Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

kıalar bende adet olmadım hala ama test yapmaya korkuyorum cünkü pztsi kanda baktırdımm yoktuu bebisssssssss((
a.s.slm cnm listeden baktım 26 olman gerekiomuş bence yarın yaptır test inş pozitiftr hiç korma... sen pazartesi baktırmışsın 3gn geçti baktr bence var gibi bişeler hayırlısı bakalımhihoyyyt

seydam açıkmısın ??? ya kızlar seydamla aynı gün olmamz gerekio (Allahım hayırlısını versin)pozitif çıkmış acaba kan testimi yoksa idrarmı bilen yazabilirmi acaba

merhaba ben 18 agustosta bebişimi kaybettim 17 eylülde ilk adetimi gördüm adetten tam 15 gün sayıp denemelere başlamak lazım biz denemelere başladık inşallah bu sefer minik melegim beni bırakmaz hepimizin duaları kabul olur bu kadar emin konuşuyorum çünkü bir komşuma söyledim suanda 5 haftalık hamile umudumuzu kaybetmemeliyiz çünkü umut olmadan olmaz :))

kızlar ben çıkıcamda bir önceki sorduğum soruyu ve şimdi soracagm sorayu cvplandrırsanz çook sevinirim ...ya afedersnz ama akıntım normalde fazla gelirdi ama bugün günlük pedde az bi damla var akıntı durmuş gibi ne anlama geiyor sizce ???? adetmi olucam yoksa ne uffff cvbnzı bekliorm gece okurum artk şimdi çıkmam gerek hepinizi öpüyoruuummmmmmmmm opuyorumnanaktan

cnm çok üzüldüm umarım bu sefer hamile olursun ....Allah isteyen herkeze nasip edr umarım

a.s.slm cnm listeden baktım 26 olman gerekiomuş bence yarın yaptır test inş pozitiftr hiç korma... sen pazartesi baktırmışsın 3gn geçti baktr bence var gibi bişeler hayırlısı bakalımhihoyyyt

ahhh canım benim agzından bal damlıyoo vallaa insallah allahım dualarımızı kabul ederrabbimmm.

cok üzüldüm canım benimden basımdan gecti bi kayıp.bizimde bu ay ilk denememiz bende okada cok istiyorumki bebiss allahım bizede tekrar hamileligii nasip etsin ve saglıkla kucagımızı almayı nasip etsin insallah allahım o acıyı tekrar yasatmasın

amin arkadaşım yumurtlama tarihini ögren ona göre denemelere başla benim ilk hamileliğim öyle oldu umarım bu ay hamiş kalırız:)

amin arkadaşım yumurtlama tarihini ögren ona göre denemelere başla benim ilk hamileliğim öyle oldu umarım bu ay hamiş kalırız:)

insallah canım benim. kürtaj sonrası 2 ay dğzenli adet gördüm bu ay korunmadık. kan tahlili yaptırdım negatifti tahlilin üstünden 4 gün gecti ama hala adet olmadım.tekrar testte yapamıyom korkuyom belki steres yaptım ondan gecikmistir diyip bekliyom.ama hep dua ediyorumm keske diye spriz olsa diye arkadasım bana dua edermisin (

seydam açıkmısın ??? ya kızlar seydamla aynı gün olmamz gerekio (Allahım hayırlısını versin)pozitif çıkmış acaba kan testimi yoksa idrarmı bilen yazabilirmi acaba
selam canim benim
ben evde test yaptim pozitifti bugünde doktora gittim ordada hem kan hem idrar testi pozitif cikti sonra bakti kese olusmus dedi suan cok yeni 11 de tekrar randevum var allahim hakkimizda hayirli olani versin ins

kankim nasislin?? cok sagol bitanem darisi senin basina ve tüm isteyenlereolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

canim nazamandir yazismiyoruz nasilsin?? demek buayda olmadi insallah tüp bebek denemenden hayirli haber alirsin canim opuyorumnanaktan

ya kızlar bu seferki cizgi daha az belirdi mafoldumben

benümidimi kestim:2:
canim doktora gitsen belkide vardir allahim hakkinda hayirlisini versin

hayırlı olsun canım
darısı tüm isteyenlere.....

