- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.741
Dogurunca göster bebeği kanıt olarakYaa gerçekten o kadar şiştim ki doktorumla direkt iletişime geçmekten vazgeçtim. Araya abimi soktum. Kendisi abimim arkadaşı. Bu negatifliği taşımak istemiyorum test sonuçlarım bunlar, sen konuş diyerek devam ettirdim. Temkinli olcam diye negatif davranan insan çekemiyorum ben
Gözümden yaş geldi, Allah da seni güldürsün canımDogurunca göster bebeği kanıt olarak
Aminn canım hepimiziGözümden yaş geldi, Allah da seni güldürsün canım
Oyyy oyyyy kuzularını Rabbim sana bağışlasınKeısnlıklee. Hayali bıle heyecanlandırıyor. Off kuzularımm yavrularımmm sorunsuz sıkıntısız saglıkla gelsınlerrr inşalllahhhh
Umarım bu denemenizde olurHiç ağrı sızı aramayın, kesinlikle herkeste farklı seyrediyor durum. Benim 4. Denemem. Bir öncekinde çok ağrım sızım oldu ama negatifti. Şuan bende de bişey yok.
Cümlemizinkini inşallahhhOyyy oyyyy kuzularını Rabbim sana bağışlasın
İnsalalh bebegin sana tutunur kuzum hayırsyla güzel haberlerini bekliyoruzUmarım bu denemenizde olur
Amiiin çok teşekkür ederim güzel dualarınız için inşallahsize ne söylemeliyim bilmiyorum çooook teşekkür ederim ...nasıl güzel hissettirdiniz anlatamam.. o güzel kalbinizden ne geçiyorsa Rabbim hepsini nasip etsin inşallah...geçmişinize bakamadım kusura bakmayın .. ama darısı en kısa zamanda başınıza inşallah ...güzel haberler alırım sizden bende mutlu olurum umarım...
İnşallahİnsalalh bebegin sana tutunur kuzum hayırsyla güzel haberlerini bekliyoruz
Tam kan sayımı nı sağlık ocakları da yapıyo kan sulandiriciyi dusuge sebep olmasın diye onlem amacli vermisler arkadasima hamileligin 4.ayinda ama hala kullaniyor ozelde cogu tedavi gorenede veriyorlar kan sulandiriciyi burada ki yazismalarda okumustumÜzülme arkadaşım. Şey bide gidip Bi hastaneye detaylı kan baktırcam ben. Millet habure kan sulandırıcı kullanıyor iğneler vs. Tutunmasını kolaylaştırmak için iğneler. Özel Bi doktora gidip sormak lazım. Mesala bu kan sulandırıcı iğne veya hap test yapılıyo ona göre veriliyor.
Liyam kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi?belirtinyasadin mi biraz bahsedermisin?benim 3.gün embriyosu braz ürkütüyorBeni de ekler misin canım pozitif sonuç aldim
Benim 4 ekim test günüm.Tamam alırım mutlaka. Sizin kaçıncı gününüz şimdi sonuç belli mı
yaaa insallah. Rabbim nasip etsin inşallahHadi bakalim Selinnnsin ozaman ikimize de hayirli ugurlu olsun, cok mutlu haberlerle tez zamanda buluşalim kader arkadasim
Benimde 8 ekim. Keşke 4 ekim olsa benimde doğum günümBenim 4 ekim test günüm.
Benimde evlilik yıl dönümüm 4 ekim. Ama yarin test yapicam eger pozitif cikarsa, 4 ekim'de eşime hediye edicem. Negatif çıkarsa da 4 ekim'i kirletmemiş olurum.Benimde 8 ekim. Keşke 4 ekim olsa benimde doğum günüm
Bende 3 4 ekimde test yapicam belki çıkar bana doğum Günü hediyesi olurArkadaslar
Benimde evlilik yıl dönümüm 4 ekim. Ama yarin test yapicam eger pozitif cikarsa, 4 ekim'de eşime hediye edicem. Negatif çıkarsa da 4 ekim'i kirletmemiş olurum.
Ahhh inşallahBende 3 4 ekimde test yapicam belki çıkar bana doğum Günü hediyesi olur
Bende doğum günümde öğrendim. 28 eylülBenimde 8 ekim. Keşke 4 ekim olsa benimde doğum günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?