Canım yazdıklarınızı gördüm..Kendi durumumu anlatayım dilerim size yardımcı olabilirim.
İlk defa bu ay kullandım ben ovulasyon testini.Kredi kartı kullanmadığımız için netten alamadık sadece bir eczanede bulduk onunda markası galenik ti.İçinde sadece 5 test vardı.Benim adet döngüm 31gün genelde.Yani hesaplara göre döngünün 17.günü fln yumurtlamam gerekiyor.Ama ben 11.günü yaptım negatif çıktı.13.gün yaptım pozitifi gördüm.O gece çalıştık.Diğer günde çalıştık ve her geçen gün çizgi silikleşti yani negatif oldu eğer bu testleri kullanmasaydım o zaman geç kalacaktım;günümü kaçırmış olacaktım yanii çok şükür bana 5 tane test yetti. Yalnız testi aksam 5 gibi yaptım her zamanda aynı saatte yaptım sabah idrarıyla yapılmıyor kesinlikle ve de çok sıvı tüketimi de test sonucunu etkiliyebiliyormuş.Ben memnun kaldım çok şükür ki çok yeni olmasına rağmen hamileyim.Rabbim kucağıma almayı da nasip etsin inşallah.Darısı başınıza inşallah canlar...:Saruboceq:
oo maşallah canım allahım sağlılıklı bi gebelik geçirmesi ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
bende bu ay olmazsa doktora gitmesemde bu testen mi alsam ??
bide canım gebelik tesini ne zaman yaptın erken yaptın sanırım..
ademerve canım tebrikler darısı başımıza ne güzel bi duygu inş bizlerde yaşarız.
tekrikler arkadaslar darisi basimizaaa
canım tebrikler darısı başımıza benimde adet günüm bügündü henüz olmadım bekliyorum
Amin canım benım ınsallah...Darısı da tez zamanda sizlere olsun inşallah..
Ben rastgele aldım bu testten canım daha dogrusu mecburiyetten aldım tek bunu bulabildk eczanede ama gayet memnun kaldım.Tavsiye edebilirim yani.
Evet canım ben 11.gün başladım 13.gün pozitifi gördüm testin çok olursa her gun bile yapabilirsin.Şansın artar böylece.
ayy canım inşallah da olmazsın canım test yaptın mıı??
yapp biii 3ğün sonra tekrar edersin olumluysaa:CüvCüv:arkadaşlar 29 da adet olmuştum geçen ay .......
testi yarın yasam çıkarmı gerçi karın ağrılarım yapma dio ama
yarında olmazsam test yaparım diyorum ama psikolojik olarak mı bilmiyorum ama hamile gibi hissediyorum kendimi
adet geçtmii pekiitest yapmadım biraz bekliyim diyorum
yapp biii 3ğün sonra tekrar edersin olumluysaa:CüvCüv:
ayy inşallah da öylesindir...
nasıl hissedebiliyosun..bende aşırı bel ağrısı ara ara karın ağrısı bide göğüslerde acıı ama ben hasta olcakmışı gibi dokusan ağlayacak durumdayım...:sinifsinif:
selam kızlar adetime 2 gün var ama ben kan testi yaptırdım negatif maleseff:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?