- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.961
5. Gün embriyosuydu 9. Günde test yapmıştım bugün 11. GünSiz devam edin ilaçlarınıza kendinizi her habere de hazır edin ama 2 gün sonra kontrol edin. İnşallah tutunma aşaması dalgalanmasıdır. İnşallah bir sıkıntı çıkmayacak dualarım sizinle.
Kaçıncı gün embriyosu idi? Kaçıncı günde tahlil yaptırmıştınız?
Sağol cnm teşekkür ederimAnladım. 2 gün sonra tekrarlayın inşallah kimyasal olmaz. Tüm kalbimle bir sonraki değerin çok yükselmesini diliyorum.
canım betaların daha önce kaç kaçtı ki?Kızlar canım cok sıkkın moralım alt üst
28 eylülde degerım 2 yr katlamıştı.
Doktor artık test yapma dedı.
Ben dün tiroid testi yaptırıken betaya da baktırdım 230 çıktı.
Sonra bugun ılk testlerı yaptırdıgım yere gittim yaptırdım ordada 195 cıktı. Doktor pazartesı bırdaha test yap dedı
9.gün 62canım betaların daha önce kaç kaçtı ki?
güzelmiş ilerlemelerin canım. 2 gün sonra tekrarlayacaksın değil mi? doktor ne diyor9.gün 62
11.gün 137
14. gün 229
15.gün195
benimde 7. günüm enseden sırta doğru bende de var hatta aşırı baş ağrısı dün migrenim tutmuştu . idrar test i yaptın mı canımKızlar günaydın bugün transferin 7. Günü. bende dün geceden itibaren kas ağrısı başladı. Ensemden sırtıma kadar dokunamıyorum. Normal mi ilaçlardan mı yoksa korona mı oluyorum
Bol su, her sabah ac karna gun kurusu denen koyu renkli kayisidan ye.Çok teşekkürler, bilmiyordum. Transfer pazar olacak muhtemelen eğer bir sıkıntı çıkmazsa ama kabızlık var şuan duphalac ve bekunis de işe yaramadı
Ama 14.de yuksek 15 te düşük anlamadım ki.güzelmiş ilerlemelerin canım. 2 gün sonra tekrarlayacaksın değil mi? doktor ne diyor
Tsh kaç cıktı 2 gün sonra bi daha baktirin inş artmış olur9.gün 62
11.gün 137
14. gün 229
15.gün195
3.50 canım ya.Tsh kaç cıktı 2 gün sonra bi daha baktirin inş artmış olur
Kuzum hiç moral bozma kekse yaptırmasaydın bunu en çok moral açısından söylüyorlar kuzum doktorları hemşireleri dinlemek gerek suan belkide boşuna kendine moral bozuyorsun üzüyorsun sen bu hafta sonu Pazartesi’ye kadar başla şeylerle uğraş kuzum kafanı dağıt başka yöne ve moralini yükselt inanıyorum güzel olcak sonucun mutlu olacağın ve seni mutlu hissettirecek seyler yapAma 14.de yuksek 15 te düşük anlamadım ki.
Doktordan haber beklıyorım. Ama hemsıresı dedı bız sana yaptırma dedık ara testlerı. Bosuna moral bozuyorsun bak dedı. Pazartesi tekrarla testi dedı.
Umarım bir yanlışlık vardir9.gün 62
11.gün 137
14. gün 229
15.gün195
Hevesini asla kırma kafanı boşalt hemen kuzum en faydalı olan bu bebek tutunma aşamasında dalgalanma oluyordur diye düşünüyorum ben de sende öyle düşün olur mu3.50 canım ya.
Ödf xok korkuyorum cok umud ettmıstım cok heves etmıstım oysakı
Ay iyi bari korktum koronadan Allah korusun.benimde 7. günüm enseden sırta doğru bende de var hatta aşırı baş ağrısı dün migrenim tutmuştu . idrar test i yaptın mı canım
Hayırlısı canım benim allah büyük umut kesılmez. Ya bılemedım ki böyle olacagınıKuzum hiç moral bozma kekse yaptırmasaydın bunu en çok moral açısından söylüyorlar kuzum doktorları hemşireleri dinlemek gerek suan belkide boşuna kendine moral bozuyorsun üzüyorsun sen bu hafta sonu Pazartesi’ye kadar başla şeylerle uğraş kuzum kafanı dağıt başka yöne ve moralini yükselt inanıyorum güzel olcak sonucun mutlu olacağın ve seni mutlu hissettirecek seyler yap
İnşallahUmarım bir yanlışlık vardir
Farklı bir labatuvarda mi yaptırdınız onun da etkisi oluyor3.50 canım ya.
Ödf xok korkuyorum cok umud ettmıstım cok heves etmıstım oysakı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?