Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

aslında yuba yapıyor sanırım çok sıkı çalışıyor ona yardımcı oluyorum elimden geldiği kadar :)
benimde günüm 28-29 eylül bu ay umudum yok çünkü ovulasyon testi kullandım ama çift çizgiyi bir türlü göremedim (( ama ilginç olan 2 gündür kasık ağrısı midede yanma ve bulantı var acaba (inşallah) erken yumurtlama ve döllenme olmuş mudur diyorum :Saruboceq:

belirtilerin hamileliğe çok benziyo ama yaa, hadi inşallah diyelim:Saruboceq:
evet bende sonradan okudum, yuba çalışıyormuş, e haklı olarak zaten ekim ayını bekliyo. ondan yeterince iyilik gördük, sağolsun şimdiye kadar uğraştı bayaa.

bende hiç bi belirti yok, beklemedeyim bakalım. dün test yaptım, negatif geldi, ama umut dünyası işte:Saruboceq:

Canım benim hasta olmam resmen başladı hemde aşırı sancılı bi şekilde kıvranıyorum agrıdan ilk defa edtim gecikti sanırım sağlam üşütmüşüm kötü olan yumurtlama dönemimi nasıl hesapluıycam şimdi

artık ben senden güzel haberlerini bekliyorum canım :)) senden ve diğer hamileliği bekleyen arkadaşlardan Allah herkesin gönlüne göre versin

Çook saol destek verdiğin için o tarz bi yazı bende okumuştum ve umudum hala vardı canım cunku hiç yaşamadığım bi durumdu adet gecikmesi bunuda yaşamış oldum artık bugün adet olmaya başladım ama henüz sökülemiyorum tam olarak aşırı sancım var
bende umutlanmıştım doğal olarak cunku gebelik beklediğim bişey adetimde gecikince umutlanştım kısmet değilmiş

aklinialirimsmile
ayy canım tüğlerim diken diken olduuu. hadi bakalım hayırlısı inşallahhh bebişin sonuna kadar seninle olacakk allahım yardımcın olsun. stres yapmamaya calış olrmu lütfen oda çok etkiliyo çünkü kanaman devam ediyomu canımm. çoook sevindim çooooooooook

kızlar adetim 2 gün sürdü ve bitti.İlk defa .hiç ağrım filan da yok.Hamile olsam adetten önce test yapmıştım bişey çıkmadı.Stres bu kadar etklilermi acaba.Kafam karıştı.

kıslarrrr yarın adet günümmm.bugün sabah test yaptım negatif çıktıı ama hala umudum var yinede çok korkuyorum ve çok heyecanlıyımmm herkesin duasını bekliyorum kızlarrrr

kıslarrrr yarın adet günümmm.bugün sabah test yaptım negatif çıktıı ama hala umudum var yinede çok korkuyorum ve çok heyecanlıyımmm herkesin duasını bekliyorum kızlarrrr

İnşallah canım güzel haberler verirsin buradan bizlere.ben artık ekimi bekliyorum.Bu ay olmadı.Allah dualarımızı kabul eder inşallah.

arkadaşlar benim sat 29 ağustostu.birkaç aydır hep bu tarihlerdde adet olupyurm.bugün sabahtan beri kasıklarımda bi gerginlik var hafif ağrı gibi.dönerken eğilirken açıyo.göğüslerim 10 gündür çok hasssas ve belim de.test yaptım sabahleyin.ama çıkmadı bişey.çok üzgünüm.içim sızlıyo artık hamileleri görünce ve duyunca.kendimi çoook kötü hissediyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

amin canım inşallah.Allahım seninde bebeğini korusun inşallah.sağlıkla huzurla kucağına nasip etsin...

teşekkür ederim canım benim. Allahıma binlerce şükür olsun şimdi pazartesi gününü bekliyoruz... inşallah usg ve kan istediğimiz gibi sonuçlanır...olabildiğince rahat olmaya çalışıyorum tüm yatmaktan sırtım ağrıdı..Rabbim inşallah sağlıkla sana da nasip eder canım...

