- Konu Sahibi nupelin123
-
Hayırlı olsun canım kan testi yaptırınca da yaz5 gün var canim
Insallah canimKan ver bakalim kac cikacak ya ins bizden de güzel haberler gelir belirtilerin nelerdi
Yani bulanti icin cok cok erken ama aciktigin icin bulantin oluyordur akintin vs var muInsallah canim
Belirtilerim alt karin bölgesinde agri vardi hafif arada kasik batmasi var gogus uclarim sizliyor 3 gundur sabah bulantilarim var ama cok yogun degil aclik hissi sürekli
Olabilir cnm gebelige yormadim bulantiyi ama yasadiklarimi saydm sadece :)Yani bulanti icin cok cok erken ama aciktigin icin bulantin oluyordur akintin vs var mu
Tskrler canim bakalim yarin sabah tekrarlicam emin olmak icinAy maşallah darısı başıma ya inşallah
Yumurtlamanız ne zaman olmuştu,test ile kontrol ettinizmiOlabilir cnm gebelige yormadim bulantiyi ama yasadiklarimi saydm sadece :)
Akintim evet var bazen süt beyazi gibi bazen seffaf
Of inşallah yanupelin123 umutluyum bizden, hadi görelim artık pozitifleriii
Yok canim etmedim test ileYumurtlamanız ne zaman olmuştu,test ile kontrol ettinizmi
Kızlar kızlaaaar test yapan var mı aranızdaaaaaaa ben acayip sabırsızlanıyorum Bat yaklaşmaya başlayıncanupelin123 umutluyum bizden, hadi görelim artık pozitifleriii
Olmuyor awox daAwoxta kuruma çizgisi sürekli oluyor mu kızlar ben ilk defa kullanıyorum da. Her testimde sonradan silik çizgi çıkıyor. Daha önceki testlerde hiç silik görmedim.
Bat 4 gün kaldı. Çatlama iğnesinin 11. Günü aşılamanın 10. GünüOlmuyor awox da
Çok silik var sankiBat 4 gün kaldı. Çatlama iğnesinin 11. Günü aşılamanın 10. Günü
İlk yaptığımda 5-10 dk bir şey yoktu bıraktım işe gittim öğlen eve geldim böyleydi. Dün akşam da yapmıştım onda böyle çizgi falan yok direk negatifÇok silik var sanki
Awoxta kuruma çizgisi sürekli oluyor mu kızlar ben ilk defa kullanıyorum da. Her testimde sonradan silik çizgi çıkıyor. Daha önceki testlerde hiç silik görmedim
10. Dakikadan sonra çıkan sonuçlar gerçeği yansıtmamakta maalesef, eğer ilk 5-10 dakikada çıkmadıysa yanlış muhtemelen. Genellikle kullanım kılavuzlarında da bununla ilgili uyarı yazıyorlar 10. dakikadan sonrasını dikkate almayın diye. Awox kullandığım gebelik testleri arasında en iyisi, kuruma çizgisi olmuyor hiç.İlk yaptığımda 5-10 dk bir şey yoktu bıraktım işe gittim öğlen eve geldim böyleydi. Dün akşam da yapmıştım onda böyle çizgi falan yok direk negatif
Aşırı neeeettArkadaşlar merhaba
Bat 5 gün var
Prodoctor erken gebelik testi yaptım
Sizce hamile miyim
Adet olacak gibi aşırı karnım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?