- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.761
Ne gibi ağrılar vardı olmadı cnm?Umarım bu denemenizde olur
Bende ayni durumdayim canim. Transferimden 4 gun once basladim progestan igneye gunde 2 doz kalcadan vuruluyorum . Transferden sonra oksapara basladim bugun 4. Gunum kalcamin uzerine oturamiyorum yatamiyorum yuruyemiyorum cok kotuyum insallah çektiğimiz acilara deger hayirli sonuclar aliriz hepimizVallahi bilmiyorum canım bana kalçadan günde 2 doz progestan verildi bugün progestanda 5.günüm yani transferiminden 4 gün önce baslamami söyledi doktor ama her iki kalcamda apse yapmış morlugunu geçtim tas gibi beze var kocaman ve ağrısı çok . Koldanda oksapar dün transferim sonrası yapıldı ve 10 gün boyunca yapılacakmış kolumda mosmor üstelik ... Bugün akşama doğru acile gidip vurulucam ..
Canım kendini perişan ettin kan ver rahatla. 5.Gün embriyosu tekLiyam kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi?belirtinyasadin mi biraz bahsedermisin?benim 3.gün embriyosu braz ürkütüyor
Benim de 4 ekim doğum günümBenimde 8 ekim. Keşke 4 ekim olsa benimde doğum günüm
Brazdan gidicemCanım kendini perişan ettin kan ver rahatla. 5.Gün embriyosu tek
Mutlu bir yıl olur inşallah bize yeni yaşıma 3 canlı girmek istiyorumBenim de 4 ekim doğum günüm
Sakin ol canım inşallah güzel sonuçlar alırsın içini ferah tut. Allah gönlüne göre versin inşaallahKızlar bugün kan tahlili vermeye gitcem çok korkuyorum,endişeliyim,huzursuzum ne olur bana da dua Edin hiç umudum yok.umarim geç tutunmadir da kendimi boşuna üzmüş olurum🖐🖐
Transfer günü sayılmıyor cnm sonraki günden başlıyorkızlar transferin 5. günü 6. günü diye sayarken transfer olduğunuz gün dahil olarak mı sayıyorsunuz ? ben unutmuşum kafam karıştı
Teşekkür ederim cnm allah razı olsun desteğin içinSakin ol canım inşallah güzel sonuçlar alırsın içini ferah tut. Allah gönlüne göre versin inşaallah
Hadi inşallah canım! Sımsıkı tutunmuşlardır umarım annelerine. Ben de 7 ekimde kalp atışları için gideceğimMutlu bir yıl olur inşallah bize yeni yaşıma 3 canlı girmek istiyorum
Benimde 5 ekim kese için hamile olduğuna dair bir şey hissediyor musunHadi inşallah canım! Sımsıkı tutunmuşlardır umarım annelerine. Ben de 7 ekimde kalp atışları için gideceğim
Oh maşallah inşallah bizde görürüz o günleri canım yaHadi inşallah canım! Sımsıkı tutunmuşlardır umarım annelerine. Ben de 7 ekimde kalp atışları için gideceğim
Ayni gün ogrenicez benimde 8 Ekim.Benimde 8 ekim. Keşke 4 ekim olsa benimde doğum günüm
Kızlar ben çok endişeliyim çok heyecanlıyım korkuyorum...ahhh o test de tek çizgi hep hayalimi moralimi umudumu kırdıyarın için hiç hazır değilim yapmaya amaa eşime güzel hber vermek çok ıstiyorum....bu arada kızlar test derken.8.9.gun yaptım.3.gün embriyosu.yumoslar da iydi ama ne bilim çok korkuyorum
[/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?