Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Hamile olup kese görmeyi bekleyen arkadaşlar vücudunuzda değişiklik varmı benim 2 gün sabah midem bulanıyor ilaçlardan mi neden anlayamadım sizde de oluyormu

Sen nasıl hissediyorsun canım? Kendini yiyip duracaksan yaptır derim.
Açıkcası kendimi yiyip durmıycam şuanda herşeye hazırım bugün ki testimde de öyleydim hala daha sevinemiyoruum perşembeye kadar içimde bi umutla bekleyebilirim diye düşünüyorum zaten perşembe günü çok daha fazla yükselmesi gerekiyo heralde yoksa kimyasaldır

Hamile olup kese görmeyi bekleyen arkadaşlar vücudunuzda değişiklik varmı benim 2 gün sabah midem bulanıyor ilaçlardan mi neden anlayamadım sizde de oluyormu
Benim pazartesi gormeye gidecem hafif kasik batması ve uyku hali senin kasik batman var mi

Bende farkli bir belirti yok , göğüs hassasiyeti ve arada rahimde ağrı, ilk tedaviye başlamadan beri var.

Nerede tedavi gorup transfer olmustunuz kalkyerineyat

Kızlar vajınal usg ıle özellikle bebeği görenler eşleriniz de bu duyguyu tattı mı yoksa Doktor sadece sizimı aldı oldaya Bir de elinize resmini veriyormu ultrason un merak ettim

Ya beninde yuzumde agzimin kenarlarinda kizarikliklar olustu sanki yenek bulasigi gibi tahris olmus sanki ama aklima igndeden olacagi gelmemisti yedigim bir sey dokundu diye dusunmustum siz diyince ondanmi acaba dedim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…