canim yapma etme Allah a sigin olmadiysa Allahin bildigi sey var gec olsun guc olmasin canim sizleri böyle gördukce bende uzuluyorum ben de yasadim bunlari zor nasil tesseli edecegimi sasiyorum

kızlar adetim 2 gün sürdü ve bitti.İlk defa .hiç ağrım filan da yok.Hamile olsam adetten önce test yapmıştım bişey çıkmadı.Stres bu kadar etklilermi acaba.Kafam karıştı.
stres etkilyeyebilir canim evet oluruna birak gulum birazzzzz

sagol canim listeyi yenilemissin cok iyi oldu gercekten bana yardimmci oldugun ben siksik yenileyemeyince arkadaslar merak ediyordu listenin son halini bu ayin sonuna kadar artik seninle ben devam ettiririz liste isini

1-)seyhas............................?? eylul (ilk deneme)
2-)melisdeniz........................1 eylul (ilk deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
3-)zehra1025........................ pozıtıfffff hihoyyyt
4-)müebbetsevdam................1 eylül pozitif hihoyyyt
5-)guz_.................................1 eylül
6-)basubadelmevt...................2 eylül(2.deneme) pozitifffffff hihoyyyt
7-)taf....................................2 eylül(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
a_emet26..........................2 eylülbir sonraki aya insallah:hulya:
9-)elf_86...............................3 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
10-)_deren_...........................4 eylül(ilk deneme)pozıtıffffff hihoyyyt
11-)mannak............................4 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
12-)pearlheart.........................4 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
13-)abogado...........................4 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt
14-)nurumm...........................4 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
15-)mutluluk84.......................4 eylul(ilk deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
16-)yasersu............................5 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
17-)yagmuurr............................5 eylul(2. deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
1mysweetbaby....................6 eylul bir sonraki aya insallah kaydirigubbakcemile2
19-)esraersoy.........................7 eylülkaydirigubbakcemile2
20-)umutlubirben.......................7 eylulkaydirigubbakcemile2
21-)rainmistik..........................7 eylul 3. Deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt
22-)seda7332..........................8 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
23-)hilmi_ve_fatma.................8 eylül
24-)cevizlikek..........................8 eylul
25-)poti...................................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
26-)cileklisakiz.........................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
27-)pinks................................9 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
2sevgi.................................9 eylül
29-)duruşah...........................10 eylül...tup bebek tedavisine basladi hayirli olsun:hulya:
30-)böğürtlen.........................10 eylül
31-)derin26............................10 eylül(3.deneme)
32-)sale..................................11 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
33-)only_smile........................11 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
34-)sevilaycan........................11 eylül(14.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
35-)keramos...........................11 eylul( 2.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
36-)mistrall..............................11 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
37-)gülsah84...........................12 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
3miray_80........................12 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
39-)asos................................12 eylul
40-)aytasi84...........................12 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
41-)esma-22.........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
42-)nebileyim.........................13 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
43-)nurun..............................13 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
44-)zeynep............................13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
45-)muhasebe_2910...............13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
