Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

1-)seyhas............................?? eylul (ilk deneme)
2-)melisdeniz........................1 eylul (ilk deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
3-)zehra1025........................ pozıtıfffff hihoyyyt
4-)müebbetsevdam................1 eylül pozitif hihoyyyt
5-)guz_.................................1 eylül
6-)basubadelmevt...................2 eylül(2.deneme) pozitifffffff hihoyyyt
7-)taf....................................2 eylül(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
a_emet26..........................2 eylülbir sonraki aya insallah:hulya:
9-)elf_86...............................3 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
10-)_deren_...........................4 eylül(ilk deneme)pozıtıffffff hihoyyyt
11-)mannak............................4 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
12-)pearlheart.........................4 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
13-)abogado...........................4 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt
14-)nurumm...........................4 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
15-)mutluluk84.......................4 eylul(ilk deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
16-)yasersu............................5 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
17-)yagmuurr............................5 eylul(2. deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
1mysweetbaby....................6 eylul bir sonraki aya insallah kaydirigubbakcemile2
19-)esraersoy.........................7 eylülkaydirigubbakcemile2
20-)umutlubirben.......................7 eylulkaydirigubbakcemile2
21-)rainmistik..........................7 eylul 3. Deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt
22-)seda7332..........................8 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
23-)hilmi_ve_fatma.................8 eylül
24-)cevizlikek..........................8 eylul
25-)poti...................................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
26-)cileklisakiz.........................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
27-)pinks................................9 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
2sevgi.................................9 eylül
29-)duruşah...........................10 eylül...tup bebek tedavisine basladi hayirli olsun:hulya:
30-)böğürtlen.........................10 eylül
31-)derin26............................10 eylül(3.deneme)
32-)sale..................................11 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
33-)only_smile........................11 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
34-)sevilaycan........................11 eylül(14.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
35-)keramos...........................11 eylul( 2.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
36-)mistrall..............................11 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
37-)gülsah84...........................12 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
3miray_80........................12 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
39-)asos................................12 eylul
40-)aytasi84...........................12 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
41-)esma-22.........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
42-)nebileyim.........................13 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
43-)nurun..............................13 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
44-)zeynep............................13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
45-)muhasebe_2910...............13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
46-)eslem...................................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
47-)mericc....................................13 eylul]
4medicalsecreter........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
49-)tırtılkurabiye.....................15 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
50-)melegm08........................16 eylül bir sonraki aya insallah :hulya:
51-)ervava..............................16 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt
52-)yasamak..........................16 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
53-)nurun41.............................16 eylul
54-)ozlemk................................16 eylul (8.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
55-)fasta....................................16 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
..-)gulesram..............................17 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt
56-)eccu.................................18 eylul (ilk deneme)bir sonraki aya insallah :hulya:
57-)yuba....................................18 eylul(5.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
5bonbonşekerim.................19 eylül(6.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
59-)dosthane...........................19 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
60-)umursama...........................19 eylul(7.deneme)kaydirigubbakcemile2
61-)senanur................................19 eylul(ilk deneme)kaydirigubbakcemile2
..-)westlife.................................19 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt
62-)minidugu...........................20 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
63-)ensarnaz.............................20 eylul(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
..-)elfy......................................20 eylulkaydirigubbakcemile2
64-)ademerve..........................21 eylül(2. deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt
65-)optimist_balim.................21 eylul(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
66-)hbyrm...............................22 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
67-)sabiharana........................22 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
6atlanta...............................22 eylül(2.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
69-)mse121822..........................22 eylul(9.deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
70-)molecul.................................22 eylul (4.deneme)bir sonraki aya insallahhh:hulya:
..-)ateskum................................22 eylulbir sonraki aya insallah :hulya:
71-)şeker-leblebi......................23 eylül(4.deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
72-)tooxic................................23 eylul(5.deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt
73-)tedirgin_..............................23 eylul kaydirigubbakcemile2
74-)ofline.................................24 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
75-)gurbetguzeli.......................24 eylul bir sonraki aya insallahhh:hulya:
76-)gulgamze..........................25 eylülkaydirigubbakcemile2
77-)mutluyum.........................25 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
7alize28..............................25 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
..-)gunslinger............................25 eylul bir sonraki aya insallahhh:hulya:
79-)pptya87...........................26 eylulkaydirigubbakcemile2
80-)smirna35..........................26 eylül (4.deneme)bir sonraki aya insallahhh:hulya:
81-)eylulmavi.......................26 eylulkaydirigubbakcemile2
82-)love_honey.......................26 eylul (5.deneme)kaydirigubbakcemile2
83-)tugbaakyavas_1983.............26 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
84-)datca83..............................26 eylul kaydirigubbakcemile2
...)yosunk.....................................27 eylül )bir sonraki aya insallahhh:hulya:
85-)sumak.............................27 eylülkaydirigubbakcemile2
86-)nurselcagri.........................27 eylulkaydirigubbakcemile2
87-)elixsir................................28 eylulkaydirigubbakcemile2
8seydam..............................28 eylulkaydirigubbakcemile2
89-)zeynebce..........................28 eylulkaydirigubbakcemile2
90-)karats..............................29 eylülkaydirigubbakcemile2
91-)pocapoca.........................29 eylul

arkadaşlar üzmeyin kendinizi bir dahaki ay olacak inşallah.

arkadaşlar benimkide başlıyo malesef( halbuki bugün soğuk algınlığı şikayeti ile doktora gidecektim test yapayım dedim çok silik bir çizzgi daha vardı bende umutlandım tabi biraz.demekki değilmişim.insana böyle deneyip beklerken olmayacakmış gibi geliyo ama burda dertlerini sevinçlerini paylaşanların herbiri birgün bebebk sahibi olacak.allahım çok bekletmeden aratmadan hepimize nasip etsin..buarada o çizgi hala kafamı karıştırıyor.

canım silik çizgi yi gören genelde hamile oluyo senn şimdi son durum ne
benim karın ağrım sabaha olurum sanırım..

canım silik çizgi yi gören genelde hamile oluyo senn şimdi son durum ne
benim karın ağrım sabaha olurum sanırım..

bilmiyorumki canım bende anlamadım.hatta yanlışmı görüyorum acaba gördüğüm çıkmasu gerekn çizginin gölgesimi diye kullanılmamış testle karşılaştırdım onda hiçbirşey görünmüyor.adetim başladı hiç ağrı falan yok şuan.bakalım devamı gelir herhalde.

inşallah devam etmez canm sadece yerleşme kanaması olur umarım...:Saruboceq:

maşallah pozitiflerimize ayrıca tebriklerde....
kızlar ayın 26sı adet günümdü halen olmadım psikolojik olacağını hiç sanmıyorum çünkü bu ay gelişigüzel hesaplama yapmadan ilişkiye girdim hiç odaklanmadım yani bakalım sonuç ne çıkcak.

selam kızlar öncelikle bu ay hayaline kavuşanları tebrik ediyorum, böyle pat die giriyorum aranıza ama benimde adet günüm yarın ve korkuyla bekliyorum bende gelmesin kırmızılar gelmesinnnn ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…