Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

inşallah bebeğin seninledir canm ...peki senn hiç ağrıların varmı..

canım aslında adetime 1 hafta kala klasik adet belirtilerini yaşardım bu ay zaten bunlar hiç olmadı şuan yaşadığım 2 belirtim var biri çok acıkıyorum midem kazınıyor resmen birde gögüslerim şiş fakat acı yok.

tooxic hihoyyyt
oflinehihoyyyt
KUTLARIM KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR tebriklerrr gözünüz aydinnnn

o zaman canm test yapsana kesin gözüyle bakıyorum şuan inşallah...
benim karın gögüs bel ağrısı var mafoldumben

ayyyyyy canım inş ama belirti yaşamadan gebe kalan varmı ki onu da hiç duymadım haftasonuna kadar bekleyim olmazsa test yaparım negatif çıkrasada doktora giderim.
canım inş sende hamilesindir belirtilerin öyle gösteriyor.

belirti yaşamayan okadar çokk varki sadece biz kk dakiler ful belirtiyiz:))) sinirden gülüyorum artık benimde belim ağırıyor ki bu benim bir nmaralı regl habercimdir eyvahedigeldismile

ayyyyyyy inşallah canım benim umudum gidiyo gibi..
canım hafta sonuna kadarr nasıl beklicennakannehir

belirti yaşamayan okadar çokk varki sadece biz kk dakiler ful belirtiyiz:))) sinirden gülüyorum artık benimde belim ağırıyor ki bu benim bir nmaralı regl habercimdir eyvahedigeldismile

canım benimde ilk belirtim olmama 1 gün kala karın ağrısı olur sabaha karşı kırmızılar gelir hep bu sabaha karşı yine gelirse tpikde olurum artık karın ağrısından ölürüm artık ama istemiyoom gelmesinlerrrsenağlama
benim de belim çok ağrıyo

ahh ins ...allahim isteyen herkeze versinn
amin..cnm.hamileemisinnn

gecmedi cnm basımın belası:sinifsinif:geçer inaşalhhhh

ben iyiyim sen nasılsın canım opuyorumnanaktan
bende iyi sayılırımm

selam ksılar nbrsiniz yarın adet olmam lazım ama hiç ağrım yok kanda negatif cıktı bu geç döllenme nasıl oluyoo
ilk dönemde hemen çıkmıyorr kan testinde bcg de yükselme oluyor cnmm

melisim nasılsın canım valla bende bilmiyorum biliyorsun kist var adet olmaya bilirim buna bahlı olabilir en cok ondan korkuyorum iinş yokka bebiş adet olurum

offfffffffffffff kızlarr benimde adet tarihim dündü olmadım bugünde olmayıca gittim kan testi yaptırdımm negatiffffffffffffff moralim cok bozuk oysaki kendimce kendime bir sürü belirti sayıp durdum umutlandım sonu hüsran. adet belirtimde hic yok nedense ve hicde sasmazdı stesden oldu galiba böyleee cok üzgünüm cook

karats dayanamadım test yaptım veee yine morarıp döndüm(( off sıkıldım artık ya bir sene oldu inşallah senin yüzün güler yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…