hımmmdesene zaten risk altındayım her an olma korkum var şurda zaten ayın bitmesine 3 gün kaldı ha gayret :))sende de ağrılar varmı karın ağrısı canm ???
RABBİM OL DER olu verir belkimde olmusturopuyorumnanaktan
bendede her an olucak korkusu var .bende herhangi bir ağrı yok canım
kesinlikle katılıyorum sana tabiki biran önce olsun istiyoruz ama zaman gelcek bir bakıcaz ki hamileyiz inşallah...
arkadaşlar benimkide başlıyo malesef( halbuki bugün soğuk algınlığı şikayeti ile doktora gidecektim test yapayım dedim çok silik bir çizzgi daha vardı bende umutlandım tabi biraz.demekki değilmişim.insana böyle deneyip beklerken olmayacakmış gibi geliyo ama burda dertlerini sevinçlerini paylaşanların herbiri birgün bebebk sahibi olacak.allahım çok bekletmeden aratmadan hepimize nasip etsin..buarada o çizgi hala kafamı karıştırıyor.
RABBİM vericekse hayırlı vermicekse sabrını versin inşallah:Saruboceq:
canım silik çizgi yi gören genelde hamile oluyo senn şimdi son durum ne
benim karın ağrım sabaha olurum sanırım..
bilmiyorumki canım bende anlamadım.hatta yanlışmı görüyorum acaba gördüğüm çıkmasu gerekn çizginin gölgesimi diye kullanılmamış testle karşılaştırdım onda hiçbirşey görünmüyor.adetim başladı hiç ağrı falan yok şuan.bakalım devamı gelir herhalde.
inşallah devam etmez canm sadece yerleşme kanaması olur umarım...:Saruboceq:
canım sen hala hasta olmadınmııı[/QUOhic
hic gecikmeyen adetimi stresten gecirktirdim ateskum bugün basladim olmaya senin durum ne oldun muuu
allah gönlmüzdekini aklimidakini versin bizlere
bu ay artik ovülasyon testi deneyecegimmm
önümüzdeki aya kaldi ümitler
doktor 10 cocugun olur dedi daha bir tane olmadi:)))))))))))delikafadulden:sm_cool:
bendede tık yok hala olcaksada olsun biran önce beklemek insanı kasıyor ya(((((
aynen canm bende ayağa kalkınca karnım ağrıyooo sabaha oldum yazarımmm senağlamasenağlama
benim en ufak kokuda midem fena oluyor eşimde psikolojiktir diyo bakalım ne çıkıcak?
1-)seyhas............................?? eylul (ilk deneme)
2-)melisdeniz........................1 eylul (ilk deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
3-)zehra1025........................ pozıtıfffffhihoyyyt
4-)müebbetsevdam................1 eylül pozitifhihoyyyt
5-)guz_.................................1 eylül
6-)basubadelmevt...................2 eylül(2.deneme) pozitifffffffhihoyyyt
7-)taf....................................2 eylül(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
a_emet26..........................2 eylülbir sonraki aya insallah:hulya:
9-)elf_86...............................3 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
10-)_deren_...........................4 eylül(ilk deneme)pozıtıffffffhihoyyyt
11-)mannak............................4 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
12-)pearlheart.........................4 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
13-)abogado...........................4 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt
14-)nurumm...........................4 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
15-)mutluluk84.......................4 eylul(ilk deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
16-)yasersu............................5 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
17-)yagmuurr............................5 eylul(2. deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
1mysweetbaby....................6 eylul bir sonraki aya insallah kaydirigubbakcemile2
19-)esraersoy.........................7 eylülkaydirigubbakcemile2
20-)umutlubirben.......................7 eylulkaydirigubbakcemile2
21-)rainmistik..........................7 eylul 3. Deneme) pozitiffffffffffffffhihoyyyt
22-)seda7332..........................8 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
23-)hilmi_ve_fatma.................8 eylül
24-)cevizlikek..........................8 eylul
25-)poti...................................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
26-)cileklisakiz.........................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
27-)pinks................................9 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
2sevgi.................................9 eylül
29-)duruşah...........................10 eylül...tup bebek tedavisine basladi hayirli olsun:hulya:
30-)böğürtlen.........................10 eylül
31-)derin26............................10 eylül(3.deneme)
32-)sale..................................11 eylül pozitiffffffffffffffhihoyyyt
33-)only_smile........................11 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
34-)sevilaycan........................11 eylül(14.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
35-)keramos...........................11 eylul( 2.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
36-)mistrall..............................11 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
37-)gülsah84...........................12 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
