Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bende yapamam. Doktorun soylemesini beklerim.

Sağol canım, iyi ki varsın

Merhaba. Ben de bugün başladım kullanmaya. Daha önce kullandığımda ne yazıkki çubuğu yarım olarak iceride tutmuşum. Bu yüzden tekrar hemşireye sordum. Bence sırt üstü uzan bacaklarını karnına doğru çek daha kolay oluyor ve canın yanmaz korkma. Cok rahatlıkla yaparsın.

kızlar merhaba. Transfer sırasında idrar için sonda taktirdiniz mı? İlk denememde tutamam diye korkmuştum o yüzden taktirdim. Ama şimdi kararsızım biraz. Sıkışık yatmanın tutunmaya faydası var mı?

kızlar merhaba. Transfer sırasında idrar için sonda taktirdiniz mı? İlk denememde tutamam diye korkmuştum o yüzden taktirdim. Ama şimdi kararsızım biraz. Sıkışık yatmanın tutunmaya faydası var mı?
Çok abartı sıkışık girmeye gerek yok canım ben transferde çok zorlanmadım hatta 45 dk sonra gittim sonda da taktirmadim

Canım verdiğin bilgiler gerçekten çok yararlı. Tesekkurler. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Transfer sırasında sıkışık mı bekledin yoksa hemen lavaboya gittin mi?

Merhaba. Beni de 23 Eylül olarak ekleyebilir misiniz?

Benim test sonucum canım.11. gün 24 çıktı. Kimyasal gebeliğe doğru gidiyor büyük ihtimalle. Salı günü tekrar teste gideceğim. Ona canım sıkıldı biraz.
yapma yahu deme du bakalım 24 deger gene ıyı morlaını bozma pozotof düşünn evrene pozitif düşünce gönder muzık dınle fıkra oku karıkatür oku dedıgımı yap bak melisa çayı ıc dınlendır Ruhunu herşey nasıl degısecek bır anda zihninde..

Canım üzülme bekle bakalım bence değer o kadar kötü, bitik bir değer değil. Her an her şey değişebilir Allahın işi bu belli olmaz. Doktorun bile hemen ümit kesmemiş bak ilaçlarına devam et demiş. Sen değil miydin burada bizi motive eden, olumlu düşünün diyen lütfen şimdi bunu kendine uygula. Üzülme, umarım her şey güzele doğru gider

Canım verdiğin bilgiler gerçekten çok yararlı. Tesekkurler. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Transfer sırasında sıkışık mı bekledin yoksa hemen lavaboya gittin mi?
Cümlemizden rabbim razı olsun canimmm hepimizin kucagi dolsun inşaallah 0.5 ml evden çıkmadan içtim , 0.5 ml de hastahanede sıramı beklerken içtim , hemşireler baktı idrar kesen çok dolu birazını boşalt dediler , gittim boşalttım aradan 5 dk geçti transfer masasına yattım hemşire son hazırlıkları yaptı idrar kesesini tekrar baktı hala dolu dedi bu şekilde birdaha toplamda 3 kez gidip bir miktarini yaptım , normal idrara sıkışık şekilde de transfer gerçekleşti hatta normalden bile az sıkışıklık durumundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…