Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Siz devam edin ilaçlarınıza kendinizi her habere de hazır edin ama 2 gün sonra kontrol edin. İnşallah tutunma aşaması dalgalanmasıdır. İnşallah bir sıkıntı çıkmayacak dualarım sizinle.

Kaçıncı gün embriyosu idi? Kaçıncı günde tahlil yaptırmıştınız?

5. Gün embriyosuydu 9. Günde test yapmıştım bugün 11. Gün

Anladım. 2 gün sonra tekrarlayın inşallah kimyasal olmaz. Tüm kalbimle bir sonraki değerin çok yükselmesini diliyorum.

Kızlar canım cok sıkkın moralım alt üst
28 eylülde degerım 2 yr katlamıştı.
Doktor artık test yapma dedı.
Ben dün tiroid testi yaptırıken betaya da baktırdım 230 çıktı.
Sonra bugun ılk testlerı yaptırdıgım yere gittim yaptırdım ordada 195 cıktı. Doktor pazartesı bırdaha test yap dedı

canım betaların daha önce kaç kaçtı ki?

Kızlar günaydın bugün transferin 7. Günü. bende dün geceden itibaren kas ağrısı başladı. Ensemden sırtıma kadar dokunamıyorum. Normal mi ilaçlardan mı yoksa korona mı oluyorum
benimde 7. günüm enseden sırta doğru bende de var hatta aşırı baş ağrısı dün migrenim tutmuştu . idrar test i yaptın mı canım

güzelmiş ilerlemelerin canım. 2 gün sonra tekrarlayacaksın değil mi? doktor ne diyor
Ama 14.de yuksek 15 te düşük anlamadım ki.
Doktordan haber beklıyorım. Ama hemsıresı dedı bız sana yaptırma dedık ara testlerı. Bosuna moral bozuyorsun bak dedı. Pazartesi tekrarla testi dedı.

Ama 14.de yuksek 15 te düşük anlamadım ki.
Doktordan haber beklıyorım. Ama hemsıresı dedı bız sana yaptırma dedık ara testlerı. Bosuna moral bozuyorsun bak dedı. Pazartesi tekrarla testi dedı.
Kuzum hiç moral bozma kekse yaptırmasaydın bunu en çok moral açısından söylüyorlar kuzum doktorları hemşireleri dinlemek gerek suan belkide boşuna kendine moral bozuyorsun üzüyorsun sen bu hafta sonu Pazartesi’ye kadar başla şeylerle uğraş kuzum kafanı dağıt başka yöne ve moralini yükselt inanıyorum güzel olcak sonucun mutlu olacağın ve seni mutlu hissettirecek seyler yap

benimde 7. günüm enseden sırta doğru bende de var hatta aşırı baş ağrısı dün migrenim tutmuştu . idrar test i yaptın mı canım
Ay iyi bari korktum koronadan Allah korusun. Test yaptım ama 3. Gün embriyosu olduğu için, ovitrellenin etkisi geçmiş mı görmek icin yaptım.. artık geçti. Yarından itibaren ikinci çizgi bekleyeceğim. Sen yaptın mı

Hayırlısı canım benim allah büyük umut kesılmez. Ya bılemedım ki böyle olacagını tiroidim var ona baktırayım demiştim. Gıtmısken duruma da bakayım dedım. Çok üzüldüm. 2 kat artmasını bekleyecegım. 2 tane trasfer etmıslerdı bana
Hemsıreye dedım 1 tanesi mi düştü ondan olur mu dedı. Ihtımal dahılınde tabi dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…