Ooo masalah işte dualarimiz kabul oluyo elhamdülillah çok şükürKızlar çıktım , dinleniyorum yarım saat yatacakmışım , çok güzel embriyo dedi embriyolog da doktor da . İçime bir ümit oldu rabbim sonunu hayır etsin inşallah
Caglunal Kardelen060492 EzgininAnnesi M Merveecn Hayalperestttttttt
Hoşbuldum canımMerhaba canım tedavin hayırlı olsun hoşgeldinkaç yumurtan var?
İnşallah canım sonu güzel olcak eminim ben hayırlısıyla inşallahKızlar çıktım , dinleniyorum yarım saat yatacakmışım , çok güzel embriyo dedi embriyolog da doktor da . İçime bir ümit oldu rabbim sonunu hayır etsin inşallah
Ne güzel nurtopu gibi embriyoların olur inşallah,Hoşbuldum canımsekiz tane saydı aslında söylemedi kaç tane olduğunu ben asistanına söylerken saydım
İnşallah kucağına alacaksın yavrunu ne güzel kaliteliymiş için ferah tutKızlar çıktım , dinleniyorum yarım saat yatacakmışım , çok güzel embriyo dedi embriyolog da doktor da . İçime bir ümit oldu rabbim sonunu hayır etsin inşallah
İnşallah hepimizin nurtopu gibi bebişlere dönüşsünNe güzel nurtopu gibi embriyoların olur inşallah,
Amin canım inşallahİnşallah hepimizin nurtopu gibi bebişlere dönüşsün
Rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin canımKızlar çıktım , dinleniyorum yarım saat yatacakmışım , çok güzel embriyo dedi embriyolog da doktor da . İçime bir ümit oldu rabbim sonunu hayır etsin inşallah
Hiç üzülme canım 1 adet sonrası olursun hayırlısıyla bende öyle istiyorum inşallah 1 adet sonrası transfer olurumKızlar canım sıkıldı yaa taze transfer olmayacakçok üzüldüm. Bu arada Caglunal senin için okudum Allahümme ya varis’i canım Bir an önce kavuşursun inşallah bebeğine M Merveecn EzgininAnnesi Hayalperestttttttt bysgns
Benim de taze deeil nolcak ki. Tamam anlıyorum çocuğun buzdolabında üşüyecek diye korkuyorsun ama birşey olmaz. Sana trasfer edilince içini ısıtır; o da ısınırKızlar canım sıkıldı yaa taze transfer olmayacakçok üzüldüm. Bu arada Caglunal senin için okudum Allahümme ya varis’i canım Bir an önce kavuşursun inşallah bebeğine M Merveecn EzgininAnnesi Hayalperestttttttt bysgns
Dondurulmuş embriyo transferi nasıl olur diye merak ediyorum açıkcası adet olunca napıyoruz doktora adetin 2. Günü yine mi gidiyoruz tedavi mi görüyoruz canm biliyo musun?Hiç üzülme canım 1 adet sonrası olursun hayırlısıyla bende öyle istiyorum inşallah 1 adet sonrası transfer olurum
Haha ya yerim ne güzel bi yorumduBenim de taze deeil nolcak ki. Tamam anlıyorum çocuğun buzdolabında üşüyecek diye korkuyorsun ama birşey olmaz. Sana trasfer edilince içini ısıtır; o da ısınır
Adetin 2. Günü muayneye gidiyorsun sonr kan veriyorsun. İlaç veriyor onları kullaniyorsun. Benim aşamam.bu şekildeKızlar canım sıkıldı yaa taze transfer olmayacakçok üzüldüm. Bu arada Caglunal senin için okudum Allahümme ya varis’i canım Bir an önce kavuşursun inşallah bebeğine M Merveecn EzgininAnnesi Hayalperestttttttt [USE
Adet ya 2. Yada 3. Günü ilaçlara başlıyorsun artık doktorun nasıl uygun görürse adetin 14. 15. Gününde transfer olan var 18. 19 .20. Gündede transfer olan var ona kişiye göre değişir doktorun söyler sanaDondurulmuş embriyo transferi nasıl olur diye merak ediyorum açıkcası adet olunca napıyoruz doktora adetin 2. Günü yine mi gidiyoruz tedavi mi görüyoruz canm biliyo musun?
Kız bizim buzluklarda saklasak keşke arada bakarız ahahahhBenim de taze deeil nolcak ki. Tamam anlıyorum çocuğun buzdolabında üşüyecek diye korkuyorsun ama birşey olmaz. Sana trasfer edilince içini ısıtır; o da ısınır
Sever sever geri koyarızKız bizim buzluklarda saklasak keşke arada bakarız ahahahh
Sorun varsa da içsin çakşır suyunu çünkü benim eşimin hafif derecede hareketsizliği var ve ferula plus men diye vitamin önerdi kullanıyor içeriğinde çakşır kökü ekstresi arı sütü C vitamini var üstelik bu vitamin kalitesini de arttırıyormuş araştırdım da bende adet olunca aşılama için gidicem bakalım bana da dua edin 2 yıldır evliyim 1 yıl 2 aydır çocuk istiyoruzBir de tavsiyem şudur. Eşinde herhangi bir sorun yoksa bile araştır keçiboynuzu ve çakşır suyu içebilir. Ben öyle yapmıştım ve sperm kalitesinin, ileri hızlısının daha da artmasına vesile olmuştum
Buna çok şükür canımKızlar canım sıkıldı yaa taze transfer olmayacakçok üzüldüm. Bu arada Caglunal senin için okudum Allahümme ya varis’i canım Bir an önce kavuşursun inşallah bebeğine M Merveecn EzgininAnnesi Hayalperestttttttt bysgns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?