Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Progestan ipnede neden oluyor üye, arti cok fazla yıkmayın vajına nın ph bozuluyor sabun dus jeli vs kullanmayın ılk nedeni bunlardır,

Değerlerde hiç bi sıkıntı yok sadece geç tutunma olmuş ben bile tıp bilgim olmadan görebildim bunu bu kadar basit
Keseyi görmeme daha çok var o zaman ben nasıl beklicem ya insan bir an önce içi rahat etsin istiyor. Sen bu strese nasıl dayandın helal olsun güçlü anne

Allah razi olsun canım ya beni rahatlattıñ inşallah tutunur bebelerimiz çok korktum sanki umudum da kırıldı gibi ama şimdi yüreğim biraz hafifledi

Allah razi olsun canım ya beni rahatlattıñ inşallah tutunur bebelerimiz çok korktum sanki umudum da kırıldı gibi ama şimdi yüreğim biraz hafifledi
Canım ben testi yaparken negatifi göreyim de artık bari ilaçları keseyim diye yapmıştım o kadar umudum yoktu pozitifi görünce şok geçirdim Allah aynı güzel şoku sana da yaşatsın inşallah hiç üzülme dediğim gibi Allah ol dediyse bitmiştir gerisinin önemi yok.

Dr un kim çok merak ettim

Dahası eşim görevi nedeniyle 6 aydır yok. Daha da gelebilecek gibi değil malesef. Transfere de en yakın arkadaşımla gittim. Hem eşten ayrı olmak, üstüne de bunlar kolay bi bir ay değildi. 3 senedir birlikteyiz eşimle, 1,5 senedir evliyiz. İlk defa o görevdeyken telefonda ağladım sinir bozukluğundan. Öyle o kadar güçlü değilim yani neyse umuyorum kalp atışlarıyla daha güçlü olabilirim umarım.
Kese konusunda senin rakamın yüksek gibi. Daha erken görebilirsin canım. Doltorun ne diyor?

Muhtemelen transferde veya opu da oldu
Fitil kullanırken eldiven kullanıyorum nasıl oldu bilmiyorm 2 buçuk 3 litre içiyorum zaten gece başlıyor kaşık agrım dün gece acile gittik idrarda çıktı kanda çıkmadı antibiyotik parol birde sadece 1 tane toz şase verdi kullandim bugün iyiyim ama çok korkuyorum tam üçüncü günüme geldi ya tutunamazsa diyorum merkezede sordum kullanabilirsin dedi

Amin inşallah doğru diyorsun rabbim tamamına erdirsin insaalah cumlemizinkini

11.gün 23.80
15.gün 68.75
17.gün 296.00 (bugün)
Değerlerim böyle
Bence senin ufaklığın da geç tutunuyor canım. Benim 95 ten 471 e çıkması gibi. Kimyasalı bir kenarda tut aklında ama benimki gibi örnekleri daha fazla düşün. Bebişine daha fazla mutluluk hormonu gönder derim. İki gün sonra tekrarlayacaksın değil mi testi?

Doktorum bir hafta sonra tekrar yap dedi 2gün sonra tekrAr yapsam mı?

Canım hamile halinle antibiyotik mi kullanıyosun

Doktoruma destanlar dolusu mesajlar attım sevindim canım sonuca diye cevap yazmış. Seviyeli bi ilişkimiz var öyle çok detaylara girmiyoruz

Dün gece ve bu sabah birartane içtim bugün merkezi aradım şuan tutunmasına engel olmaz dedi ama enfeksiyon riski yüksek değilse uzun süre kullanma dedi
Tüp bebek doktorun biliyo mu peki bu sonradan yazılan ilaçları? Mutlaka ona bildir. Ama bence kullanmamalısın çünkü enfeksiyonla savaşan ilaçlar vücutta yabancı bulduğu herşeyi atma eğilimindedir yani yeni gelişmeye çalışan embriyoyu da atabilir Allah korusun. Onun yerine hergün 1 tane sarımsak at ağzına. Kaldı ki üç kadından birinde idrar yolu enfeksiyonu var aşırı ciddi bişey değil bi de kana geçmedi yazmıştın sanırım bu problem yok demek zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…