- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
coretest canım netten almıştım :))
kızlar ovulasyon testleri ne kadar güvenli?????????ben çift çizgiyi görmedim halaaaa:gitme:
günaydıııın sen de benim gibi erkencisin arkadaşım.8 den beri ayaktayım.test yapacaktım ama idrar kabını wc nin dliğine düşürdüm.nasip değilmiş.bişey sorucam bu arada günün ilk sorusu: 2 gündür ateşim 37 ve 37.2.adet olmama lazım bu ara.sat 29 ağustos.ama bunda 2-3 gün önce test yptım bişey çıkmadı.ayrıca bu ölçümler son 2 günün.bundan önce adet bitiminde bi yapiim dedim hiç 36,5 i bulmamıştı.hayırlısı.ben de hamilelik için uğrşanlardanım bu ne demek bi yorum bekliyorum.
telefondamı hamilsein deddiiiakannehirmantar enfeksiyonuu olabilir bu belirtilerr geçmiş olsun...arkadaslar bende acayip kasinti oldu son 5 gundur bugun doktoru aradim ve akintim oldugunu soyledim bana telefondan hamilesin dedi sok oldum yaaa
belkii hamilesin....erken döenmde negatid çıkıyorr..biraz bekleee:CüvCüv:buyük ihtimalle bende hamis degilim artik yoruldum
adetim gecti ilk kez adetim geciyor test yaptim negatif
sanirim stresten adetimi gecirdimm
Merhaba bayanlar..
Az önce kırmızı kart yedimmafoldumben çok mutsuzum, pek bi kaptırmışım kendimi demekkiakannehir
bu ay benim için hamilelik nasipte yokmuş demeksenağlama
ben adet oldudugm halde eylülde ara kanaması olduu(
nie öyle oldukii aca hamiş misin kiiibilmiyorumkismile
ah bii bilsemm yarın dokktordan randevu aldım gitcemmm
nie öyle oldukii aca hamiş misin kiiibilmiyorumkismile
yarın mutlaka sonucu yaz canım merak ettim inşallah güzel haberle gelirsin..:1hug:
arkadaşlarrr ademmerve kaç gün önceden öğrendii bilen varmı:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?