- 18 Temmuz 2020
- 2.059
- 7.669
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.841
Enfeksiyon için kan tahlili yaptırdığında wbc diye yazan şey kaç çıktı ?Dün gece ve bu sabah birartane içtim bugün merkezi aradım şuan tutunmasına engel olmaz dedi ama enfeksiyon riski yüksek değilse uzun süre kullanma dedi kullanmasammi acaba
Ayy ayyyy delirtecekler biziDoktoruma destanlar dolusu mesajlar attım sevindim canım sonuca diye cevap yazmış. Seviyeli bi ilişkimiz var öyle çok detaylara girmiyoruz
Kadınlar kulübü tüp bebek bölümü de olmasa sorularımın cevabını nerden alırdım bilemiyorumAyy ayyyy delirtecekler bizi
Açıkcası kendimi yiyip durmıycam şuanda herşeye hazırım bugün ki testimde de öyleydim hala daha sevinemiyoruum perşembeye kadar içimde bi umutla bekleyebilirim diye düşünüyorum zaten perşembe günü çok daha fazla yükselmesi gerekiyo heralde yoksa kimyasaldırSen nasıl hissediyorsun canım? Kendini yiyip duracaksan yaptır derim.
Benim pazartesi gormeye gidecem hafif kasik batması ve uyku hali senin kasik batman var miHamile olup kese görmeyi bekleyen arkadaşlar vücudunuzda değişiklik varmı benim 2 gün sabah midem bulanıyor ilaçlardan mi neden anlayamadım sizde de oluyormu
Uykum geliyor benimde ama kasık batmam yok gibi çişe çok cikiyorum birde dediğim gibi sabah mide bulantısı oluyorBenim pazartesi gormeye gidecem hafif kasik batması ve uyku hali senin kasik batman var mi
Bende farkli bir belirti yok , göğüs hassasiyeti ve arada rahimde ağrı, ilk tedaviye başlamadan beri var.Hamile olup kese görmeyi bekleyen arkadaşlar vücudunuzda değişiklik varmı benim 2 gün sabah midem bulanıyor ilaçlardan mi neden anlayamadım sizde de oluyormu
Mide bulantı yok geneler de 7 haftadan sonra basliyor senin kacinci gün embriyosuyduUykum geliyor benimde ama kasık batmam yok gibi çişe çok cikiyorum birde dediğim gibi sabah mide bulantısı oluyor
Nerede tedavi gorup transfer olmustunuzCanım benimki hiç referans olamaz galiba yabende durum şöyleydi:
7 eylülde 4aa 5. Gün tek embriyo transferi oldu.
18. eylül -11. Gün- bhcg: 24 (kimyasal büyük ihtimal, 4 gün sonra bakalım tekrar denildi)
22 eylül - 15. gün - bhcg: 95 (x4 olduğu halde değer düşük olduğundan kimyasal bu denildi. İlaçlarım kesildi: progestan fitil ve coraspin)
26 eylül- 19. gün- bhcg: 471 (kimyasal yükselişi devam ediyor. 2 gün sonra testleri yekrar et, ultrasona gir dedi)
28 eylül- 21. gün - bhcg: 849 kese: çok minik, ama yalancı ultrason görüntüsü de olabilirmiş. 2 gün sonra tekrarlansın. Kese olmadığı için hala kimyasal- dış gebelik olabilir dedi.
30 eylül - 23. gün - bhcg: 1536 kese: var yolk kesesi: var (ancak bundan sonra tüp bebek doktorum kimyasal ve dış gebelik değil dedi. Bunu ben de söyleyebiliyorum zaten, neyse)
Haftaya kalp atışı duymak zor dedi 2 doktorum da. 2 haftaya ancak ama haftaya hem ultrason hem bhcg testini tekrarlansın diye.
5. Haftada başlıyor yazıyor nette ama belki ilaçlardan da olabilir 5. Gün embriyosu 5+4 deyim bendeMide bulantı yok geneler de 7 haftadan sonra basliyor senin kacinci gün embriyosuydu
Hayırlı olsun insallah rabbim guzel gunler gormeni nasip etsin inşallah pozitif olur guzel haberini duyarim burdanKızlar çarşamba günü transfer olucam. Rahim kalınlığım 8 olmuş. Bide konuşurlarken duydum trombozit olmuş çokça demek nedemek.Kötü bişey mi
Umarım cnm umarım
Hastanede acilde yaptiriyorum her aksamİğnelerinizi nerde yaptırıyorsunuz
Ya beninde yuzumde agzimin kenarlarinda kizarikliklar olustu sanki yenek bulasigi gibibana da 3 günde 1 defa 2 doz kalçadanprogestan iğne vermişti ben böyle bi iğne görmedim aynı dediğiniz gibi ne sağa dönebiliyosun ne sola, ne oturabiliyosun yumru gibi bişey var kalçamda sanki, cildim kıpkırmızı oldu kabardı, hepsini geçtim iğneyi vurunduktan 4 saat sonra ateşim yükselmeye başlıyor aniden yükselip 2 saat sonra düşüyor. Dün pozitifi gördüm çok şükür doktora yazdım böyle böyle bu iğne beni mahvediyo vurunmasam olur mu diye vurulma yazmış. Ben bıraktım iğneyi sanırım bazı bünyeye ağır geliyor alerji gibi bişey yapıyor.
Benim doktor 5. Haftada keseye bakıyor sen görmen gerekirdi5. Haftada başlıyor yazıyor nette ama belki ilaçlardan da olabilir 5. Gün embriyosu 5+4 deyim bende
5.gün 2 embriyo ☺ 3.deneme 2 tane 6 haftalık düşük oldu 2side
Aminn inşallah ilkkez bu kadar sabırsızlanıyorum 3 yıl ara vermiştimİnşallah bu kez tutar da sağlıkla kucağınıza alırsınız , ben de inşallah
Benim de 25 haydi hayırlısı. Hiç bir belirtim yok. Sizde durum nasıl acaba1 gün var aramızda aynı anda öğrenmiş olacağız☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?