İnşallah canımGaliba şuan caglunal , ,nilozgul, bysggns, hayaletperes galiba bizler kalmışız diğerleri hepsi pozitif sonuç almışinşallah bizleri de sonuclari hayirli olur .hepimiz Ekim anneleri oluruz rabbim bu çabalarımızı boşa götürmesin
Eğer sonucun pozitif olursa erken oğlum olursa ismini eşimle beraber UMUT koyacamİnşallah canımbende böle umud ediyorum herşey den önemlisi sağlık tabiki Allah dualarımızı kabul etsin
Umut cok guzel bi isim Rabbim erkek cocuk nasip ederse bende istiyorumEğer sonucun pozitif olursa erken oğlum olursa ismini eşimle beraber UMUT koyacam
İnşallah tatlım Allah gönlüne göre versin inşallah senin çift embriyo transfermi oldu?Eğer sonucun pozitif olursa erken oğlum olursa ismini eşimle beraber UMUT koyacam
Evet bende seviyorum umut isminiUmut cok guzel bi isim Rabbim erkek cocuk nasip ederse bende istiyorum
Bende varımGaliba şuan caglunal , ,nilozgul, bysggns, hayaletperes galiba bizler kalmışız diğerleri hepsi pozitif sonuç almışinşallah bizleri de sonuclari hayirli olur .hepimiz Ekim anneleri oluruz rabbim bu çabalarımızı boşa götürmesin
Rabbim seninde emeğini çabanı boşa götürmesin ya bukadar bekleme olacaksa bari dua listesi yapalımBende varım
Hayır canım tek inşallah hayırlısıİnşallah tatlım Allah gönlüne göre versin inşallah senin çift embriyo transfermi oldu?
İnşallah canım heyecanlı bekleyiş başladıEvet taze transfer olucak inşallah tutunur bebeğim
Tmm canım benimHayır canım tek inşallah hayırlısı
Sürekli dua ediyorum inanki çoğunluğa uyarım ben yavrum arkadaşlarda tmm derse varım bendeRabbim seninde emeğini çabanı boşa götürmesin ya bukadar bekleme olacaksa bari dua listesi yapalım
1.cagluan
2.nilozgul
3. Merviscan
4.bygsns
5. Hayalperest
6.agostos 72
7.
Hergun bir arkadaşımızın niyetine okuyalım birbirimize dua edelim inşallah rabbimde bir kardeşimize dua ederken bizlerin de dualarımızı kabul eyler.
Allahumme Ya Varis; 707 defa okunduğunda, Allah (c.c)'un izniyle hayırlı bir çocuk sahibi olunabillir
Amin canım rabbim sesimizi duyar inşallah yaza kucaklarımızda bebişlerle dolaşırızGaliba şuan caglunal , ,nilozgul, bysggns, hayaletperes galiba bizler kalmışız diğerleri hepsi pozitif sonuç almışinşallah bizleri de sonuclari hayirli olur .hepimiz Ekim anneleri oluruz rabbim bu çabalarımızı boşa götürmesin
Bende varımmmmRabbim seninde emeğini çabanı boşa götürmesin ya bukadar bekleme olacaksa bari dua listesi yapalım
1.cagluan
2.nilozgul
3. Merviscan
4.bygsns
5. Hayalperest
6.agostos 72
7.
Hergun bir arkadaşımızın niyetine okuyalım birbirimize dua edelim inşallah rabbimde bir kardeşimize dua ederken bizlerin de dualarımızı kabul eyler.
Allahumme Ya Varis; 707 defa okunduğunda, Allah (c.c)'un izniyle hayırlı bir çocuk sahibi olunabillir
Tatlımmmm çok erken daha hem herkeste yerleşme kanaması olmuyor . Belirti arama hiç gerçi söylemesi kolay da ...Gerçekten mi benim dünden beri sabah ve akşama doğru bel sırtım ve kasık ağrılarım oluyo bende anlamıyorum ya ne olur bari bana motive olun vallahi hem beklemek hemde herhangi birşey olmadığındanda üzülüyorum daha yerleşme kanaması olmadi
Benimde bugünle beraber transfer sonrası 3. Günün oldu nezaman erken testi yapayım
Rabbim seninde emeğini çabanı boşa götürmesin ya bukadar bekleme olacaksa bari dua listesi yapalım
1.cagluan
2.nilozgul
3. Merviscan
4.bygsns
5. Hayalperest
6.agostos 72
7.
Hergun birine bu esmayi okuyalım 1. Numara çağla va ona bugün 707 cektimBen de varım nasıl yapacağız organizasyonu yapalım hemen
Tamamdır ben de çekeyim . Cumartesi günü bitmeden herkes o zaman çağla için çeksinHergun birine bu esmayi okuyalım 1. Numara çağla va ona bugün 707 cektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?