Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bugün 8. Günüm hiçbir belirti yok takılmayın bence herkeste olmayabilir...
Ben de de hiç bir belirti hep. Heo söylüyorum belirti icin erken diye fakat çoğu kişi belirti yaşıyor bacak ağrısı,kasikta batmalar gibi ... ilactan olabilir deniliyo fakat bu ilaclar neden bende ayni etkiyi yapmiyor, herkesin bünyesi farkli tabi bunu da biliyorum fakat yine de bi belirti arıyorum

Bugün adet kasık ağrısına benZer ağrım var yattım bende napim... yatınca geçiyor sanki normal adet gününüze çok varmı ben 2 gündür geçiyorum...ilaçlar engelliyormuş gibime geliyor

Canim ilk tedavimde yasadiklarimla simdiki tedavimdekiler bile okadar farkliki. Oncekinde patlamaya hazir bomba gibiydim hareket edemiyordum sişkinlik agri batma hepsi vardi bu defa sadece 1 gun yasadim bunlari. Ayni kiside bile ilac etkileri degisiyorsa kisiden kisiye degismesi cok normal. Kullandigimiz ilaclar rahim kasilmalarini etkisiz hale getirmeye yonelik bu surecte rahime etki ederken basta bagirsaklara olmak uzere bir cok farkli etkilerinide yasiyoruz ve bunlarda anlattigimiz belirtiler olarak disariya vuruyor. Biz de gebelige yoruyoruz bunlari. Kimi ilac etkisi yasiyoken kimi hic yasamiyor saglikla bu tedavileri tamamlariz insallah

Canım benimde
Canım benide hamiş olarak emojileyebilirsin , şükür degerim artmış , haftaya kese görmeye gideceğim ❤❤❤❤

Inşallah canım hepimizin kucağı sağlıklı, hayırli bebislerle dolar

Benimde ilk denemem canim.Benim donmus embriyo.ne zman transfer olmuştun sen?
benide eklermisiniz 14eylül transferim

Ayyy çok güzel hadi bana da umut olun insallah sizi de takipte kalacağım şimdiden heyecan başlamıştır tahmin ediyorum
Merhabar bende tayfun beye gııdyorum. Arkadaslarımın önerisi ile.
[/QUOTE]
Yaklaşım nasıl memnun musunuz kendisine direk ulasabılıyr musunuz bu da önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…