Dualarımız seninle canım benim heyecan vardır şimdi sende herşey güzel geçicek inşallah hadi hayırlısı olsun çıkınca yaz muhakkak neler oldu nasıl oldu merak ederim benCaglunal M Merveecn Hayalperestttttttt Kardelen060492 kızlar geldim hastaneye 11de giriş yapacağım transfer için. Dualarınızı eksik etmeyin nolur
Caglunal için okumaya başladım da bitiremedim dönüş yolunda tamamlarım inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin
Bende geçen verdim pcr testi opu öncesi istediler azdaha çubuğu ciğerime sokcaklardıBu covid testi insanı ayrı bi strese sokuyo. Benimde 15 yumurtam toplanmistı
Bende verdim opu öncesi istiyorlar çünkü sende yaklaştın baya az kaldıKızlarrr doktordan çıktımm şimdii gonal f le merional ı kesti doktorum 3 tane çatlatma iğnesi verdi akşam 10da vurcam hepsini pazartesi 9da opu olcm inş15 yumurta varmış 6tanesinin boyutu 17-18mm geri kalanlar 14-15mm. Ağrıların çok normal dedii. Çok heycanlandım. Covid testi verdim estradiol verdim. İnşallah covid testi negatif çıkar ondan çok korkuyroum Hayalperestttttttt Caglunal M Merveecn EzgininAnnesi
Kızz içini ferah tut inşallah seninle olacaklarKızlarr 3tane döllenmiş yumurtam var pazartesi günü transfer şuanda 3 ü gelişim göstermiş dua edin bana ölmesinler olurmu
Mide bulantım dışında iyiyim canımHayalperestttttttt canım sen nasılsın ağrın varmı? Nasıl gidiyor
İnşallah canımKızz içini ferah tut inşallah seninle olacaklar
Geçicek canım sabret opuna az kaldıMide bulantım dışında iyiyim canım
Güzel haberlerle gel inşallah canımCaglunal M Merveecn Hayalperestttttttt Kardelen060492 kızlar geldim hastaneye 11de giriş yapacağım transfer için. Dualarınızı eksik etmeyin nolur
Caglunal için okumaya başladım da bitiremedim dönüş yolunda tamamlarım inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin
Bi beynine bi cigerlerine kadar sokuyolar ogurtuyoB
Bende geçen verdim pcr testi opu öncesi istediler azdaha çubuğu ciğerime sokcaklardıinsan geriliyor tabiki napalm mecbur bırakıyorlar
Cok kaliteli olsunlar insallahKızlarr 3tane döllenmiş yumurtam var pazartesi günü transfer şuanda 3 ü gelişim göstermiş dua edin bana ölmesinler olurmu
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun hoşgeldinKızlar merhaba hepinize benim de 24 Eylül başladı tedavi bugün yine kontrol vardı pazartesi tekrar görecek çarşamba yumurta toplama yaparız dedi.
Saol canım Allah razı olsunBi beynine bi cigerlerine kadar sokuyolar ogurtuyo
Cok kaliteli olsunlar insallah
Tatlım tabi doktorun daha iyi bilir ama benim bildiğim 1,5 üstü taze olmuyor seni yanıltmak istemem . Daha tecrübeliler de yanıtlasın.
Ya 15 yumurtam varmış estradiol üm de 6511 bana kesin taze yapılmayacakTatlım tabi doktorun daha iyi bilir ama benim bildiğim 1,5 üstü taze olmuyor seni yanıltmak istemem . Daha tecrübeliler de yanıtlasın.
Ay canımm benim umarım güzel sonuçlar alsın kendime üzülürken bir yandan da sana dua ettim inş tutunur sana sıkı sıkıKızlar çıktım , dinleniyorum yarım saat yatacakmışım , çok güzel embriyo dedi embriyolog da doktor da . İçime bir ümit oldu rabbim sonunu hayır etsin inşallah
Caglunal Kardelen060492 EzgininAnnesi M Merveecn Hayalperestttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?