Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Kardelen060492 canım dr. Den çıktım yumoşlar büyüyor ama fazla yumurtam oluştuğu için mide bulantısı olucak dedi çarşamba yada perşembe opu olacak nasip olursa inşallah
İnsaAllah hakkında hayırlısı olsun kardesim rabbim ne duan varsa versin hayırlı haberlerle gel insaAllah bu Ayda herkesin anne olacağını hissediyorum insaAllah rabbim dualarimizi duyar

Dua topiclerinde okuyorum ben ama burdada birbirimize okuyalım tabi

Kızlarrr doktordan çıktımm şimdii gonal f le merional ı kesti doktorum 3 tane çatlatma iğnesi verdi akşam 10da vurcam hepsini pazartesi 9da opu olcm inş 15 yumurta varmış 6tanesinin boyutu 17-18mm geri kalanlar 14-15mm. Ağrıların çok normal dedii. Çok heycanlandım. Covid testi verdim estradiol verdim. İnşallah covid testi negatif çıkar ondan çok korkuyroum Hayalperestttttttt Caglunal M Merveecn EzgininAnnesi

Kardelen060492 canım dr. Den çıktım yumoşlar büyüyor ama fazla yumurtam oluştuğu için mide bulantısı olucak dedi çarşamba yada perşembe opu olacak nasip olursa inşallah
Kuzum banada dedi mide bulantısı mide ağrısı kasık ağrısı doluluk olabilir dedi benimde pazartesi inş opu bugün çatlatma iğnelerini verdi

Bu covid testi insanı ayrı bi strese sokuyo. Benimde 15 yumurtam toplanmistı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…