- 9 Kasım 2018
- 317
- 401
- 103
- 43
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.581
Aminnn , bende tekrar kan verdim artış varmı yokmu diye , beklemedeyim sonuç çıkmadı daha , inşaallah rabbim tattigimiz bu mutluluğu kucaklarımızı doldurarak taclandırsınSağol canım inanamadım ama nasip inşallah artsın güzel güzel. Hepimiz sağlıklı rahat gebelik geçirelim. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin ❤❤
Bir önceki denem de bi arkdaşım 6. Gün öğrenmişti...Bende sen gibi düşünüyordum nasıl yaptıracam nasıl yuzlesicem diye. Coo kararlıydım test yaptirmayacakrim kendim de bakmayacaktım. Eşim merak etmeye başladı. Yapalım bi test en azından duruma alışırız dedi. Bende düşününce mantıklı geldi bir anda doktorun karşısında negatif haberini duymaktansa dedim (negatif olacağından eminmisim gibi ). Ikna olup 10. Gün test yaptım saniyeler içinde çizgi çıktı. Sonra gidip kan verdim yine pozitif. Aslında aile hekimim daha once bakabiliriz dedi 8. Gün falan. Ben istemedim gerek yok şimdi dedim belki de çıkacaktı
Hayırlı olsun bende dün oldum ama bende ağrı hiç yokMerhabalar benım transferım dün oldu. Biri 8 biri 10.hücreli 2 embrıyo trasfer edıldı. Insallah olumlu olur.
5.güne de gidebilirdi embrıyoların ama kalıtesı çok iyi oldugu ııcn 3.gün trasfer etmek ıstedım dedi doktorum
10.gunden once kan vermek istemiyorum kan kesin sonuc ya onu biraz daha saglama almak istiyorum test gunune yakin olsunKan versen daha net olmaz mı ben bugün kan vereceğim
Ben okadar dikkat ettim ama olmadi ilk uc gun jel kahve geri dondu fakat onun icinde rahimle alakasiz kanamadir demistiler ciddiye almdim. Herkeste olmuyor olsada farkedilmeyecek kadar az da olabiliyomusKızlar yerleşme kanaması herkes de oldu mu lekenleme veya bnm 4. Gunum hıc Bı leklenmem olmadı da merak ettim 5. Gün embriyosu dondurlmuş
Ben akşam işten çıkınca yaptıracak Allah'ım inşallah çıkar çok zor sıkıntılı ağrılı bi 8 gün geçirdim artık dayanamıyorum bu bekleme sürecine dua edelim birbirimize10.gunden once kan vermek istemiyorum kan kesin sonuc ya onu biraz daha saglama almak istiyorum test gunune yakin olsun
Daha çok yeni agrı beklemeyın bugun daha bebegınızin 1. Günü. İnşallah ılerleyen zamanlarda ggüzel haberler alırsınıHayırlı olsun bende dün oldum ama bende ağrı hiç yok
Hicbir labaratuvar ortami embriyolara anne rahminin konforunu veremez demisti bir doktor devamindada lutfen 3.gun 5.gun kararini doktorunuza birakin bu birinin daha kaliteli oburunun kalitesiz oldugu anlamina gelmiyor demisti. Benimde dusukle sonuclanan 5.gundu simdi ki 3.gun embriyosu. Bu defa dondurduklarini 5.gun dondurdular 10 tane embriyoyu izlediler en iyi ucu dondurulduMerhabalar benım transferım dün oldu. Biri 8 biri 10.hücreli 2 embrıyo trasfer edıldı. Insallah olumlu olur.
5.güne de gidebilirdi embrıyoların ama kalıtesı çok iyi oldugu ııcn 3.gün trasfer etmek ıstedım dedi doktorum
İnsallah Cikar canim. Ben 4.gun epey sikinti cektim gece agriyla uyandim sonrasinda yasamadim bi problemBen akşam işten çıkınca yaptıracak Allah'ım inşallah çıkar çok zor sıkıntılı ağrılı bi 8 gün geçirdim artık dayanamıyorum bu bekleme sürecine dua edelim birbirimize
Benimde 4.günüm bendede hiç bir belirti yok sürekli bi belirti bekliyorum ama hiç bir belirti olmadan pozitif alanlarda var hayırlısıyla bekleyelim artıkKızlar yerleşme kanaması herkes de oldu mu lekenleme veya bnm 4. Gunum hıc Bı leklenmem olmadı da merak ettim 5. Gün embriyosu dondurlmuş
Cok güzel söz. Keske benım doktorum da bu sekılde rahatlatsaydı benı. 5.güne gıder ama 3.gün vercem dedı. Gelısımlerı cok iyi dedı. Ve kalanın hepsını 3.gün dondurdu. Bır algı var ya 5.gün cabuk tutar algısı. O algı yerlesmıs beynıme galıba. 3.gün deyınce doktor moralım bozulfu. 5e de gider ama 3.gün vercem deyınce size bırakıyorum dedımHicbir labaratuvar ortami embriyolara anne rahminin konforunu veremez demisti bir doktor devamindada lutfen 3.gun 5.gun kararini doktorunuza birakin bu birinin daha kaliteli oburunun kalitesiz oldugu anlamina gelmiyor demisti. Benimde dusukle sonuclanan 5.gundu simdi ki 3.gun embriyosu. Bu defa dondurduklarini 5.gun dondurdular 10 tane embriyoyu izlediler en iyi ucu donduruldu
5.gun daha cabuk mu tutar bilmiyorum daha cok hucreli oldugu icin beta daha cabuk salgilaniyor erken ogreniliyor.Cok güzel söz. Keske benım doktorum da bu sekılde rahatlatsaydı benı. 5.güne gıder ama 3.gün vercem dedı. Gelısımlerı cok iyi dedı. Ve kalanın hepsını 3.gün dondurdu. Bır algı var ya 5.gün cabuk tutar algısı. O algı yerlesmıs beynıme galıba. 3.gün deyınce doktor moralım bozulfu. 5e de gider ama 3.gün vercem deyınce size bırakıyorum dedım
İnşallah rabbim sevindirir bize umut olursunuzBen akşam işten çıkınca yaptıracak Allah'ım inşallah çıkar çok zor sıkıntılı ağrılı bi 8 gün geçirdim artık dayanamıyorum bu bekleme sürecine dua edelim birbirimize
Hadi hayırlısı inşallah
Bu sekilde ilerliyor benim testler. Sararmalar 2-3 gun beklediginden. Hala emin degilim tabi umitlenmiyorum guya acaba kullandigim ilaclardan mi vs diye cunku hcg iceriyor ilaclar diye okumustum
Ya bizde bu çizgilerden istiyoruz Allahım...ne güzel ...darısı başımıza inşallah
İnşallahİnşallah rabbim sevindirir bize umut olursunuz
Ben 2. Günden itibaren kasılmaya başladım daha yeni yeni azaldı o yüzden hiç umudum kalmadı hep sıktım kendimi çünküİnsallah Cikar canim. Ben 4.gun epey sikinti cektim gece agriyla uyandim sonrasinda yasamadim bi problem
Var gibi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?