Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

bana da 3 günde 1 defa 2 doz kalçadanprogestan iğne vermişti ben böyle bi iğne görmedim aynı dediğiniz gibi ne sağa dönebiliyosun ne sola, ne oturabiliyosun yumru gibi bişey var kalçamda sanki, cildim kıpkırmızı oldu kabardı, hepsini geçtim iğneyi vurunduktan 4 saat sonra ateşim yükselmeye başlıyor aniden yükselip 2 saat sonra düşüyor. Dün pozitifi gördüm çok şükür doktora yazdım böyle böyle bu iğne beni mahvediyo vurunmasam olur mu diye vurulma yazmış. Ben bıraktım iğneyi sanırım bazı bünyeye ağır geliyor alerji gibi bişey yapıyor.

Arkadaşlar idrar yolum enfeksiyon kapmış transferimin 3 günü sizce birsey olurmu tutunmuşmudur

canım benim de biraz ateşim çıkınca enfeksiyondan şüphelendik sonuçta tüp bebekte enfeksiyon istenmeyen bi durum tutunma için problem olabilir diye kanda enfeksiyon bakıldı çok şükür ciddi bişey çıkmadı sadece biraz idrar yolu enfeksiyonu görünüyodu ama ona rağmen tuttu pozitif şu an sonucum. Hamilelikte çok oluyomuş idrar yolu enfeksiyonu ben baya araştırdım endişelendiğim için.
ama hiç moralini bozma. O bebek gelecek olduktan sonra ne enfeksiyon ne başka bişey asla yolunu kesemiyor

Benimde 5 ekim kese için hamile olduğuna dair bir şey hissediyor musun
Canım keseden 2 gün önce de gitmiştim. Çok minik bir siyah yuvarlak görmüştük ama doktorum ultrason yalancı kese görüntüsü verebiliyor. Bu çok küçük, kese demeyelim henüz demişti. 2 gün sonra gittiğimde kese ve yolk göründü. O minik kesecik gerçek keseymiş. Bu 4 günlük süreçte bacak ve ayak bilek ağrılarım, hepimizde olan regl olacakmış gibi kasık ağrılarım olmuştu. Ama kese öncesi gece sırtıma doğru bir ağrım oldu mesela. Onu da hemen dış gebeliğe yordum. Online dünyadan okuyup okuyup manyak oluyoruz galiba. Basıl korkarak gittim anlatamam. Bu süreçte tüp bebek doktorumun da keseye hiç ihtimal vermeyip sürekli kimyasal veya dış gebelik diyip durması ekstra etken tabii. Kimseyi dinleme. Hepimizin bünyesi çok farklı. Pozitif ol. Seni hepimiz çok iyi anlıyoruz

İnşallah güzel haberler verirsin canim

İlk testlerin kaçıncı günde kaç çıkto canım

Umudummsun kuzum idrar yolu enfeksiyonunda hamileler yaban Mersin’i yiyebilir probiyotik içeriği olan yoğurt tüketebilir şaşe formunda hazırlanmış ilaclar kullanabılır ayrıca günde 2 litre su tüketmek gerekiyormuş idrarı çok tutmak da bu enfeksiyonu tetikliyor ayrıca tedavi edilmez ise diğer organları da etkiliyor kuzum benim arkadasım da yaşadı bunu mutlaka tedavi edilmesi gerekiyor ve korunmak içinde yukarda yazdıklarımı kullanabilirsin

Canım sana bişey sormak istiyorum. Senin kaçıncı gün embriyosuydu ve keseyi transferden sonra kaçıncı gün gördün ? Benim kan sonucum pozitif çıktı gerçi daha kimyasal durumu var mı bilmiyoruz ama olmazsa, herşey yolunda ilerlerse keseyi ne zaman görebiliriz diye merak ettim .

Çok faydalı bi bilgi sağolasın canım hemen yaban Mersini araştıraym. Doğal yoldan ilaçsız halletmek en güzeli.

Oksapar çok canımı acıtmaya başladı bı turlu girmiyor ve acıyor zorla yapıyorum.morariyor. Diger progestan igneleri çok rahat vuruyorum. Bu niye böyle

Kızlar çarşamba günü transfer olucam. Rahim kalınlığım 8 olmuş. Bide konuşurlarken duydum trombozit olmuş çokça demek nedemek. Kötü bişey mi

Canım benimki hiç referans olamaz galiba ya bende durum şöyleydi:
7 eylülde 4aa 5. Gün tek embriyo transferi oldu.
18. eylül -11. Gün- bhcg: 24 (kimyasal büyük ihtimal, 4 gün sonra bakalım tekrar denildi)
22 eylül - 15. gün - bhcg: 95 (x4 olduğu halde değer düşük olduğundan kimyasal bu denildi. İlaçlarım kesildi: progestan fitil ve coraspin)
26 eylül- 19. gün- bhcg: 471 (kimyasal yükselişi devam ediyor. 2 gün sonra testleri yekrar et, ultrasona gir dedi)
28 eylül- 21. gün - bhcg: 849 kese: çok minik, ama yalancı ultrason görüntüsü de olabilirmiş. 2 gün sonra tekrarlansın. Kese olmadığı için hala kimyasal- dış gebelik olabilir dedi.
30 eylül - 23. gün - bhcg: 1536 kese: var yolk kesesi: var (ancak bundan sonra tüp bebek doktorum kimyasal ve dış gebelik değil dedi. Bunu ben de söyleyebiliyorum zaten, neyse )
Haftaya kalp atışı duymak zor dedi 2 doktorum da. 2 haftaya ancak ama haftaya hem ultrason hem bhcg testini tekrarlansın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…