Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

günaydıııın sen de benim gibi erkencisin arkadaşım.8 den beri ayaktayım.test yapacaktım ama idrar kabını wc nin dliğine düşürdüm.nasip değilmiş.bişey sorucam bu arada günün ilk sorusu: 2 gündür ateşim 37 ve 37.2.adet olmama lazım bu ara.sat 29 ağustos.ama bunda 2-3 gün önce test yptım bişey çıkmadı.ayrıca bu ölçümler son 2 günün.bundan önce adet bitiminde bi yapiim dedim hiç 36,5 i bulmamıştı.hayırlısı.ben de hamilelik için uğrşanlardanım bu ne demek bi yorum bekliyorum.

ben de daha olmadım eğer olacaksam bugün yada yarın tam 28. gün.ama ben bu aralar 30 günde görüyorum.dün büütün gün kasıklarım ağrıdı kasıldı.göğüslerim çok hassas.belimde 10 gündür kopuyo.inşallah yarabbiiiiim:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar nasılsınız??? 2 günüm kaldı benimde büyük gün salı ya hüsran ya mutluluk bakalım hangisi hepimiz hakkında hayırlısı olsun diliyorum

slm canm bende geçen ay 29 da adet oldum heycanla bekliyorum inşallah rabbim boş çevirmez dualarımızı...
benimde ateşim 37.0 37.1 bugünde 39.0 böyle gidiyo bu aralar inşallah daha fazla düşmez..

buyük ihtimalle bende hamis degilim artik yoruldum
adetim gecti ilk kez adetim geciyor test yaptim negatif
sanirim stresten adetimi gecirdimm

arkadaslar bende acayip kasinti oldu son 5 gundur bugun doktoru aradim ve akintim oldugunu soyledim bana telefondan hamilesin dedi sok oldum yaaa
telefondamı hamilsein deddiiiakannehirmantar enfeksiyonuu olabilir bu belirtilerr geçmiş olsun...
buyük ihtimalle bende hamis degilim artik yoruldum
adetim gecti ilk kez adetim geciyor test yaptim negatif
sanirim stresten adetimi gecirdimm
belkii hamilesin....erken döenmde negatid çıkıyorr..biraz bekleee:CüvCüv:

Merhaba bayanlar..
Az önce kırmızı kart yedimmafoldumben çok mutsuzum, pek bi kaptırmışım kendimi demekkiakannehir
bu ay benim için hamilelik nasipte yokmuş demeksenağlama

Merhaba bayanlar..
Az önce kırmızı kart yedimmafoldumben çok mutsuzum, pek bi kaptırmışım kendimi demekkiakannehir
bu ay benim için hamilelik nasipte yokmuş demeksenağlama

üzüldüm halbukii kaç gün geçmiş umutlanmışsındır haklı olarak..
neyse canım bir dahaki aya
benim de san günler heycanla bekliyorum arar karın ağrısı umudumu kırsada eyvahedigeldismile

kıssslar bugün beklenen adet tarihim dahagelen giden yok amasabh test yaptım negatif cıktı moralim cok bozuldu yaaa( kacgündür kasıkagrım var hamilelikte oluyomu kiidün aksam cok fazlşaydı adet oluıcam sandım ama yokksidideagrılarım geriledi arada oluyoo allahım bekleyen herkese nasip etyarabbimm hamileligi

arkadaşlarrr ademmerve kaç gün önceden öğrendii bilen varmı:hulya:

Canım yazdıklarınızı gördüm..Kendi durumumu anlatayım dilerim size yardımcı olabilirim.
İlk defa bu ay kullandım ben ovulasyon testini.Kredi kartı kullanmadığımız için netten alamadık sadece bir eczanede bulduk onunda markası galenik ti.İçinde sadece 5 test vardı.Benim adet döngüm 31gün genelde.Yani hesaplara göre döngünün 17.günü fln yumurtlamam gerekiyor.Ama ben 11.günü yaptım negatif çıktı.13.gün yaptım pozitifi gördüm.O gece çalıştık.Diğer günde çalıştık ve her geçen gün çizgi silikleşti yani negatif oldu eğer bu testleri kullanmasaydım o zaman geç kalacaktım;günümü kaçırmış olacaktım yanii çok şükür bana 5 tane test yetti. Yalnız testi aksam 5 gibi yaptım her zamanda aynı saatte yaptım sabah idrarıyla yapılmıyor kesinlikle ve de çok sıvı tüketimi de test sonucunu etkiliyebiliyormuş.Ben memnun kaldım çok şükür ki çok yeni olmasına rağmen hamileyim.Rabbim kucağıma almayı da nasip etsin inşallah.Darısı başınıza inşallah canlar...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…