- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.541
Bekle bence. Çünkü ne zaman tutulduğunu bilmiyoruz negatif çıkarsa boş yere moralini bozmuş olursunBenim 5.gun embriyosu 11.de transfer oldum sizce cikarmi ki
Evet benim de gün aşırı yapılıyor dediğin gibi çok agrıyor tan agrısı geçti derken yeniden yapılma zamanı geliyor ama kalçaya göre yine iyiymiş öyle duydum oturamıyırlarmış kalçadan yaptıranlar bizim gene iyiymiş katlanıcaz napalımKızlar prolutex iğne kullanan var mı aranızda? ben göbekten yapıyorum sonrasında göbeğim acayip hassaslaşıyo da
wallahı yaYorumunuza bayıldıım çok haklısınıız
Rahatım canım olacağı varsa her türlü olur diye düşünüyorum senin embriyonun kalitesi nasildiHayırlı olsun o zaman sanada. Rahat ol, hareket konusunda çok kasma, ben zorlamamak şartıyla çoğu işimi yaptim
Valla ben bunun cevabını artık soranlara sert dille veriyorum acımıyorumwallahı ya
-selam nasılsınız
- gebemısın ?
ıyıyım bende sız nasılsınız dıye gulerek gıtmeler..
Besinci gün embriyosuydu. Tam kalite hakkında bilgim yok ama çözme sonrası yüzde yüz canlılık var demişlerdiRahatım canım olacağı varsa her türlü olur diye düşünüyorum senin embriyonun kalitesi nasildi
Canım bu dönemlerden geçtim canım sebebsiz infertilede aşılama yaptırmak zorunda değilsin rapor çıkartrırman için direk tüpbebek bölümüne başvur infertiletidwn başlarsan onlar önce aşılama yapıyor sonra tüpbebek e yönşendiriyor benim erkek infertilitesi sebep ama arkadaşımın problemi seninle aynıysı ona boşuna aşılama yaptırmışsın sen direk tüpbebek hastasısın dedi dr bu arada drumuzda aynı idi ve direk rapor çıkarttırdı boşu boşuna özelde 2 kez aşılama yaptırmış oldu eziyet sadeceArkadaşlar bı şey sorucam. Benim sebepsiz kısırlık. Bu ay evleneli 3 yıl oldu sonunda. Bir Aşılama oldum. İkinci aşılamayı beklemek istemedim. Raporsuz tüp bebek yaptırıyorum. Bu tüp bebek tutmazsa rapor almak için ikinci aşılamayı yaptırmak zorunda mıyım?
Ben iki gundur yapiyorum ☺☺ yapmayada devam. 6.gunde bisey cikmadi fakat 7.gun testinde hayalet bir cizgi gordum ilk 5 dk da ama kesinlikle emin degilim pozitif cizgisidir diye umitte baglamadim acikcasi.ama bu iinci denemem ve bu defa surekli test yapmak geldi icimden oylede boylede beklerken kendimi yiyorum eger pozitifse erkenden yakalamak istiyorum vakit gecmiyor dahaBende 10 Eylül transferliyim yarın test yapmak istiyorum çıkar mı bilmiyorum
Maşallah bana da durumu gayet iyi dediler kısmet benim 2.denememBesinci gün embriyosuydu. Tam kalite hakkında bilgim yok ama çözme sonrası yüzde yüz canlılık var demişlerdi
Bende 10 tane test aldım pazar günün den yapmaya başlıycam bekleyemem hicBen iki gundur yapiyorum ☺☺ yapmayada devam. 6.gunde bisey cikmadi fakat 7.gun testinde hayalet bir cizgi gordum ilk 5 dk da ama kesinlikle emin degilim pozitif cizgisidir diye umitte baglamadim acikcasi.ama bu iinci denemem ve bu defa surekli test yapmak geldi icimden oylede boylede beklerken kendimi yiyorum eger pozitifse erkenden yakalamak istiyorum vakit gecmiyor daha
Yani sonucta secenekler belli ya pozitif ya negatif. İlk yaptigimda bisey cikmadi mesela moralimde modumda dusmedi daha 6.gundesin hersey olabilir her sonuca hazirla kendini dedimBende 10 tane test aldım pazar günün den yapmaya başlıycam bekleyemem hic
Aa gerçekten mi çok sevindim. Aşılama yaptırayım diyordum özelde. Evet devlette infertilite bölümüne gitmiştim 2 aşılama sonra tüp bebek demişlerdi. 36 yaşındayım. Degerler normal cikiyor diye aşılama yapıyorlar. Devlette aylardır bu yüzden zaman kaybettim. Cok gereksiz buluyorum aşılamayiCanım bu dönemlerden geçtim canım sebebsiz infertilede aşılama yaptırmak zorunda değilsin rapor çıkartrırman için direk tüpbebek bölümüne başvur infertiletidwn başlarsan onlar önce aşılama yapıyor sonra tüpbebek e yönşendiriyor benim erkek infertilitesi sebep ama arkadaşımın problemi seninle aynıysı ona boşuna aşılama yaptırmışsın sen direk tüpbebek hastasısın dedi dr bu arada drumuzda aynı idi ve direk rapor çıkarttırdı boşu boşuna özelde 2 kez aşılama yaptırmış oldu eziyet sadece
Beni de eklerseniz sevinirimArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Üzülmemek elde değil inşallah pozitif sonuçlar olurYani sonucta secenekler belli ya pozitif ya negatif. İlk yaptigimda bisey cikmadi mesela moralimde modumda dusmedi daha 6.gundesin hersey olabilir her sonuca hazirla kendini dedim
Tabiki negatiften sonra bi çöküş olacak inkar edilemez. Umarim bekleye herkes pozitifi gorurÜzülmemek elde değil inşallah pozitif sonuçlar olur
Canimmm tebriklerHanımlar hepinize merhaba. Benim bugün transferin 10. Günü sabah test yaptım hemen çift çizgi çıktı. Sonra aile hekimim aradı, durumdan haberi vardı. Gidip kan verdim sonucum 500 cıktı
Hayırlı sağlıklı olsun inşaallah canım10. Gün 66.4
12. Gün 136.4
Çıktı kizlar testim çok şükür iki gün sonra tekrar test yaptıracağım insallah bugün test yaptıracak kizlar pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?