46-)eslem...................................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
47-)mericc....................................13 eylul]
4medicalsecreter........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
49-)tırtılkurabiye.....................15 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
50-)melegm08........................16 eylül bir sonraki aya insallah :hulya:
51-)ervava..............................16 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt
52-)yasamak..........................16 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
53-)nurun41.............................16 eylul
54-)ozlemk................................16 eylul (8.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
55-)fasta....................................16 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
..-)gulesram..............................17 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt
56-)eccu.................................18 eylul (ilk deneme)bir sonraki aya insallah :hulya:
57-)yuba....................................18 eylul(5.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
5bonbonşekerim.................19 eylül(6.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
59-)dosthane...........................19 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
60-)umursama...........................19 eylul(7.deneme)kaydirigubbakcemile2
61-)senanur................................19 eylul(ilk deneme)kaydirigubbakcemile2
..-)westlife.................................19 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt
62-)minidugu...........................20 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
63-)ensarnaz.............................20 eylul(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
..-)elfy......................................20 eylulkaydirigubbakcemile2
64-)ademerve..........................21 eylül(2. deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt
65-)optimist_balim.................21 eylul(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
66-)hbyrm...............................22 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
67-)sabiharana........................22 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
6atlanta...............................22 eylül(2.deneme)kaydirigubbakcemile2
69-)mse121822..........................22 eylul(9.deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
70-)molecul.................................22 eylul (4.deneme)kaydirigubbakcemile2
..-)ateskum................................22 eylulkaydirigubbakcemile2
71-)şeker-leblebi......................23 eylül(4.deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
72-)tooxic................................23 eylul(5.deneme)kaydirigubbakcemile2
73-)tedirgin_..............................23 eylul kaydirigubbakcemile2
74-)ofline.................................24 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
75-)gurbetguzeli.......................24 eylul bir sonraki aya insallahhh:hulya:
76-)gulgamze..........................25 eylülkaydirigubbakcemile2
77-)mutluyum.........................25 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
7alize28..............................25 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
..-)gunslinger............................25 eylul bir sonraki aya insallahhh:hulya:
79-)pptya87...........................26 eylulkaydirigubbakcemile2
80-)smirna35..........................26 eylül (4.deneme)bir sonraki aya insallahhh:hulya:
81-)eylulmavi.......................26 eylulkaydirigubbakcemile2
82-)love_honey.......................26 eylul (5.deneme)kaydirigubbakcemile2
83-)tugbaakyavas_1983.............26 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
84-)datca83..............................26 eylul kaydirigubbakcemile2
85-)sumak.............................27 eylülkaydirigubbakcemile2
86-)nurselcagri.........................27 eylulkaydirigubbakcemile2
87-)elixsir................................28 eylulkaydirigubbakcemile2
8seydam..............................28 eylulkaydirigubbakcemile2
89-)zeynebce..........................28 eylulkaydirigubbakcemile2
90-)karats..............................29 eylülkaydirigubbakcemile2
91-)pocapoca.........................29 eylulkaydirigubbakcemile2

