Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Hayırlı olsun insallah rabbim guzel gunler gormeni nasip etsin inşallah pozitif olur guzel haberini duyarim burdan FDNDNR
Saol canımda biraz canım sıkıldı sanki. Aklımda düşünceler saçma sapan. İlkten oo rahim güzel dediler ama cok trombosit mi ne öyle bişey dediler. Neyin nesi anlamadım. Canım sıkıldı

Saol canımda biraz canım sıkıldı sanki. Aklımda düşünceler saçma sapan. İlkten oo rahim güzel dediler ama cok trombosit mi ne öyle bişey dediler. Neyin nesi anlamadım. Canım sıkıldı
Trombosit kan pıhtılarıyla alakali ama tam olarak nedir bilmiyorum

Tranferim 29unda oldu. Halsizliğim çok ve ince kasık ağrılarım oluyor hala. Progestan 600mg almama bağlıyorum. 5.gün embriyosu early testlerden alıp pazartesi sabah idrarla bakmayı planlıyorum. Zaman geçmiyor.

Sana bişey söyleyeyeyim mi kimyasal bu 4 gün sonra yaptır dediğinde daha rahattım. Kafamı takmıyodum, gayet normal hissediyodum. 2 güne 1 e dönünce stres bastı. Hattta burdaki doktorum stres iyi değil her durumda. Çarşamba değil cuma gel sen demişti.bence de nötr kal ve zamanında git

Kızlar vajınal usg ıle özellikle bebeği görenler eşleriniz de bu duyguyu tattı mı yoksa Doktor sadece sizimı aldı oldaya Bir de elinize resmini veriyormu ultrason un merak ettim
Benim eşim yanımda değildi ama ultrasonda kese ve yolk görüntüsünü hem tüp bebek doktoruma göndermem için hem eşim için verdi söylemeden.

Canım herkeste durum değişiyor. Benim ilkinde yattım hep tutmadı. İkincisinde bir gün sonra işe başladım bu sefer tuttu. Bazılarında da dinlen demiş doktor. Bence doktorun daha iyi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…