- 18 Temmuz 2020
- 2.059
- 7.669
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.801
Vallahi bilmiyorum canım bana kalçadan günde 2 doz progestan verildi bugün progestanda 5.günüm yani transferiminden 4 gün önce baslamami söyledi doktor ama her iki kalcamda apse yapmış morlugunu geçtim tas gibi beze var kocaman ve ağrısı çok . Koldanda oksapar dün transferim sonrası yapıldı ve 10 gün boyunca yapılacakmış kolumda mosmor üstelik ... Bugün akşama doğru acile gidip vurulucam ..
Bende ayni durumdayim canim. Transferimden 4 gun once basladim progestan igneye gunde 2 doz kalcadan vuruluyorum . Transferden sonra oksapara basladim bugun 4. Gunum kalcamin uzerine oturamiyorum yatamiyorum yuruyemiyorum cok kotuyum insallah çektiğimiz acilara deger hayirli sonuclar aliriz hepimiz
Hadi bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin ☺Bende 5 ekim de yapicam normalde 6 ekim ama
Arkadaşlar idrar yolum enfeksiyon kapmış transferimin 3 günü sizce birsey olurmu tutunmuşmudur
Canım keseden 2 gün önce de gitmiştim. Çok minik bir siyah yuvarlak görmüştük ama doktorum ultrason yalancı kese görüntüsü verebiliyor. Bu çok küçük, kese demeyelim henüz demişti. 2 gün sonra gittiğimde kese ve yolk göründü. O minik kesecik gerçek keseymiş. Bu 4 günlük süreçte bacak ve ayak bilek ağrılarım, hepimizde olan regl olacakmış gibi kasık ağrılarım olmuştu. Ama kese öncesi gece sırtıma doğru bir ağrım oldu mesela. Onu da hemen dış gebeliğe yordum. Online dünyadan okuyup okuyup manyak oluyoruz galiba. Basıl korkarak gittim anlatamam. Bu süreçte tüp bebek doktorumun da keseye hiç ihtimal vermeyip sürekli kimyasal veya dış gebelik diyip durması ekstra etken tabii. Kimseyi dinleme. Hepimizin bünyesi çok farklı. Pozitif ol. Seni hepimiz çok iyi anlıyoruzBenimde 5 ekim kese için hamile olduğuna dair bir şey hissediyor musun
Umarım cnm umarımPozitif olacağınıza inanıyorum ben insallah bundan sonra moralinizi çok çok yüksek tutarsınız
İnşallah güzel haberler alırız tek embriyo mu çift mi1 gün var aramızda aynı anda öğrenmiş olacağız☺
İnşallah güzel haberler verirsin canimMerhaba kader arkadaşlarım bugün 17.günüm tekrar kan testi istemişti doktorum 296 çıktı doktorumla görüştüm şuan yükseldi fakat başta düşük çıktığı için 1 hafta sonra tekrar test yaptır dedi henüz hiçbişeye kesin diyemiyoruz seviniyim mi üzülym mi bilemedim hiç
İlk testlerin kaçıncı günde kaç çıkto canımMerhaba kader arkadaşlarım bugün 17.günüm tekrar kan testi istemişti doktorum 296 çıktı doktorumla görüştüm şuan yükseldi fakat başta düşük çıktığı için 1 hafta sonra tekrar test yaptır dedi henüz hiçbişeye kesin diyemiyoruz seviniyim mi üzülym mi bilemedim hiç
Aynı günde olmuşuz hayırlı olsunBenim de transferim 28 Eylül ptesi günü oldu. Allah herkese hayırlısını versin
Canım keseden 2 gün önce de gitmiştim. Çok minik bir siyah yuvarlak görmüştük ama doktorum ultrason yalancı kese görüntüsü verebiliyor. Bu çok küçük, kese demeyelim henüz demişti. 2 gün sonra gittiğimde kese ve yolk göründü. O minik kesecik gerçek keseymiş. Bu 4 günlük süreçte bacak ve ayak bilek ağrılarım, hepimizde olan regl olacakmış gibi kasık ağrılarım olmuştu. Ama kese öncesi gece sırtıma doğru bir ağrım oldu mesela. Onu da hemen dış gebeliğe yordum. Online dünyadan okuyup okuyup manyak oluyoruz galiba. Basıl korkarak gittim anlatamam. Bu süreçte tüp bebek doktorumun da keseye hiç ihtimal vermeyip sürekli kimyasal veya dış gebelik diyip durması ekstra etken tabii. Kimseyi dinleme. Hepimizin bünyesi çok farklı. Pozitif ol. Seni hepimiz çok iyi anlıyoruz
Hepimiz uğraşıyoruz, umutla bekliyoruz. İnşallah canım. Tüm dualarım kese görmeyi, kalp atışı duymayı bekleyen arkadaşlarımlaOh maşallah inşallah bizde görürüz o günleri canım ya
Çok faydalı bi bilgi sağolasın canım hemen yaban Mersini araştıraym. Doğal yoldan ilaçsız halletmek en güzeli.Umudummsun kuzum idrar yolu enfeksiyonunda hamileler yaban Mersin’i yiyebilir probiyotik içeriği olan yoğurt tüketebilir şaşe formunda hazırlanmış ilaclar kullanabılır ayrıca günde 2 litre su tüketmek gerekiyormuş idrarı çok tutmak da bu enfeksiyonu tetikliyor ayrıca tedavi edilmez ise diğer organları da etkiliyor kuzum benim arkadasım da yaşadı bunu mutlaka tedavi edilmesi gerekiyor ve korunmak içinde yukarda yazdıklarımı kullanabilirsin
Mehaba tüp bebek tedavisi görüyorum murat hocadaMerhaba siz Murat beye asilamami yaptırdınız
Canım sonuca ne kadar kaldı biz de heyecanlandık hadi inşallah müjdeni alırsınUmarım cnm umarım
Canım benimki hiç referans olamaz galiba yaCanım sana bişey sormak istiyorum. Senin kaçıncı gün embriyosuydu ve keseyi transferden sonra kaçıncı gün gördün ? Benim kan sonucum pozitif çıktı gerçi daha kimyasal durumu var mı bilmiyoruz ama olmazsa, herşey yolunda ilerlerse keseyi ne zaman görebiliriz diye merak ettim .
Amin Aynı gün transfer olmuşuzBenim de transferim 28 Eylül ptesi günü oldu. Allah herkese hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?