Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ama şüpheye düşüyorum ters giden bir şeyler mi var acaba diye
Benimde transfer anından beri başlayan halada devam eden klasik adet öncesi ağrısı var. Aklıma adeti getirdiginden bende bundan hoşlanmıyorum. Sanırım belirti olması yada olmamasının bı önemi yok. Kisiye göre değişiyor.

B bcingoz transferin ne zaman olacak? Maydonoz kesinlikle transferde yenilmemesi gerekenlerden. Ananas da rahim kasilmasina sebep oldugundan, bazi doktorlar onermiyor aklinda bulunsun

Merhaba benim de bugün transferim oldu ve doktorum bana ananas ye dedi.. neden sana yasaktı özel bir durumdan dolayı mı?
Yok canim. Diyet listeleri var herkese veriyorlar. Hep buna uyun dediler. Belki doktora göre değişiyordur. Mesela patates elma, mandalina falanda yasak Şeker içeren şeyler yasak genelde

Tranferim 29unda oldu. Halsizliğim çok ve ince kasık ağrılarım oluyor hala. Progestan 600mg almama bağlıyorum. 5.gün embriyosu early testlerden alıp pazartesi sabah idrarla bakmayı planlıyorum. Zaman geçmiyor.
Progestan ağrı mi yapiyor

canım ben keseyi gördüm ama hala adet olacak gibi ağrım var günde 1 defa en az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…