aslında yuba yapıyor sanırım çok sıkı çalışıyor ona yardımcı oluyorum elimden geldiği kadar :)
benimde günüm 28-29 eylül bu ay umudum yok çünkü ovulasyon testi kullandım ama çift çizgiyi bir türlü göremedim(( ama ilginç olan 2 gündür kasık ağrısı midede yanma ve bulantı var acaba (inşallah) erken yumurtlama ve döllenme olmuş mudur diyorum :Saruboceq:
canim yazinin basinda heyecanla okudum bir an tam seviniyordumm doktor dami yanilmis nasil oluyormus ya
moralini bozma sabir gerekiyor sabreden mutlaka mukafatini görüyor biliyorum ki beklemek cok zor ama sabir canim hayirli zamanda hayirlisi
canim allahh gönlümüze göre versin ins bende henüz hasta olmadim ama stresten mi gecikti ne anlamadimm
en kisa zamanda kavusalim mis kokulularaaa allah yar ve yardimcimiz olsun ins
cok sasırdım yazdıklarına ama bekle bakalım belkigec döllenme olmustur anca hormon salgılanıyodur.insallah öyledir canm.yine bu sitede böyle bisey okumustum kan testinde cıkmamıs ama bayan adet olmayınca bi hafta sonra tekrar ettirmis testi o zmana pozitif cımıs hatta oarada dr ona adet söktürücü vermisama kadın icmemis..belkiseninde öyle olur belkii sonuclardabi yanlışlık olmus olabilirr. bekle bakalımallahım sabır versin bu dönemde
canım dr gittim bugün progesteron 3ten 5.63 e yükselmiş. doktorlar görüştüm laboratuarı yalancı çıkardık dedi.şimdilik herşey yolunda ama dinlen devamlı yat dedi.pazartesi günü yine kan ve usg olacak inşallah o zamanda hayırlısıyla sevinçli haber alırız canım....
kıslarrrr yarın adet günümmm.bugün sabah test yaptım negatif çıktıı ama hala umudum var yinede çok korkuyorum ve çok heyecanlıyımmm herkesin duasını bekliyorum kızlarrrr
inşallah herşey yolunda gider.
geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim.şimdi de korkmuyor değilim.oğluma hamileliğimde çok rahattım.7-8 haftalık gibi dr.a gitmiştim.şimdi daha hassaa davranıyorum gibi geldi.rahat olmaya çalışıyorum.kalp atışları başlasın diye de bekliyorum.
Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.Bebek bekleyenlere de hayırlı bebekler nasip etsin...
aklinialirimsmile
ayy canım tüğlerim diken diken olduuu. hadi bakalım hayırlısı inşallahhh bebişin sonuna kadar seninle olacakk allahım yardımcın olsun. stres yapmamaya calış olrmu lütfen oda çok etkiliyo çünkü kanaman devam ediyomu canımm. çoook sevindim çooooooooook
canim yapma etme Allah a sigin olmadiysa Allahin bildigi sey var gec olsun guc olmasin canim sizleri böyle gördukce bende uzuluyorum ben de yasadim bunlari zor nasil tesseli edecegimi sasiyorumarkadaşlar benim sat 29 ağustostu.birkaç aydır hep bu tarihlerdde adet olupyurm.bugün sabahtan beri kasıklarımda bi gerginlik var hafif ağrı gibi.dönerken eğilirken açıyo.göğüslerim 10 gündür çok hasssas ve belim de.test yaptım sabahleyin.ama çıkmadı bişey.çok üzgünüm.içim sızlıyo artık hamileleri görünce ve duyunca.kendimi çoook kötü hissediyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
stres etkilyeyebilir canim evet oluruna birak gulum birazzzzzkızlar adetim 2 gün sürdü ve bitti.İlk defa .hiç ağrım filan da yok.Hamile olsam adetten önce test yapmıştım bişey çıkmadı.Stres bu kadar etklilermi acaba.Kafam karıştı.
aslında yuba yapıyor sanırım çok sıkı çalışıyor ona yardımcı oluyorum elimden geldiği kadar :)
benimde günüm 28-29 eylül bu ay umudum yok çünkü ovulasyon testi kullandım ama çift çizgiyi bir türlü göremedim(( ama ilginç olan 2 gündür kasık ağrısı midede yanma ve bulantı var acaba (inşallah) erken yumurtlama ve döllenme olmuş mudur diyorum :Saruboceq:
pocapoca canım sen hangi marka ovülasyon testini kullandın? ben de bir türlü çift çizgiyi göremedim..
sagol canim listeyi yenilemissin cok iyi oldu gercekten bana yardimmci oldugun ben siksik yenileyemeyince arkadaslar merak ediyordu listenin son halini bu ayin sonuna kadar artik seninle ben devam ettiririz liste isini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?