- 26 Ağustos 2025
- 53
- 25
- 3
- 27
- Konu Sahibi nupelin123
-
Biraz daha beklemekte fayda var sanırımBenimde bat 6 sabah test yaptim negatif gibi ama teste güvenemedim yani aldigim yer eczane dgldi bugn eczaneden alip 3 saat idrarimi tuttup yapicam belirtiler var gibi yok gibi bi geliyor bi gidiyor kafam iyice allak bullak oldu
İnşallah hepimiz alırız güzel haberleriGeldim geldim. 10 Eylül regl günüm. Yumurtlamayı takip ettik değerlendirmeye de çalıştık. Nasipte varsa kaşıkta çıkacak.
İnşallah hepimiz alırız güzel haberleriGeldim geldim. 10 Eylül regl günüm. Yumurtlamayı takip ettik değerlendirmeye de çalıştık. Nasipte varsa kaşıkta çıkacak.
HoşgeldinizBenimde bat 9-10 eylül aranıza katıldım
Ne zaman test yapıcaksınız
Evet bencedeBiraz daha beklemekte fayda var sanırım
benimde 9 bat... hiç br belirti yokBenimde bat 9-10 eylül aranıza katıldım
Ne zaman test yapıcaksınız
Bendede yok. Geçen ay kimyasal yaşadım ondada belirti yoktu ama kısa sürede düştü beta zatenbenimde 9 bat... hiç br belirti yok
umarım mutlu pozitif sonuçlar alırız hayırlısı ileBendede yok. Geçen ay kimyasal yaşadım ondada belirti yoktu ama kısa sürede düştü beta zaten
Canım ne durumdasınızHadı ya bız ne zaman yapıcaz bu testlerı acaba
Canım 5 gün kala test negatıftı dün moralım bozuldu Bıraz ama dpo 10 etken dedıler beklemedeyımCanım ne durumdasınız
Canım ne durumdasınız
hahahahBir an önce BAT'lar gelsin, testler yapılsın, pozitifler görülsün de biz de umutlanalım yaa çok heyecanlııbenim kasık ağrısı devam, hala regl öncesi meme hassasiyeti başlamadı
Canım 5 gün kala test negatıftı dün moralım bozuldu Bıraz ama dpo 10 etken dedıler beklemedeyım
Adet gününün gelmesini bekle canım, erken yapılan testler moral bozmak dışında bir şeye yaramıyorCanım 5 gün kala test negatıftı dün moralım bozuldu Bıraz ama dpo 10 etken dedıler beklemedeyım
nupelin123 umutluyum bizden, hadi görelim artık pozitifleriiihahahahbenim de birebir seninle aynı durum devam ediyor….
Bugn yine yaptimBat 6 ise birkaç gün daha bekleyin isterseniz kesin olsun, yapacağınız günün sabahı ilk idrarla deneyin eczaneden test alıp. İnşallah pozitif görürsünüz
Dayanamadimmm resimleri bir önceki msja ekledimBiraz daha beklemekte fayda var sanırım
Evet cnm var inankii kac gun var bataBugn yine yaptimyine durduramadim kendimi
Bugn bu sekilde cikti testim
5 gün var canimEvet cnm var inankii kac gun var bata
Kan ver bakalim kac cikacak ya ins bizden de güzel haberler gelir belirtilerin nelerdi5 gün var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?