2-)melisdeniz........................1 eylul (ilk deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
3-)zehra1025........................ pozıtıfffff hihoyyyt
4-)müebbetsevdam................1 eylül pozitif hihoyyyt
6-)basubadelmevt...................2 eylül(2.deneme) pozitifffffff hihoyyyt
7-)taf....................................2 eylül(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
a_emet26..........................2 eylülbir sonraki aya insallah:hulya:
9-)elf_86...............................3 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
10-)_deren_...........................4 eylül(ilk deneme)pozıtıffffff hihoyyyt
11-)mannak............................4 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
12-)pearlheart.........................4 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
13-)abogado...........................4 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt
14-)nurumm...........................4 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
15-)mutluluk84.......................4 eylul(ilk deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
16-)yasersu............................5 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
17-)yagmuurr............................5 eylul(2. deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
1mysweetbaby....................6 eylul bir sonraki aya insallah kaydirigubbakcemile2
19-)esraersoy.........................7 eylülkaydirigubbakcemile2
20-)umutlubirben.......................7 eylulkaydirigubbakcemile2
21-)rainmistik..........................7 eylul 3. Deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt
22-)seda7332..........................8 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
25-)poti...................................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
26-)cileklisakiz.........................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
27-)pinks................................9 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
29-)duruşah...........................10 eylül...tup bebek tedavisine basladi hayirli olsun:hulya:
32-)sale..................................11 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
33-)only_smile........................11 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
34-)sevilaycan........................11 eylül(14.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
35-)keramos...........................11 eylul( 2.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
36-)mistrall..............................11 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
37-)gülsah84...........................12 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
3miray_80........................12 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
39-)asos................................12 eylul
40-)aytasi84...........................12 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
41-)esma-22.........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
42-)nebileyim.........................13 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
43-)nurun..............................13 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
44-)zeynep............................13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
45-)muhasebe_2910...............13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
46-)eslem...................................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
47-)mericc....................................13 eylul]
4medicalsecreter........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
49-)tırtılkurabiye.....................15 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
50-)melegm08........................16 eylül bir sonraki aya insallah :hulya:
51-)ervava..............................16 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt
52-)yasamak..........................16 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
54-)ozlemk................................16 eylul (8.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
55-)fasta....................................16 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
..-)gulesram..............................17 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt
56-)eccu.................................18 eylul (ilk deneme)bir sonraki aya insallah :hulya:
57-)yuba....................................18 eylul(5.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
5bonbonşekerim.................19 eylül(6.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
59-)dosthane...........................19 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
60-)umursama...........................19 eylul(7.deneme)kaydirigubbakcemile2
61-)senanur................................19 eylul(ilk deneme)kaydirigubbakcemile2
..-)westlife.................................19 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt
62-)minidugu...........................20 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
63-)ensarnaz.............................20 eylul(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
..-)elfy......................................20 eylulkaydirigubbakcemile2
64-)ademerve..........................21 eylül(2. deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt
65-)optimist_balim.................21 eylul(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
66-)hbyrm...............................22 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
67-)sabiharana........................22 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
6atlanta...............................22 eylül(2.deneme)kaydirigubbakcemile2
69-)mse121822..........................22 eylul(9.deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
70-)molecul.................................22 eylul (4.deneme)kaydirigubbakcemile2
..-)ateskum................................22 eylulbir sonraki aya insallah :hulya:
71-)şeker-leblebi......................23 eylül(4.deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
72-)tooxic................................23 eylul(5.deneme)kaydirigubbakcemile2
73-)tedirgin_..............................23 eylul kaydirigubbakcemile2
74-)ofline.................................24 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
75-)gurbetguzeli.......................24 eylul bir sonraki aya insallahhh:hulya:
76-)gulgamze..........................25 eylülkaydirigubbakcemile2
77-)mutluyum.........................25 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
7alize28..............................25 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
..-)gunslinger............................25 eylul bir sonraki aya insallahhh:hulya:
79-)pptya87...........................26 eylulkaydirigubbakcemile2
80-)smirna35..........................26 eylül (4.deneme)bir sonraki aya insallahhh:hulya:
81-)eylulmavi.......................26 eylulkaydirigubbakcemile2
82-)love_honey.......................26 eylul (5.deneme)kaydirigubbakcemile2
83-)tugbaakyavas_1983.............26 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
84-)datca83..............................26 eylul kaydirigubbakcemile2
85-)sumak.............................27 eylülkaydirigubbakcemile2
86-)nurselcagri.........................27 eylulkaydirigubbakcemile2
87-)elixsir................................28 eylulkaydirigubbakcemile2
8seydam..............................28 eylulkaydirigubbakcemile2
89-)zeynebce..........................28 eylulkaydirigubbakcemile2
90-)karats..............................29 eylülkaydirigubbakcemile2
91-)pocapoca.........................29 eylulkaydirigubbakcemile2

19-)esraersoy.........................7 eylül
20-)umutlubirben.......................7 eylul
47-)mericc....................................13 eylul
49-)tırtılkurabiye.....................15 eylül(4.deneme)
60-)umursama...........................19 eylul(7.deneme)
61-)senanur................................19 eylul(ilk deneme)
..-)elfy......................................20 eylul
67-)sabiharana........................22 eylül(4.deneme)
6atlanta...............................22 eylül(2.deneme)
70-)molecul.................................22 eylul (4.deneme)
72-)tooxic................................23 eylul(5.deneme)
73-)tedirgin_..............................23 eylul

kızlar günleriniz geçmiş sizden haber bekliyoruz kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…