Bu cok hostuBenim de taze deeil nolcak ki. Tamam anlıyorum çocuğun buzdolabında üşüyecek diye korkuyorsun ama birşey olmaz. Sana trasfer edilince içini ısıtır; o da ısınır
Olsun canım geç olsun güzel olsun. Allah biliyor ya ben taze oluyor diye gerildim acaba dinlemiş olsaydı vücudum dedim durdum içimden . Rabbimden hayırlısını istedik demek böylesi hayırlıymjş öyle düşün.Kızlar canım sıkıldı yaa taze transfer olmayacakçok üzüldüm. Bu arada Caglunal senin için okudum Allahümme ya varis’i canım Bir an önce kavuşursun inşallah bebeğine M Merveecn EzgininAnnesi Hayalperestttttttt bysgns
Aklıma gelmedi diil.Kız bizim buzluklarda saklasak keşke arada bakarız ahahahh
Aklıma gelmedi diil.
Hastaneye diyeceğim de arada görmeye gelebilir miyim diye de utandımbysgns Caglunal M Merveecn Kardelen060492
Dua topiclerinde okuyorum ben ama burdada birbirimize okuyalım tabi.
Okuyanlar listesiRabbim seninde emeğini çabanı boşa götürmesin ya bukadar bekleme olacaksa bari dua listesi yapalım
1.cagluan( okudundu )
2.nilozgul
3. Merviscan
4.bygsns
5. Hayalperest
6.agostos 72
7.
Hergun bir arkadaşımızın niyetine okuyalım birbirimize dua edelim inşallah rabbimde bir kardeşimize dua ederken bizlerin de dualarımızı kabul eyler.
Allahumme Ya Varis; 707 defa okunduğunda, Allah (c.c)'un izniyle hayırlı bir çocuk sahibi olunabillir
Saol canım benim Allah kabul etsinKızlar canım sıkıldı yaa taze transfer olmayacakçok üzüldüm. Bu arada Caglunal senin için okudum Allahümme ya varis’i canım Bir an önce kavuşursun inşallah bebeğine M Merveecn EzgininAnnesi Hayalperestttttttt bysgns
Aklıma gelmedi diil.
Hastaneye diyeceğim de arada görmeye gelebilir miyim diye de utandımbysgns Caglunal M Merveecn Kardelen060492
Saol yavrum Allah kabul etsin
Herkes çağla okuduysa kizlar
Kizlar sıradaki arkadaşımızRabbim seninde emeğini çabanı boşa götürmesin ya bukadar bekleme olacaksa bari dua listesi yapalım
1.cagluan
2.nilozgul
3. Merviscan
4.bygsns
5. Hayalperest
6.agostos 72
7.
Hergun bir arkadaşımızın niyetine okuyalım birbirimize dua edelim inşallah rabbimde bir kardeşimize dua ederken bizlerin de dualarımızı kabul eyler.
Allahumme Ya Varis; 707 defa okunduğunda, Allah (c.c)'un izniyle hayırlı bir çocuk sahibi olunabillir
Canim herkes sana okuduSürekli dua ediyorum inanki çoğunluğa uyarım ben yavrum arkadaşlarda tmm derse varım bende
Okudum canım Allah kabul etsin Allah razı olsun hepinizden benden sonra yarın kim için okucazCanim herkes sana okudu
1 Fatiha 3 ihlas ile oku niyetini et
Rabbim kabul eylesin insaAllah birbrimize ettiğimiz dualarımız kabul eylesin .
Rabbim bizlere eli yüzü temiz sağlıklı ahlaklı edepli Salih Saliha evlatlar nasip etsin inşallah sağ salim kucagimiza almayı nasip eylesin
Pardon yukarıya okumadın yarın sıraOkudum canım Allah kabul etsin Allah razı olsun hepinizden benden sonra yarın kim için okucazEzgininAnnesi arkadaş içinmi okuyoruz tatlım sen listeyi yenile buraya yazki bilelim olurmu?
Progestanı fitil olarak ben de transfer önce kullandım canım daha sonra esrtrofem de transfer öncesi vardı sonrasında prednol ve cpraspin verdi yarın test vercm bekliorumbysgns EzgininAnnesi Kardelen060492 M Merveecn @SiyahPapatyaa kızlar opum bitti atlattım çok şükür çok kolay geçti benim umduğum gibi değildi 7 yumurtam toplandı 5 i dolu dedi yarın arayıp bilgi vericez dedi bana progestan başlattı estrofem coraspin ve vitamin ilacı verdi. Benim anlamadığım şu progestan transferden sonra başlanması gerekmiyormu. Estrofem ne için verildi bilmiyorum bakcam birazdan progestan ı ister fitil ister ağızdan al dedi şimdi haber bekliyorum inşallah sağlıklı ebryom olur doktor en erken pazartesi transfer en geç çarşamba dedi yumurtaların durumuna göre netleşecek miş
Valla ben de çok açık aradım kuzum 5.gün kasık agrım başladı bel agrım oldu resmen adet sancısını çektim bacak agrım oldu başka bir sıkıntım yoktu 10.gün sabah idrar yaparken kan işedim sandım sonra peçete ile sildigim de kahve rengi leke geliordu akıntıdan daha şekildeydi leke ve akşamına mide bulantısı ve kasık agrısı daha çok yaşadım yarın test vercm bekliorumCanim bugün transferin 3. Günü neler oluyo bir belirti yok yabirşey anlamıyorum. Ne olması lazım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?