Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Sağol canım inanamadım ama nasip inşallah artsın güzel güzel. Hepimiz sağlıklı rahat gebelik geçirelim. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin ❤❤
Aminnn , bende tekrar kan verdim artış varmı yokmu diye , beklemedeyim sonuç çıkmadı daha , inşaallah rabbim tattigimiz bu mutluluğu kucaklarımızı doldurarak taclandırsın

Bir önceki denem de bi arkdaşım 6. Gün öğrenmişti...

Hayırlı olsun bende dün oldum ama bende ağrı hiç yok

Kızlar yerleşme kanaması herkes de oldu mu lekenleme veya bnm 4. Gunum hıc Bı leklenmem olmadı da merak ettim 5. Gün embriyosu dondurlmuş
Ben okadar dikkat ettim ama olmadi ilk uc gun jel kahve geri dondu fakat onun icinde rahimle alakasiz kanamadir demistiler ciddiye almdim. Herkeste olmuyor olsada farkedilmeyecek kadar az da olabiliyomus

10.gunden once kan vermek istemiyorum kan kesin sonuc ya onu biraz daha saglama almak istiyorum test gunune yakin olsun
Ben akşam işten çıkınca yaptıracak Allah'ım inşallah çıkar çok zor sıkıntılı ağrılı bi 8 gün geçirdim artık dayanamıyorum bu bekleme sürecine dua edelim birbirimize

Hicbir labaratuvar ortami embriyolara anne rahminin konforunu veremez demisti bir doktor devamindada lutfen 3.gun 5.gun kararini doktorunuza birakin bu birinin daha kaliteli oburunun kalitesiz oldugu anlamina gelmiyor demisti. Benimde dusukle sonuclanan 5.gundu simdi ki 3.gun embriyosu. Bu defa dondurduklarini 5.gun dondurdular 10 tane embriyoyu izlediler en iyi ucu donduruldu

Ben akşam işten çıkınca yaptıracak Allah'ım inşallah çıkar çok zor sıkıntılı ağrılı bi 8 gün geçirdim artık dayanamıyorum bu bekleme sürecine dua edelim birbirimize
İnsallah Cikar canim. Ben 4.gun epey sikinti cektim gece agriyla uyandim sonrasinda yasamadim bi problem

Kızlar yerleşme kanaması herkes de oldu mu lekenleme veya bnm 4. Gunum hıc Bı leklenmem olmadı da merak ettim 5. Gün embriyosu dondurlmuş
Benimde 4.günüm bendede hiç bir belirti yok sürekli bi belirti bekliyorum ama hiç bir belirti olmadan pozitif alanlarda var hayırlısıyla bekleyelim artık

Cok güzel söz. Keske benım doktorum da bu sekılde rahatlatsaydı benı. 5.güne gıder ama 3.gün vercem dedı. Gelısımlerı cok iyi dedı. Ve kalanın hepsını 3.gün dondurdu. Bır algı var ya 5.gün cabuk tutar algısı. O algı yerlesmıs beynıme galıba. 3.gün deyınce doktor moralım bozulfu. 5e de gider ama 3.gün vercem deyınce size bırakıyorum dedım

5.gun daha cabuk mu tutar bilmiyorum daha cok hucreli oldugu icin beta daha cabuk salgilaniyor erken ogreniliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…