Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

O çizgi etkisini kaçıncı gün kaybediyor bri de taze taransfer mi dondurulmuş mu kuzum

Burdan şunu anladık asla ara test yapmamalıyız boşuna üzülüyor olabılırız mantık olarak 2 kat aratmaı beklenemez ve ayrıca artış esnasında dalgalanma da olabilir boşuna 2 güne bir denmiyor mutlaka bir sebebi var

Yaa hayırlı olsun darısı başıma bugün mü çıktı kaçıncı gün çıktı. Bana 8 ekim yazmışlar ama çok geç bi tarih bence 26sinda transfer oldum.
3 gün embriyosu icin erken bile bence. Benim 5. Gün embriyosu 26 sında transfer oldum. 8 ekim sonuç günüm. 10 Ekim falan olabilirmiş sizin. Demekki yinede kanda çıkıyor.

3 gün embriyosu icin erken bile bence. Benim 5. Gün embriyosu 26 sında transfer oldum. 8 ekim sonuç günüm. 10 Ekim falan olabilirmiş sizin. Demekki yinede kanda çıkıyor.
Evet 8 ekim ve 10 ekim kan tahlili için randevu verdiler. 4ü dogumgunum ama ya inşallah gözükür

Yaa hayırlı olsun darısı başıma bugün mü çıktı kaçıncı gün çıktı. Bana 8 ekim yazmışlar ama çok geç bi tarih bence 26sinda transfer oldum.
İlginç değil mi benim de 28 inde transferim oldu bana da 8 ekim de gelin dediler. Sizin kaçıncı gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…