slm, benim bu sabah 7 de ateşim 36,9çıktı.3 gündür yüksek.benim de sat 29 ağustos karats cım.ikimiz aynıyız ama ben hep aynı tarhte oluyorum bu aralar.aynı tarihte yani.bacak ağrısı fln yazmış hamiş arkadaşlar bendede 2 gecedir inanılmaz bacak ağrısı var uyutmuyo.belim ağrıyo göğüslerim 10 gündür hassas.kasıklarıma iğneler batıyo gergin çok.ama tüm tüm bunlar tesadüf de olabilir.inşallah olmaz.ama ben dün test yaptım akşam negatif ti.offf ya ama daha adetim gelmedi.belirsizlik sinir ediyo beni.başkaları daha adete 4 gün varken nasıl öğreniyo.cadıarzu
benimde hiç şaşmazdı 2 sinde olurdum sanırım olcakmı olmıycakmı die die 2 aydır 2 gün önce olmaya başladım 2 aydır..geçen ay 29 da oldum ..2 gün erken oluyom die bugün beklıyodum /aslında hiiiç beklemıyom/
canım benim sat 29 ağustostu seninde mi öyleydi?
slm, benim bu sabah 7 de ateşim 36,9çıktı.3 gündür yüksek.benim de sat 29 ağustos karats cım.ikimiz aynıyız ama ben hep aynı tarhte oluyorum bu aralar.aynı tarihte yani.bacak ağrısı fln yazmış hamiş arkadaşlar bendede 2 gecedir inanılmaz bacak ağrısı var uyutmuyo.belim ağrıyo göğüslerim 10 gündür hassas.kasıklarıma iğneler batıyo gergin çok.ama tüm tüm bunlar tesadüf de olabilir.inşallah olmaz.ama ben dün test yaptım akşam negatif ti.offf ya ama daha adetim gelmedi.belirsizlik sinir ediyo beni.başkaları daha adete 4 gün varken nasıl öğreniyo.CADIARZU
28 günde bir oluyorum ben dün olması gerekiyordu olmadı bakalım hayırlısıevt canım 29 da oldum geçen ay bu ayda :sm_confused:
28 günde bir oluyorum ben dün olması gerekiyordu olmadı bakalım hayırlısı
slm, benim bu sabah 7 de ateşim 36,9çıktı.3 gündür yüksek.benim de sat 29 ağustos karats cım.ikimiz aynıyız ama ben hep aynı tarhte oluyorum bu aralar.aynı tarihte yani.bacak ağrısı fln yazmış hamiş arkadaşlar bendede 2 gecedir inanılmaz bacak ağrısı var uyutmuyo.belim ağrıyo göğüslerim 10 gündür hassas.kasıklarıma iğneler batıyo gergin çok.ama tüm tüm bunlar tesadüf de olabilir.inşallah olmaz.ama ben dün test yaptım akşam negatif ti.offf ya ama daha adetim gelmedi.belirsizlik sinir ediyo beni.başkaları daha adete 4 gün varken nasıl öğreniyo.CADIARZU
canım benim çok sevindim ya bizimde 6. denememiz olcak bu ay bana umut ışığı oldun sanki bende artık olmıcak diye kendimi inandırmaya çalışıyordum çok üzülüp kafaya takıyordum boshayallersmile ama senden bu haberi alınca umut ışığı oluştu opuyorumnanaktan tebrik ederim canım Rabbim kucağına almanı nasip etsin inş. ilk bebişinmi? :ecrin_bebek:
tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah darısı bizim başımıza
kızlar geldi benimki...((((bu ay da olmadı.sıyırcam.olmuyo olmuyoooo.var demekki bi problem.korkuyorum.ağlıyorum inanın şu cümleleri yazarken.çok umutsuzum.görümcem var daha yeni hamile karnı çıkıvermiş.nasılona bakıyorum gizliden.offf yaaaa ya ben anne olamazsam.senağlamasenağlamasenağlama
benimde çoğunlukda 30 günde bir olurum...
ağst:29 da oldum
bugünde 27 ..bugün daha 29 gün mü oldu acaba bana yoksa 29 da mı saysam :uhm:30 oluyo o zaman :dance:
tuanaker tebriklerr canım darısı basımızaaaaaaaaaa
canım bugün 29.günümüz
bende bir sey belli degil henüzz:) keske olsa
bende bir sey belli degil henüzz:) keske olsa
1-)seyhas............................?? eylul (ilk deneme)
5-)guz_.................................1 eylül
19-)esraersoy.........................7 eylül
20-)umutlubirben.......................7 eylul
23-)hilmi_ve_fatma.................8 eylül
24-)cevizlikek..........................8 eylul
2sevgi.................................9 eylül
30-)böğürtlen.........................10 eylül
31-)derin26............................10 eylül(3.deneme)
47-)mericc....................................13 eylul
49-)tırtılkurabiye.....................15 eylül(4.deneme)
53-)nurun41.............................16 eylul
60-)umursama...........................19 eylul(7.deneme)
61-)senanur................................19 eylul(ilk deneme)
..-)elfy......................................20 eylul
67-)sabiharana........................22 eylül(4.deneme)
70-)molecul.................................22 eylul (4.deneme)
73-)tedirgin_..............................23 eylul
kızlar günleriniz geçmiş sizden haber bekliyoruz kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?