- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.861
Doktorum başka şehirde banada iki kere kurcalamayalim hem kese hem kalp atışına aynı anda bakalım dedi bende başka bir doktora gidemedim cesaret edipBenim doktor 5. Haftada keseye bakıyor sen görmen gerekirdi
Merhaba benimde 3. Gün embriyosu ama 7. Günde çıkmadı acaba hamile değilmiyimÇiçeğimi gören varmı3. Gün embriyosu 6. Gün
Saol canımda biraz canım sıkıldı sanki. Aklımda düşünceler saçma sapan. İlkten oo rahim güzel dediler ama cok trombosit mi ne öyle bişey dediler. Neyin nesi anlamadım. Canım sıkıldıHayırlı olsun insallah rabbim guzel gunler gormeni nasip etsin inşallah pozitif olur guzel haberini duyarim burdanFDNDNR
Benim de 25 iBenim de 25 haydi hayırlısı. Hiç bir belirtim yok. Sizde durum nasıl acaba
Tesekkur ederim kliniklerleridw Veya tıp merkezlerinde acil kısmında da yaptırılabilir öyleyseHastanede acilde yaptiriyorum her aksam
Bende de hiç belirti yok milletin midesi bulanıyor kasıgı ağrıyan var ben de hiçbir belirti yokBenim de 25 haydi hayırlısı. Hiç bir belirtim yok. Sizde durum nasıl acaba
Trombosit kan pıhtılarıyla alakali ama tam olarak nedir bilmiyorumSaol canımda biraz canım sıkıldı sanki. Aklımda düşünceler saçma sapan. İlkten oo rahim güzel dediler ama cok trombosit mi ne öyle bişey dediler. Neyin nesi anlamadım. Canım sıkıldı
Doktorun daha iyi biliri canımDoktorum başka şehirde banada iki kere kurcalamayalim hem kese hem kalp atışına aynı anda bakalım dedi bende başka bir doktora gidemedim cesaret edip
İnan belirti olmaması daha iyiBende de hiç belirti yok milletin midesi bulanıyor kasıgı ağrıyan var ben de hiçbir belirti yok
Sonucunuz ne oldu acabaKam tahlili verilmiştir artık kızlar. Öğleden sonra sonuç alicam....
Evet bu bayan henüz sonucunu yazmadı umarım her şey yolundadır merqk ettim bendeSonucunuz ne oldu acaba
Ama şüpheye düşüyorum ters giden bir şeyler mi var acaba diyeİnan belirti olmaması daha iyi
Sana bişey söyleyeyeyim mi kimyasal bu 4 gün sonra yaptır dediğinde daha rahattım. Kafamı takmıyodum, gayet normal hissediyodum. 2 güne 1 e dönünce stres bastı. Hattta burdaki doktorum stres iyi değil her durumda. Çarşamba değil cuma gel sen demişti.bence de nötr kal ve zamanında gitAçıkcası kendimi yiyip durmıycam şuanda herşeye hazırım bugün ki testimde de öyleydim hala daha sevinemiyoruum perşembeye kadar içimde bi umutla bekleyebilirim diye düşünüyorum zaten perşembe günü çok daha fazla yükselmesi gerekiyo heralde yoksa kimyasaldır
Gerçi Bi sorun olsa bu ay yapmayalım der yada şu ilaçları kullan der nebilim insan düşünüyor işteTrombosit kan pıhtılarıyla alakali ama tam olarak nedir bilmiyorum
BahçeciNerede tedavi gorup transfer olmustunuzkalkyerineyat
Benim eşim yanımda değildi ama ultrasonda kese ve yolk görüntüsünü hem tüp bebek doktoruma göndermem için hem eşim için verdi söylemeden.Kızlar vajınal usg ıle özellikle bebeği görenler eşleriniz de bu duyguyu tattı mı yoksa Doktor sadece sizimı aldı oldaya Bir de elinize resmini veriyormu ultrason un merak ettim
Ozel merkezlerde yaparlarmi bilmiyorum ama ben devlet hastanesi acilinde yaptiriyorumTesekkur ederim kliniklerleridw Veya tıp merkezlerinde acil kısmında da yaptırılabilir öyleyse
Canım herkeste durum değişiyor. Benim ilkinde yattım hep tutmadı. İkincisinde bir gün sonra işe başladım bu sefer tuttu. Bazılarında da dinlen demiş doktor. Bence doktorun daha iyi bilir.Transfer ertesigünü normal hayata dönen oldu mu? Yani gebe kalanlar genelde yatmayı mı tercih ettiler yoksa yemek bulaşık az ortalık toplamak -yatağı toplamak gibi- yaptılar mı? Doktorum serbest dedi ama insan bilemiyor işte. Bir de kime söylesem kızıyor ama o gebelik testini idrarda hep negatif gördüm. Sanki yine negatifi yaşayacakmışım gibi geliyor. Yanlış anlamayın umutsuz değilim hatta konuşuyorum bile yavrularımla sonuçta şuan kimyasal mimyasal anayız :)bunu eşime söylüyorum katıla katıla gülüyoruz hani süreç eğlenerek de geçiyor komedi dizileri izliyorum bugün-yarın puzzle a da başlamayı düşünüyorum bakalım bakalım inşallah bebeklerimiz tutunur da fizyolojik ana oluruz.
Maydanozun yenmemesi gerektiğini biliyordum amaGünaydın, opu sonrası şişkinliği azaltmak için neler yaptınız acaba? Benim dün opu oldu, karnım çok şişiyor, günde 3 litre su içiyorum, maydanoz ananas yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?