3miray_80........................12 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
39-)asos................................12 eylul
40-)aytasi84...........................12 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
41-)esma-22.........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
42-)nebileyim.........................13 eylül pozitiffffffffffffffhihoyyyt
43-)nurun..............................13 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
44-)zeynep............................13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
45-)muhasebe_2910...............13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
46-)eslem...................................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
47-)mericc....................................13 eylul]
4medicalsecreter........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
49-)tırtılkurabiye.....................15 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
50-)melegm08........................16 eylül bir sonraki aya insallah :hulya:
51-)ervava..............................16 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt
52-)yasamak..........................16 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
53-)nurun41.............................16 eylul
54-)ozlemk................................16 eylul (8.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
55-)fasta....................................16 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
..-)gulesram..............................17 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt
56-)eccu.................................18 eylul (ilk deneme)bir sonraki aya insallah :hulya:
57-)yuba....................................18 eylul(5.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
5bonbonşekerim.................19 eylül(6.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
59-)dosthane...........................19 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
60-)umursama...........................19 eylul(7.deneme)kaydirigubbakcemile2
61-)senanur................................19 eylul(ilk deneme)kaydirigubbakcemile2
..-)westlife.................................19 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt
62-)minidugu...........................20 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
63-)ensarnaz.............................20 eylul(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
..-)elfy......................................20 eylulkaydirigubbakcemile2
64-)ademerve..........................21 eylül(2. deneme) pozitiffffffffffffffhihoyyyt
65-)optimist_balim.................21 eylul(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
66-)hbyrm...............................22 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
67-)sabiharana........................22 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
6atlanta...............................22 eylül(2.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
69-)mse121822..........................22 eylul(9.deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
70-)molecul.................................22 eylul (4.deneme)bir sonraki aya insallahhh:hulya:
..-)ateskum................................22 eylulbir sonraki aya insallah :hulya:
71-)şeker-leblebi......................23 eylül(4.deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
72-)tooxic................................23 eylul(5.deneme) pozitiffffffffffffffhihoyyyt
73-)tedirgin_..............................23 eylul kaydirigubbakcemile2
74-)ofline.................................24 eylül pozitiffffffffffffffhihoyyyt
75-)gurbetguzeli.......................24 eylul bir sonraki aya insallahhh:hulya:
76-)gulgamze..........................25 eylülkaydirigubbakcemile2
77-)mutluyum.........................25 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
7alize28..............................25 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
..-)gunslinger............................25 eylul bir sonraki aya insallahhh:hulya:
79-)pptya87...........................26 eylulkaydirigubbakcemile2
80-)smirna35..........................26 eylül (4.deneme)bir sonraki aya insallahhh:hulya:
81-)eylulmavi.......................26 eylul
82-)love_honey.......................26 eylul (5.deneme)
83-)tugbaakyavas_1983.............26 eylul(4.deneme)
84-)datca83..............................26 eylul
...)yosunk.....................................27 eylülbir sonraki aya insallahhh:hulya:
..)tuanaker..................................27 eylülbir sonraki aya insallahhh:hulya:
85-)sumak.............................27 eylül
86-)nurselcagri.........................27 eylul
87-)elixsir................................28 eylul
8seydam..............................28 eylul
89-)zeynebce..........................28 eylul
90-)karats..............................29 eylül
91-)pocapoca.........................29 eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?