Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar prolutex iğne kullanan var mı aranızda? ben göbekten yapıyorum sonrasında göbeğim acayip hassaslaşıyo da
Evet benim de gün aşırı yapılıyor dediğin gibi çok agrıyor tan agrısı geçti derken yeniden yapılma zamanı geliyor ama kalçaya göre yine iyiymiş öyle duydum oturamıyırlarmış kalçadan yaptıranlar bizim gene iyiymiş katlanıcaz napalım

2 gündür yerli yersiz adet ağrısına benZer durum yaşıyorum...pozitif gören arkadaşlar evet aslında bende test yapabilirim ,çünkü çıkar biliyorum ama yapmıcam dedim,inat bir yapım var..işin enteresan tarafı bugün adet günümdü sanki heran olacakmışım gibi hissediyorum gel artık 23 eylül...öyle işte keyifsiz dizi izliyorum reklam arasında alışveriş yapıyorum netten...kartta para bitene kadar devam etmek geliyor içimden...ayrıca ilâçlarım baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor ..karamsarlık bulaşıcı mı ahh bu eşimden geçti kesin ,karmakarışığım...

Canım bu dönemlerden geçtim canım sebebsiz infertilede aşılama yaptırmak zorunda değilsin rapor çıkartrırman için direk tüpbebek bölümüne başvur infertiletidwn başlarsan onlar önce aşılama yapıyor sonra tüpbebek e yönşendiriyor benim erkek infertilitesi sebep ama arkadaşımın problemi seninle aynıysı ona boşuna aşılama yaptırmışsın sen direk tüpbebek hastasısın dedi dr bu arada drumuzda aynı idi ve direk rapor çıkarttırdı boşu boşuna özelde 2 kez aşılama yaptırmış oldu eziyet sadece

Bende 10 Eylül transferliyim yarın test yapmak istiyorum çıkar mı bilmiyorum
Ben iki gundur yapiyorum ☺☺ yapmayada devam. 6.gunde bisey cikmadi fakat 7.gun testinde hayalet bir cizgi gordum ilk 5 dk da ama kesinlikle emin degilim pozitif cizgisidir diye umitte baglamadim acikcasi.ama bu iinci denemem ve bu defa surekli test yapmak geldi icimden oylede boylede beklerken kendimi yiyorum eger pozitifse erkenden yakalamak istiyorum vakit gecmiyor daha

Bende 10 tane test aldım pazar günün den yapmaya başlıycam bekleyemem hic

Aa gerçekten mi çok sevindim. Aşılama yaptırayım diyordum özelde. Evet devlette infertilite bölümüne gitmiştim 2 aşılama sonra tüp bebek demişlerdi. 36 yaşındayım. Degerler normal cikiyor diye aşılama yapıyorlar. Devlette aylardır bu yüzden zaman kaybettim. Cok gereksiz buluyorum aşılamayi Cok teşekkürler bilgi için canimm

Beni de eklerseniz sevinirim

Ok
Hanımlar hepinize merhaba. Benim bugün transferin 10. Günü sabah test yaptım hemen çift çizgi çıktı. Sonra aile hekimim aradı, durumdan haberi vardı. Gidip kan verdim sonucum 500 cıktı
Canimmm tebrikler çok mutlu oldum rabbim kucağına almayı nasip etsin , maaşallah değerinde çok güzel çıkmış , sağlıcakla arta arta gitsin ❤❤

Kizlar sol kasigimda sık sık giren batma seklinde agri var.Igne batar gibi.Bugun aksam uzeri basladi.insallah hayra elamettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…