Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bende ayni durumdayim canim. Transferimden 4 gun once basladim progestan igneye gunde 2 doz kalcadan vuruluyorum . Transferden sonra oksapara basladim bugun 4. Gunum kalcamin uzerine oturamiyorum yatamiyorum yuruyemiyorum cok kotuyum insallah çektiğimiz acilara deger hayirli sonuclar aliriz hepimiz

Kızlar bugün kan tahlili vermeye gitcem çok korkuyorum,endişeliyim,huzursuzum ne olur bana da dua Edin hiç umudum yok.umarim geç tutunmadir da kendimi boşuna üzmüş olurum 🖐🖐
Sakin ol canım inşallah güzel sonuçlar alırsın içini ferah tut. Allah gönlüne göre versin inşaallah

Benim de 7 ekim doğum günüm. Test günüm 9 ekim ama ben 7 ekimde az çok öğrenmiş olurum idrar kitleriyle. Korkuyorum ama gerçekle de yüzleşmek gerekiyor. Dua etmeye devam

kızlar transferin 5. günü 6. günü diye sayarken transfer olduğunuz gün dahil olarak mı sayıyorsunuz ? ben unutmuşum kafam karıştı

Kızlar bebeğimizin kaç haftalık olduğunu nerden bileceğiz son adet tarihimiz mi sayılıyor yoksa yumurtanın toplanıp döllendiği gün mü ?

İnşallah iyi olır herşey,

Ya kızlar bisey sorucam. Ovitrellenin etkisi ne zaman geçecek. Igneyi gece yaptığım için o günü saymıyorum. Bugün 10. Günü ignenin Testte çift çizgi çıkıyor silik de olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…