- 23 Ağustos 2018
- 2.602
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.701
çoooookkk sevindim masallah canım benim Rabbim gönlüne göre versin insallahEvet canım dün 10. Gündü 174 cıktı, yarında tekrar yapılacak test. 2 katına çıkıp çıkmadığına bakılacak . Hayırlısı bakalım canım
Amin canım benim , hepimizin inşallahçoooookkk sevindim masallah canım benim Rabbim gönlüne göre versin insallah
Çok sağol canım inşallah. Tüp bebeklerin dünyasında her şey mümkün gerçekten. Benimki biraz tembel galibaSüper işte umut annesi sen oldun ne güzel bir umut oldun bizlere sağlıkla kalp atişını da duysun Rabbim insallah hayırlı olsun canımbol bol güzle enerjili günler diliyorum
Umarım tatlım pişman olurum umarimBütün negatif enerjileri üzerine cekiyprsun kuzum yarın güzel bir sonuç alırsın insallah ve böyle negatif düşünüp 11 gürdür kendini boşuna üztdügüne pişman olursun dilerim
11. Gün begatif derken kaçtı? Kendi sonuçlarımı yazıyorum sanaKızlar 13. Gün değerim 6 çıktı yarın bidaha test yapılacak yükselme ihtimali var mı ? Geç döllenme mi olmuş acaba ? 11. Gün negatifti 13. Gün 6 çıktı var mı başına gelen
Bizlere de çok ümit verdiin Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinÇok sağol canım inşallah. Tüp bebeklerin dünyasında her şey mümkün gerçekten. Benimki biraz tembel galiba
Şimdi gidip ‘kimyasal bu kimyasal’ diyen doktorun saçını başını yolma zamanıGüncelleme geliyor benim tuhaf sonuçlarımdan tutunDurumu takip etmeyen arkadaşlar, test sonucu düşük gelen arkadaşlarım üzğlmesinler umut olsun diye, durum için hep özet veriyorum.
11. gün: 24
15. Gün: 95 (kimyasal diye ilaçlar kesildi)
19. Gün: 471(kimyasalın düşüşü için teste gittim. Doktorum hala kimyasal olduğunu düşğnüyordu.)
21. gün: 849 (keseye de gittim, görünmedi.)
23. gün: 1524 (kese ve yolk göründü.)
Artık kalp atışı bekliyoruz. dualarınızı,pozitif enerjilerinizi eksik etmeyin.
15. Günden bugüne hiç ilaç kullanmıyorum. Sadece folik asit içeren omepa vm multivitamin kullanıyorum.
Diyeceğim o ki; umudunuzu yitirmeyin. Rakamınız ikiye yakın katlanıyorsa, kendinize ve bebeğinize güvenin.etrafınızda pozitif insanlar tutun.
Buralardaki yorumları kişiselleştirmeyin. Hepimizin vücudu ve tepkileri farklı. : ben mesela dünkü ağrılarımdan kendime dış gebelik teşhisi koydum
@Papatya 82 sana kocaman öpücüklerim var
düşüklük önemli değil sakın takılma. önemli olan % 70civarı katlaması. çok takılmamaya ve rahatlamaya çalış.bana da yazar mısın test sonucunu?Bizlere de çok ümit verdiin Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin❤❤benm de değerlerim düşük 11.gün 23.80 15.gün 68.75 yarın da 17.günüm tekrar test istedi doktorum inşallah bi mucize oluur
amin canım inşallah. o konuyu hamileyken bi ara ziyaret ederek çözmeyi planlıyorum. hormonlarıma bağlansın durumŞimdi gidip ‘kimyasal bu kimyasal’ diyen doktorun saçını başını yolma zamanı
Çok şükür canım senin adına çok sevindim kalp atışını da duyarsınız inşallah
Tabikii inşallah hayırlı bi sonuç alırım da mutluluk içinde yazarıımdüşüklük önemli değil sakın takılma. önemli olan % 70civarı katlaması. çok takılmamaya ve rahatlamaya çalış.bana da yazar mısın test sonucunu?
Daha önceleri yazdıklarınızı okumuştum, hamileymişsiniz denk geldi Allah tamamına erdirsinBen çok yaşadım hala yaşıyorum günümü bekle bence sabretmelisin..
İnsallah yarın sabah da senin güzel haberinle uyanalım insallahTabikii inşallah hayırlı bi sonuç alırım da mutluluk içinde yazarıım
İnşallah inşallah bi mucize olurİnsallah yarın sabah da senin güzel haberinle uyanalım insallah
Maşallah canım çok sevindimGüncelleme geliyor benim tuhaf sonuçlarımdan tutunDurumu takip etmeyen arkadaşlar, test sonucu düşük gelen arkadaşlarım üzğlmesinler umut olsun diye, durum için hep özet veriyorum.
11. gün: 24
15. Gün: 95 (kimyasal diye ilaçlar kesildi)
19. Gün: 471(kimyasalın düşüşü için teste gittim. Doktorum hala kimyasal olduğunu düşğnüyordu.)
21. gün: 849 (keseye de gittim, görünmedi.)
23. gün: 1524 (kese ve yolk göründü.)
Artık kalp atışı bekliyoruz. dualarınızı,pozitif enerjilerinizi eksik etmeyin.
15. Günden bugüne hiç ilaç kullanmıyorum. Sadece folik asit içeren omepa vm multivitamin kullanıyorum.
Diyeceğim o ki; umudunuzu yitirmeyin. Rakamınız ikiye yakın katlanıyorsa, kendinize ve bebeğinize güvenin.etrafınızda pozitif insanlar tutun.
Buralardaki yorumları kişiselleştirmeyin. Hepimizin vücudu ve tepkileri farklı. : ben mesela dünkü ağrılarımdan kendime dış gebelik teşhisi koydum
@Papatya 82 sana kocaman öpücüklerim var
Benı de eklermısınızcanlar maşallah çok gebemiz olmuş, Allah kucaklarınıza almayı nasip ettirsin
tek tek tüm sayfaları tarayamıyorum baya fazla sayfa var sizden ricam beni etiketleyip son durumunuzu yazar mısınız lütfeeennn
Ben de listeye ekleyeyim düzenlemeleri yapayım
Beni de ekler misin canım pozitif sonuç aldimcanlar maşallah çok gebemiz olmuş, Allah kucaklarınıza almayı nasip ettirsin
tek tek tüm sayfaları tarayamıyorum baya fazla sayfa var sizden ricam beni etiketleyip son durumunuzu yazar mısınız lütfeeennn
Ben de listeye ekleyeyim düzenlemeleri yapayım
Erken testlerden mi aldınız?Canim 5.gun embriyosuydu cift transfer edildi valla kanama lekelenme hic bise olmadi sadede cok hafif kasik agrisi oldu oda ara ara surekli degil yani ben 6.gun sabah idrarda yaptim silik cizgi cikti gece de kan verdim 82 cikti
Aslında sizin gayet normal hamilelikmis. Doktorunuz sıkıntıya düşürmüş. Adam kalp atışı duysa bile inanmayacak nerdeyse11. Gün begatif derken kaçtı? Kendi sonuçlarımı yazıyorum sana
11. Gün 24
15. Gün 95
19. gün 471
21. gün 849
23. Gün 1326 (kese ve yolk göründü)
Önemli olan rakamlarının ikiye katlayarak gitmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?