- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.881
Benimde transfer anından beri başlayan halada devam eden klasik adet öncesi ağrısı var. Aklıma adeti getirdiginden bende bundan hoşlanmıyorum. Sanırım belirti olması yada olmamasının bı önemi yok. Kisiye göre değişiyor.Ama şüpheye düşüyorum ters giden bir şeyler mi var acaba diye
Maydanoz ve ananas başından beri yasaktı bizeMaydanozun yenmemesi gerektiğini biliyordum ama
Merhaba benim de bugün transferim oldu ve doktorum bana ananas ye dedi.. neden sana yasaktı özel bir durumdan dolayı mı?Maydanoz ve ananas başından beri yasaktı bize
Evet var hayırlı olsun6.gün bugün var değil mi
Yok canim. Diyet listeleri var herkese veriyorlar. Hep buna uyun dediler. Belki doktora göre değişiyordur. Mesela patates elma, mandalina falanda yasakMerhaba benim de bugün transferim oldu ve doktorum bana ananas ye dedi.. neden sana yasaktı özel bir durumdan dolayı mı?
Evet 5.gün 2 embriyo allahım inşallah bu kez kucağımıza almayı da nasip ederEvet var hayırlı olsun5. Gün embriyosumuydu?
Ay ne kadar net çıkmış. Masallah6.gün bugün var değil mi
Çpk teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet var hayırlı olsun5. Gün embriyosumuydu?
Çok teşekkür ederimAy ne kadar net çıkmış. MasallahHayırlı olsun
Benim 4.Gün oldu ondan sonra da devam etti hala kasiklarima arada ağrı girer inana belirti yaşamadan hamile olmak daha iyiAma şüpheye düşüyorum ters giden bir şeyler mi var acaba diye
Progestan ağrı mi yapiyorTranferim 29unda oldu. Halsizliğim çok ve ince kasık ağrılarım oluyor hala. Progestan 600mg almama bağlıyorum. 5.gün embriyosu early testlerden alıp pazartesi sabah idrarla bakmayı planlıyorum. Zaman geçmiyor.
Var canım hayırlı olsunÇpk teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Halsizlik ve yorgunluk hissi yapıyor.Progestan ağrı mi yapiyor
Tebrikler gözünüz aydınnn6.gün bugün var değil mi
ÖylemiMehaba tüp bebek tedavisi görüyorum murat hocada
canım ben keseyi gördüm ama hala adet olacak gibi ağrım var günde 1 defa en az.Benimde transfer anından beri başlayan halada devam eden klasik adet öncesi ağrısı var. Aklıma adeti getirdiginden bende bundan hoşlanmıyorum. Sanırım belirti olması yada olmamasının bı önemi yok. Kisiye göre değişiyor.
Çok ilginç ya ne alakaysa. Arada geçiyor tekrar başlıyor. İns sizin gibi güzel sonuçlar alırızcanım ben keseyi gördüm ama hala adet olacak gibi ağrım var günde 1 defa en az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?