- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.458
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.601
Umitlenip sonunda negatifi gormek endisemVar gibi benceeğer hemen çıktıysa pozitif çünkü ilacın etkisi günden güne azalması lazım senin günden güne belirginleşmiş içi ferah tut canım var bence
Ne biliyim işte insan ister istemez etkileniyor korkuyorDaha çok yeni agrı beklemeyın bugun daha bebegınızin 1. Günü. İnşallah ılerleyen zamanlarda ggüzel haberler alırsını
Var canım hayırlı olsun
Haklısın canım 6.tedaviyi oldum been cok cok iyi anlarımNe biliyim işte insan ister istemez etkileniyor korkuyor
Çok mantıklı.5.gun daha cabuk mu tutar bilmiyorum daha cok hucreli oldugu icin beta daha cabuk salgilaniyor erken ogreniliyor.
Ben de de hiç bir belirti hep. Heo söylüyorum belirti icin erken diye fakat çoğu kişi belirti yaşıyor bacak ağrısı,kasikta batmalar gibi ... ilactan olabilir deniliyo fakat bu ilaclar neden bende ayni etkiyi yapmiyor, herkesin bünyesi farkli tabi bunu da biliyorum fakat yine de bi belirti arıyorumBugün 8. Günüm hiçbir belirti yok takılmayın bence herkeste olmayabilir...
Bugün adet kasık ağrısına benZer ağrım var yattım bende napim... yatınca geçiyor sanki normal adet gününüze çok varmı ben 2 gündür geçiyorum...ilaçlar engelliyormuş gibime geliyorBen de de hiç bir belirti hep. Heo söylüyorum belirti icin erken diye fakat çoğu kişi belirti yaşıyor bacak ağrısı,kasikta batmalar gibi ... ilactan olabilir deniliyo fakat bu ilaclar neden bende ayni etkiyi yapmiyor, herkesin bünyesi farkli tabi bunu da biliyorum fakat yine de bi belirti arıyorum
Canim ilk tedavimde yasadiklarimla simdiki tedavimdekiler bile okadar farkliki. Oncekinde patlamaya hazir bomba gibiydim hareket edemiyordum sişkinlik agri batma hepsi vardi bu defa sadece 1 gun yasadim bunlari. Ayni kiside bile ilac etkileri degisiyorsa kisiden kisiye degismesi cok normal. Kullandigimiz ilaclar rahim kasilmalarini etkisiz hale getirmeye yonelik bu surecte rahime etki ederken basta bagirsaklara olmak uzere bir cok farkli etkilerinide yasiyoruz ve bunlarda anlattigimiz belirtiler olarak disariya vuruyor. Biz de gebelige yoruyoruz bunlari. Kimi ilac etkisi yasiyoken kimi hic yasamiyorBen de de hiç bir belirti hep. Heo söylüyorum belirti icin erken diye fakat çoğu kişi belirti yaşıyor bacak ağrısı,kasikta batmalar gibi ... ilactan olabilir deniliyo fakat bu ilaclar neden bende ayni etkiyi yapmiyor, herkesin bünyesi farkli tabi bunu da biliyorum fakat yine de bi belirti arıyorum
Canım benide hamiş olarak emojileyebilirsin , şükür degerim artmış , haftaya kese görmeye gideceğim ❤❤❤❤Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Bn o jeli 1. Transfer d ekullanmıstım bnm ıkınıc Transferim progestan verdı bu seferBenim olmadi ama 3. Gün crinone jel böyle pembemsi kahverengi gibi değişik bir renk geldi. Diğer gubler öyle bir sorun yaşamadım.
Bnm karnımda agrılar var ama ilaçlardan sonra oluyor hayrlı sonuclar alirız ınsBenimde 4.günüm bendede hiç bir belirti yok sürekli bi belirti bekliyorum ama hiç bir belirti olmadan pozitif alanlarda var hayırlısıyla bekleyelim artık
Merhabar bende tayfun beye gııdyorum. Arkadaslarımın önerisi ile.Ayyy çok güzel hadi bana da umut olun insallah sizi de takipte kalacağım şimdiden heyecan başlamıştır tahmin ediyorum
Gozunaydin canım değerlerin kaçıncı gün kaçtı acabaCanım benimde
Canım benide hamiş olarak emojileyebilirsin , şükür degerim artmış , haftaya kese görmeye gideceğim ❤❤❤❤
Fulya acıbadem de transferim oldu benim drum özel klinikte başladım sens üreme sağlığı merkexi numan bakırcı
Transferin 4. Günündeyim canımBugün adet kasık ağrısına benZer ağrım var yattım bende napim... yatınca geçiyor sanki normal adet gününüze çok varmı ben 2 gündür geçiyorum...ilaçlar engelliyormuş gibime geliyor
Inşallah canım hepimizin kucağı sağlıklı, hayırli bebislerle dolarCanim ilk tedavimde yasadiklarimla simdiki tedavimdekiler bile okadar farkliki. Oncekinde patlamaya hazir bomba gibiydim hareket edemiyordum sişkinlik agri batma hepsi vardi bu defa sadece 1 gun yasadim bunlari. Ayni kiside bile ilac etkileri degisiyorsa kisiden kisiye degismesi cok normal. Kullandigimiz ilaclar rahim kasilmalarini etkisiz hale getirmeye yonelik bu surecte rahime etki ederken basta bagirsaklara olmak uzere bir cok farkli etkilerinide yasiyoruz ve bunlarda anlattigimiz belirtiler olarak disariya vuruyor. Biz de gebelige yoruyoruz bunlari. Kimi ilac etkisi yasiyoken kimi hic yasamiyorsaglikla bu tedavileri tamamlariz insallah
Benim de 2. Canım kısmet artkHaklısın canım 6.tedaviyi oldum been cok cok iyi anlarım
Benimde ilk denemem canim.Benim donmus embriyo.ne zman transfer olmuştun sen?
benide eklermisiniz 14eylül transferimArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Merhabar bende tayfun beye gııdyorum. Arkadaslarımın önerisi ile.Ayyy çok güzel hadi bana da umut olun insallah sizi de takipte kalacağım şimdiden heyecan başlamıştır tahmin ediyorum
Yaklaşım nasıl memnun musunuz kendisine direk ulasabılıyr musunuz bu da önemliMerhabar bende tayfun beye gııdyorum. Arkadaslarımın önerisi ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?