Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

slm, benim bu sabah 7 de ateşim 36,9çıktı.3 gündür yüksek.benim de sat 29 ağustos karats cım.ikimiz aynıyız ama ben hep aynı tarhte oluyorum bu aralar.aynı tarihte yani.bacak ağrısı fln yazmış hamiş arkadaşlar bendede 2 gecedir inanılmaz bacak ağrısı var uyutmuyo.belim ağrıyo göğüslerim 10 gündür hassas.kasıklarıma iğneler batıyo gergin çok.ama tüm tüm bunlar tesadüf de olabilir.inşallah olmaz.ama ben dün test yaptım akşam negatif ti.offf ya ama daha adetim gelmedi.belirsizlik sinir ediyo beni.başkaları daha adete 4 gün varken nasıl öğreniyo.CADIARZU

canım nasıl bi ağrı bacaklardakı kas krampı gibi mi

29 canım...inşallah vardır bebiş..bende bacak ağrısı yok şimdi bunada mı üzülsemm bu belirtii yok. diee....artık sıyırdım valla kaydirigubbakcemile3

ya ben ovulasyon testi kullanıyordum bir ay 15. gün yumurtladım diğer ayda 12. gün yumurtladım.Eğer 12 de döllenme olsaydı gebelik testinde adetten önce çıkardı ama 15.günde gebe kalsydım adet günüm geçince gebelik testinde çıkardı.Eğer ovulasyonunuzu biliyorsanız ona göre bir yorum yapabiliriz.Negatif çıktı diye üzülmemeliyiz.

canım o benim 4 gün varken öğrenen.
inşallah senin de hayırlı haberlerin gelir.
bazılarımızda erken bazılarımız da geç döllenme olabiliyo benimki erken diye düşünüyorum.çünkü daha adet gelmeden keseyide gördük.
benim bi belirtilerim vardı ama görmezden geldim hep şartlandırmak istemedim kendimi olmaz diye düşündüm
ama bi kere dışarda gezerken aşırı yorgunluk ateşlenme ve uyku bastırınca kendimi ite ite zor eve attım bende bi anormallik var dedim.en büyük belirtim buydu.
idrar testine pek güvenme emin olmak için kan testi yaptır bence eğer varsa minik kanda kesin çıkar.

kızlar geldi benimki...((((bu ay da olmadı.sıyırcam.olmuyo olmuyoooo.var demekki bi problem.korkuyorum.ağlıyorum inanın şu cümleleri yazarken.çok umutsuzum.görümcem var daha yeni hamile karnı çıkıvermiş.nasılona bakıyorum gizliden.offf yaaaa ya ben anne olamazsam.senağlamasenağlamasenağlama

yosunk herseyın hayırlısı canım bozma moralını

benım bu ay 27 yazıyor ama aslında 29 fılan ben ekım 1 beklıyorum :)

bu gun ıkı damla kahverengı lekem beldı bu demektır kı ıkı gun ıcın adet olucam

ınsallah olmam ama buraya cok gelmıyorum lıstede bugun ıcın gosterıyor benı

evet canım ilk olcak inş allah herkese nasip etsin canım hayırlı haberlerini bekliorus tşk ederim

canım moralini bozmamaya çalış biliyosundur psikolojiyle çok alakalı allahına dua et o en uygun zamanda sana en hayırlı zamanda sanan bebişini göndercektir emin ol.

pardon arkadaşlar iki kişi haber vermişti düzelttim[/QUOTE]

25 eylül sabahını hiç sevmedim maalesef 4 te sıfır yaptık hayrılısı olsun ekime bıraktık umutları(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…