- 18 Temmuz 2020
- 2.059
- 7.669
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #4.981
Farklı merkezde mi yaptırdın ? Çok büyük bi düşüş yok zaten ertesi gün yaptırmışsın iki kat artış beklenmezdi boşuna moralini bozma bence9.gün 62
11.gün 137
14. gün 229
15.gün195
O çizgi etkisini kaçıncı gün kaybediyor bri de taze taransfer mi dondurulmuş mu kuzumAy iyi bari korktum koronadan Allah korusun.Test yaptım ama 3. Gün embriyosu olduğu için, ovitrellenin etkisi geçmiş mı görmek icin yaptım.. artık geçti. Yarından itibaren ikinci çizgi bekleyeceğim. Sen yaptın mı
9.11.15 aynı merkezdeFarklı merkezde mi yaptırdın ? Çok büyük bi düşüş yok zaten ertesi gün yaptırmışsın iki kat artış beklenmezdi boşuna moralini bozma bence
Taze transfer oldum canımO çizgi etkisini kaçıncı gün kaybediyor bri de taze taransfer mi dondurulmuş mu kuzum
Evet yaptım 5.gün benim ki çıktıAy iyi bari korktum koronadan Allah korusun.Test yaptım ama 3. Gün embriyosu olduğu için, ovitrellenin etkisi geçmiş mı görmek icin yaptım.. artık geçti. Yarından itibaren ikinci çizgi bekleyeceğim. Sen yaptın mı
Yaa hayırlı olsun darısı başımaEvet yaptım 5.gün benim ki çıktı
Bende 2 tane gonapeptly yapmıştımArkadaşlar size kaç tane çatlatma iğnesi yapılmıştı bana 2 tane yapılmıştı
3 gün embriyosu icin erken bile bence. Benim 5. Gün embriyosu 26 sında transfer oldum. 8 ekim sonuç günüm. 10 Ekim falan olabilirmiş sizin. Demekki yinede kanda çıkıyor.Yaa hayırlı olsun darısı başımabugün mü çıktı kaçıncı gün çıktı. Bana 8 ekim yazmışlar ama çok geç bi tarih bence 26sinda transfer oldum.
Beşinci gün mü çıktı?Evet yaptım 5.gün benim ki çıktı
Evet 8 ekim ve 10 ekim kan tahlili için randevu verdiler. 4ü dogumgunum ama ya inşallah gözükür3 gün embriyosu icin erken bile bence. Benim 5. Gün embriyosu 26 sında transfer oldum. 8 ekim sonuç günüm. 10 Ekim falan olabilirmiş sizin. Demekki yinede kanda çıkıyor.
6.günBeşinci gün mü çıktı?
Dün akşaö çıktk 25 transfer oldum 5 i test günimYaa hayırlı olsun darısı başımabugün mü çıktı kaçıncı gün çıktı. Bana 8 ekim yazmışlar ama çok geç bi tarih bence 26sinda transfer oldum.
Aminn insallah.Evet 8 ekim ve 10 ekim kan tahlili için randevu verdiler. 4ü dogumgunum ama ya inşallah gözükür
İlginç değil mi benim de 28 inde transferim oldu bana da 8 ekim de gelin dediler. Sizin kaçıncı gün embriyosuYaa hayırlı olsun darısı başımabugün mü çıktı kaçıncı gün çıktı. Bana 8 ekim yazmışlar ama çok geç bi tarih bence 26sinda transfer oldum.
Çok erken değil mi ya Ben de 28 ile transfer oldum Bana ayın 10'unda gel dediler E zaten de 12 gün sonra diyorlar genelde tüm merkezlerİlginç değil mi benim de 28 inde transferim oldu bana da 8 ekim de gelin dediler. Sizin kaçıncı gün embriyosu
Benim 3. Gün olduğu için bence 26sinda oldumİlginç değil mi benim de 28 inde transferim oldu bana da 8 ekim de gelin dediler. Sizin kaçıncı gün embriyosu
Benim 5. Gün embriyosu ondan olabilir belki bana 8 i dediler ben 8 inde giderim kan vermeyeÇok erken değil mi ya Ben de 28 ile transfer oldum Bana ayın 10'unda gel dediler E zaten de 12 gün sonra diyorlar genelde tüm merkezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?