testi ne zaman yapacaaanm ??
selam kızlar öncelikle bu ay hayaline kavuşanları tebrik ediyorum, böyle pat die giriyorum aranıza ama benimde adet günüm yarın ve korkuyla bekliyorum bende gelmesin kırmızılar gelmesinnnn((
negatif çıkmasından korkuyorum o yüzden yapamıyorum cesaretim yok canım ya
maşallah pozitiflerimize ayrıca tebriklerde....
kızlar ayın 26sı adet günümdü halen olmadım psikolojik olacağını hiç sanmıyorum çünkü bu ay gelişigüzel hesaplama yapmadan ilişkiye girdim hiç odaklanmadım yani bakalım sonuç ne çıkcak.
bende gdip yapmamak için kendimi zor ttuyorum((
canım aslında adetime 1 hafta kala klasik adet belirtilerini yaşardım bu ay zaten bunlar hiç olmadı şuan yaşadığım 2 belirtim var biri çok acıkıyorum midem kazınıyor resmen birde gögüslerim şiş fakat acı yok.
ayyyyyy canım inş ama belirti yaşamadan gebe kalan varmı ki onu da hiç duymadım haftasonuna kadar bekleyim olmazsa test yaparım negatif çıkrasada doktora giderim.
canım inş sende hamilesindir belirtilerin öyle gösteriyor.
belirti yaşamayan okadar çokk varki sadece biz kk dakiler ful belirtiyiz:))) sinirden gülüyorum artık benimde belim ağırıyor ki bu benim bir nmaralı regl habercimdir eyvahedigeldismile
amin..cnm.hamileemisinnnahh ins ...allahim isteyen herkeze versinn
bende iyi sayılırımmgecmedi cnm basımın belası:sinifsinif:geçer inaşalhhhh
ben iyiyim sen nasılsın canım opuyorumnanaktan
ilk dönemde hemen çıkmıyorr kan testinde bcg de yükselme oluyor cnmmselam ksılar nbrsiniz yarın adet olmam lazım ama hiç ağrım yok kanda negatif cıktı bu geç döllenme nasıl oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?