Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Progestanı fitil olarak ben de transfer önce kullandım canım daha sonra esrtrofem de transfer öncesi vardı sonrasında prednol ve cpraspin verdi yarın test vercm bekliorum
Bende fitil olarak kullanıyorum canım yarın sabah transfer olucam inşallah

Kanaman devam ettimi peki transfer in kaçıncı günündesin

İlaçlar hormonları etkiliyor değilmi bende çok hassasım bu ara bizde gece tartıştık hatta annem deyim şuan gece annemde kaldım. Bende çok düşündüm ya olmazsa diye en güzeli düşünmemek ama bu aşamada gelde düşünme çok haklısın anlıyorum seni Allah'a sığındık canım benim inşallah yüzümüz güler

Aynen kuzum siz tecrübeleriniz paylaşacaksınız inşallah Kapıyı siz açın arkanızdan geleceğim inşallah ekim sonuna herkes güzel haberi versin inşallah bu topikte

Aynen kuzum hayırlısı böyledir belkide sonucumuz güzel olsun güç olmasında geç olsun demi

Allahumme Ya Varis; 707 defa okunduğunda, Allah (c.c)'un izniyle hayırlı bir çocuk sahibi

" Dua listesi "

1.cagluan ( Okundu )
2.nilozgul ( Devam Ediyor )
3. Merveecan
4.bygsns
5. Hayalperest
6.agostos 72
7. Kardelen060492

Üzülme canım , bu süreçte kendi motiveni yüksek tut stres yapma. Canim artık herşey Allah'ın elinde ,

Canim test verdinmi

Allahumme Ya Varis; 707 defa okunduğunda, Allah (c.c)'un izniyle hayırlı bir çocuk sahibi

" Dua listesi "

1.cagluan ( Okundu )
2.nilozgul ( Devam Ediyor )
3. Merveecan
4.bygsns
5. Hayalperest
6.agostos 72
7. Kardelen060492
Ben okudum EzgininAnnesi Rabbim sağlıklı sıhatli hayırlısıyla o güzel duyguyu nasip ettirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…