gelen

Süper işte umut annesi sen oldun ne güzel bir umut oldun bizlere sağlıkla kalp atişını da duysun Rabbim insallah hayırlı olsun canım bol bol güzle enerjili günler diliyorum
Çok sağol canım inşallah. Tüp bebeklerin dünyasında her şey mümkün gerçekten. Benimki biraz tembel galiba

Kızlar 13. Gün değerim 6 çıktı yarın bidaha test yapılacak yükselme ihtimali var mı ? Geç döllenme mi olmuş acaba ? 11. Gün negatifti 13. Gün 6 çıktı var mı başına gelen
11. Gün begatif derken kaçtı? Kendi sonuçlarımı yazıyorum sana
11. Gün 24
15. Gün 95
19. gün 471
21. gün 849
23. Gün 1326 (kese ve yolk göründü)
Önemli olan rakamlarının ikiye katlayarak gitmesi.

Çok sağol canım inşallah. Tüp bebeklerin dünyasında her şey mümkün gerçekten. Benimki biraz tembel galiba
Bizlere de çok ümit verdiin Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin benm de değerlerim düşük 11.gün 23.80 15.gün 68.75 yarın da 17.günüm tekrar test istedi doktorum inşallah bi mucize oluur

Şimdi gidip ‘kimyasal bu kimyasal’ diyen doktorun saçını başını yolma zamanı
Çok şükür canım senin adına çok sevindim kalp atışını da duyarsınız inşallah

düşüklük önemli değil sakın takılma. önemli olan % 70civarı katlaması. çok takılmamaya ve rahatlamaya çalış.bana da yazar mısın test sonucunu?

Şimdi gidip ‘kimyasal bu kimyasal’ diyen doktorun saçını başını yolma zamanı
Çok şükür canım senin adına çok sevindim kalp atışını da duyarsınız inşallah
amin canım inşallah. o konuyu hamileyken bi ara ziyaret ederek çözmeyi planlıyorum. hormonlarıma bağlansın durum

Maşallah canım çok sevindim

Benı de eklermısınız
Son durum.. kese ve kalp atısı görcez artık beklemedeyım. 17 eylülde transfer oldum.

Beni de ekler misin canım pozitif sonuç aldim

Canim 5.gun embriyosuydu cift transfer edildi valla kanama lekelenme hic bise olmadi sadede cok hafif kasik agrisi oldu oda ara ara surekli degil yani ben 6.gun sabah idrarda yaptim silik cizgi cikti gece de kan verdim 82 cikti
Erken testlerden mi aldınız?

11. Gün begatif derken kaçtı? Kendi sonuçlarımı yazıyorum sana
11. Gün 24
15. Gün 95
19. gün 471
21. gün 849
23. Gün 1326 (kese ve yolk göründü)
Önemli olan rakamlarının ikiye katlayarak gitmesi.
Aslında sizin gayet normal hamilelikmis. Doktorunuz sıkıntıya düşürmüş. Adam kalp atışı duysa bile inanmayacak nerdeyse İnsanın içini şişiriyor bu ne ya. Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…