- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.621
Evet kendısıne ulaşabılıyorum. Yaklasımı ıyı. Ama mesafelı nedense ya. Pandemıye yordum kendımce bırazYaklaşım nasıl memnun musunuz kendisine direk ulasabılıyr musunuz bu da önemli
Bugün transferin 8. Günü dayanamayıp idrar testi yaptım kızlar bir bakarmisiniz ben hala inanamiyorum2 gün sonra tekrarliycam
Bencede var hayırlı olsunBugün transferin 8. Günü dayanamayıp idrar testi yaptım kızlar bir bakarmisiniz ben hala inanamiyorum2 gün sonra tekrarliycam
Teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız herşeyin hayırlısıBencede var hayırlı olsun
Amin amin inşallahTeşekkür ederim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız herşeyin hayırlısı ❣
Çok sevindim canım rabbim sağlıkla büyüyüp kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlar öncelikle hayırlı bereketli hepimizin yüzümüzün güldüğü bir Cuma diliyorumbugün transferimin 11.ci günüydü tekrar kan verdim , şükür HCG 565.92 çıktı , inşaallah böyle güzel sağlıklıca devam etsin tüm hamilelerin içerisinde benimkide Ne yaptım neler yapmadım hangi duaları okudum soran çok arkadaş oldu herkese bugünkü tahlil sonucuna göre açıklayacağım demiştim çünkü benim dogrum belki başkasına yanlış gelebilir düşüncesi ile bugünde emin olup öyle yazmak istedim . Ben 7 senedir bebek için uğraşıyorum , 2 tüp bebek birde dondurulmuş transfer denemişliligim vardı , bu 3.cu denemem oldu inşaallah da son olur hayırlısıyla kucagim dolar , ilk denemde ilk 2 gün yattım sonra kalktım ev işi yaptım sonuç kimyasal , diğer denemelerimde evdeydim işe gitmedim ama birturlu yatamadım yine hafif ev işlerini yaptım sonuç yine negatif, bu arada sigara kullanıyorum çok tiryaki olduğum için günde 5 taneye izin veriliyor , bende transfer sonrası günde 5 tane içiyordum , ta ki bu transferime kadar . Bu transferimde transfer günü son sigaramı içtim transfer için evden çıktım bir daha da ağzıma koymadım , orta kalite 2 adet 4.cü gün embriyolarım vardı , başkada kalan embriyom olmadı olursa bunlar olmazsa sil baştan başlanacakti içimde de bir tedirginlik var 4 cü gün olmasi ve orta kalite neyse transfer oldu geldim eve hemen uzandım hiç kalkmadım , dinlendikten sonra abdest alıp başladım dualarima, hergün okuduğum dualar ve zikirler , 100er adet , önce estağfurullah, ya Allah (CC) ya halık (CC) subhanallahi ve bi hamdihi subhannallahil azim , La ilahe illallahül melikül hakkul mübiyn, selavat , Hüvallahül halikul barîu( o yaratandır yoktan var edendir ) la havle vela kuvvete illa billahil aleyhil aziym, rabbi yessir vela tu assır rabbi temmim bil hayır , bunları hergün 100 er adet olacak şekilde elimi karnıma koyarak okudum , bunların arkasına yasin, mülk suresi , amme suresi , vakıa suresi , kıyame suresi, rahman suresi , esmaül Hüsna , ismi azam duaları , Kenzül arş ve kadeh duası , en son 7 adet salatül fatih , hergün elimi karnıma koyarak Rabbime bu dua ve zikirlerle yalvardım bunların yüzü suyu hürmetine istedim rabbim de nasip etti eğer ben gibi isteklerinize hemen kavuşamıyorsanız ( Allah sevdiği kullarini çok yalvartırmış bende hiçbir istegime kolay erişmedim daha öncede başka bir dileğim için bunları okumuştum ozamanda rabbim dilegimi nasip etmişti ) bunları içinizden gelerek okumaya başlayın emin olun rabbim sizi huzurundan boş cevirmeyecektir Yediklerime gelince hergün sabah kahvaltıda 1 bardak pastörize süt , 2 yumurta , acizik beyaz