Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

5. Gün embriyosu 12 Eylül transfer olmuştum.geç gördüm şuna ne durumdasın
Olsun cnm önemli degil. Ben pek umudum yok ama yine de verdim.ben 3.gün embriyosu idrar testi yaptım koskocaman tek çizgi cıktı silik bile çıkmadı. 8.9. Gün yapmıştım Smdi degl.bugun de test günüm verdim kan öğlenden sonra alicam.
[QUOTE="gulserencintesun, post: 6535953
5. Gün embriyosu 12 Eylül transfer olmuştum.geç gördüm şuna ne durumdasın
[/QUOTE]

Bana Surekli yatmam gerektigi soylenmedi ama genelde dinlenme halinde ol dediler. İlk 3 gun kahvalti vs hazirlamadim yedim ictim uzandim. Evde dolastim suyumu kalktim kendim aldim vs vs. Cok zorlamadan yatagimi topladim ama ayakta cok kalmadim. 4. Gunden snra yemegimi vs kendim hazirlamaya basladim. Yine basit isleri yaptim ama ev supurme ve silme yapmadim. Bisey olmaz belkide hatta buyuk ihtimalle olmaz ama karnimi ve kasiklarimi cok sıkmak istemedim. Disariyada ciktim normal yasamima dondum tek yaptigim karnimi zorlayici hareketlerden uzak durmakti

Merhaba, benim test tarihim 5 ekim aynı durumda olan var mı? Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Merhaba kader arkadaşlarım bugün 17.günüm tekrar kan testi istemişti doktorum 296 çıktı doktorumla görüştüm şuan yükseldi fakat başta düşük çıktığı için 1 hafta sonra tekrar test yaptır dedi henüz hiçbişeye kesin diyemiyoruz seviniyim mi üzülym mi bilemedim hiç

Merhaba canım , bence değerlerin gayet iyi bir şekilde artış gösteriyor. Allahin izniyle güzel sonuçlar alacaksın inşallah

İğnelerinizi nerde yaptırıyorsunuz

Benim de transferim 28 Eylül ptesi günü oldu. Allah herkese hayırlısını versin

Arkadaşlar idrar yolum enfeksiyon kapmış transferimin 3 günü sizce birsey olurmu tutunmuşmudur

Doktorunuzla bir görüşün sirkeli suyla taharet öneriyorlar ama tüp bebekte yapılır mı bilemiyorum en iyisi doktorunuza danışmanı. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…