peynir ve 1 tatlı kaşığı bal , ayrıca gün içerisinde 1 avuç kabak çekirdeği , 1 avuç fındık , 1 avuç badem , 2 adet havuç , 1 kase yoğurt tükettim ara öğün olarak setpiştirdim hep bunları (zaten iştahım çok açık ) daha önce burda okumuştum maydanoz yememeye çalıştım hiçte tüketmedim düşük yapabiliyor diye okumuştum biryerde aklımda o kalmış işte , çalışan birisiyim rapor aldım işede gitmeyeceğim kullanabildigim kadar rapor kullanacağım , transferden sonra ilk 4 gün hep yattım sonraki günden bugüne kadarda sadece ev içerisinde ufak yürüyüşler uzun oturuşlarla devam ediyorum arkadaşlar benim tavsiyem duanızı bol edin ümidinizi kesmeyin ,dualar çok uzun diye endişelenmeyin bu dualar sadece 2 saat sürüyor. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin inşaallah birilerine bir faydam olursa ne mutlu bana , rabbim önce kendim sonra herkes için en hayırlı olanını kolaylıkla nasip etsin inşallah, rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkesin yüzünü güldürsün dileğine duasına icâbet etsin , selam ve dua ile hayırlı günler
Var canım baya belirgin hemde gozunaydin inşallah sağlıkla ilerlerBugün transferin 8. Günü dayanamayıp idrar testi yaptım kızlar bir bakarmisiniz ben hala inanamiyorum2 gün sonra tekrarliycam
AminnnVar canım baya belirgin hemde gozunaydin inşallah sağlıkla ilerler
Onu ben de bilemiyorum. Bazen dondurup çözdürdüğünde kalitede sorun çıkma ihtimali olabiliyormuş. 3. günde hayattalarken dondurup doktorun kararına da bırakabiliyorlar. Yani 3. gün embriyosu da transfer edebilirlerdi.Tamamen Bilmediğim için soruyorum :) neden 3. Gün dondurup çözdürüp 5. Güne ulaşmasını bekliyorlar ki, ilk topladıktan sonra 5. Güne ulaşmasını neden beklemiyorlar?
Amin canım aminnnn cümlesiyle birlikte inşaallahÇok sevindim canım rabbim sağlıkla büyüyüp kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Canım senin bugün tahlil günün dü , verdinmi tahlilOnu ben de bilemiyorum. Bazen dondurup çözdürdüğünde kalitede sorun çıkma ihtimali olabiliyormuş. 3. günde hayattalarken dondurup doktorun kararına da bırakabiliyorlar. Yani 3. gün embriyosu da transfer edebilirlerdi.
9.cu gün 209Gozunaydin canım değerlerin kaçıncı gün kaçtı acaba
Canım yeni girdim eve. Verdim. 24 çıktı bugünCanım senin bugün tahlil günün dü , verdinmi tahlil
Çok çok sevindim canım, hayırlısıyla sağlıkla kucağına alman tek dileğimCanım benimde
Canım benide hamiş olarak emojileyebilirsin , şükür degerim artmış , haftaya kese görmeye gideceğim ❤❤❤❤
Valla ben bunun cevabını artık soranlara sert dille veriyorum acımıyorum
Kacinci gun embriyosuydu canimBugün transferin 8. Günü dayanamayıp idrar testi yaptım kızlar bir bakarmisiniz ben hala inanamiyorum2 gün sonra tekrarliycam
Hemen üzülme bak doktorda belli olmaz demiş , adetin gelene kadar ümitsizliğe kapılma , olumluya dönecekse de stresten kaybedecen stres yapma kendine herşey Allah'tan , Allah'ın izniyle inşaallah güzel sonuçlar verirsin , yat dinlen çok önemli WC dışında sakın kalkma yorma kendini , yoktan var eden Rabbim hakkında hayırlı olanını versin inşaallahCanım yeni girdim eve. Verdim. 24 çıktı bugünne pozitif ne negatif dedi doktorum. 16. günü görelim, ilaçlarına devam et dedi. Salı günü yeniden gidicem. Kimyasal gibi görünüyor ama şu an belli olmaz dedi. Canım sıkıldı biraz. İlk transferim falan ama hem eşim yanımda değil, hem evimden uzaktayım falan. Ondan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?