amin cnm hayırlı olsun darısı bizim başımıza hihoyyyt

bende tebrik ederim allah kucaklarına almalarını nasip etsin darısı başımıza inşallah AMİNNNNNNN kaydirigubbakcemile2
ve pocapoaca cok sagolun kizlar dariisi tüm isteyenlere saglikla hayirla insallah:1hug:

1-)seyhas............................?? eylul (ilk deneme)

2-)melisdeniz........................1 eylul (ilk deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:

3-)zehra1025........................ pozıtıfffff hihoyyyt

4-)müebbetsevdam................1 eylül pozitif hihoyyyt

5-)guz_.................................1 eylül

6-)basubadelmevt...................2 eylül(2.deneme) pozitifffffff hihoyyyt

7-)taf....................................2 eylül(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:

a_emet26..........................2 eylülbir sonraki aya insallah:hulya:

9-)elf_86...............................3 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:

10-)_deren_...........................4 eylül(ilk deneme)pozıtıffffff hihoyyyt

11-)mannak............................4 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallah

12-)pearlheart.........................4 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:

13-)abogado...........................4 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt

14-)nurumm...........................4 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:

15-)mutluluk84.......................4 eylul(ilk deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:

16-)yasersu............................5 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:

17-)yagmuurr............................5 eylul(2. deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:

1mysweetbaby....................6 eylul bir sonraki aya insallah

19-)esraersoy.........................7 eylül

20-)umutlubirben.......................7 eylul...tup bebek tedavisine basladi hayirli olsun:hulya:

21-)rainmistik..........................7 eylul 3. Deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt

22-)seda7332..........................8 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:

23-)hilmi_ve_fatma.................8 eylül
24-)cevizlikek..........................8 eylul

25-)poti...................................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:

26-)cileklisakiz.........................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:

27-)pinks................................9 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:

2sevgi.................................9 eylül

29-)duruşah...........................10 eylül...tup bebek tedavisine basladi hayirli olsun:hulya:

30-)böğürtlen.........................10 eylül
31-)derin26............................10 eylül(3.deneme)

32-)sale..................................11 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt

33-)only_smile........................11 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:

34-)sevilaycan........................11 eylül(14.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:

35-)keramos...........................11 eylul( 2.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:

36-)mistrall..............................11 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:

37-)gülsah84...........................12 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:

3miray_80........................12 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:

39-)asos................................12 eylul

40-)aytasi84...........................12 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:

41-)esma-22.........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:

42-)nebileyim.........................13 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt

43-)nurun..............................13 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:

44-)zeynep............................13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:

45-)muhasebe_2910...............13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:

46-)eslem...................................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:

47-)mericc....................................13 eylul

4medicalsecreter........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:

49-)tırtılkurabiye.....................15 eylül(4.deneme)

50-)melegm08........................16 eylül bir sonraki aya insallah :hulya:

51-)ervava..............................16 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt

52-)yasamak..........................16 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:

53-)nurun41.............................16 eylul

54-)ozlemk................................16 eylul (8.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:

55-)fasta....................................16 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:

56-)gulesram..............................17 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt

57-)eccu.................................18 eylul (ilk deneme)bir sonraki aya insallah :hulya:

5yuba....................................18 eylul(5.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:

59-)bonbonşekerim.................19 eylül(6.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:

60-)dosthane...........................19 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:

61-)umursama...........................19 eylul(7.deneme)
62-)senanur................................19 eylul(ilk deneme)

63-)westlife.................................19 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt

64-)minidugu...........................20 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:

65-)ensarnaz.............................20 eylul(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:

66-)elfy......................................20 eylul

67-)ademerve..........................21 eylül(2. deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt

6optimist_balim.................21 eylul(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:

69-)hbyrm...............................22 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:

70-)sabiharana........................22 eylül(4.deneme)

71-)atlanta...............................22 eylül(2.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:

72-)mse121822..........................22 eylul(9.deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:

73-)molecul.................................22 eylul (4.deneme)bir sonraki aya insallahhh:hulya:

74-)ateskum................................22 eylulbir sonraki aya insallah :hulya:

75-)şeker-leblebi......................23 eylül(4.deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:

76-)tooxic................................23 eylul(5.deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt

77-)tedirgin_..............................23 eylul

7ofline.................................24 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt

79-)gurbetguzeli.......................24 eylul bir sonraki aya insallahhh:hulya:

80-)gulgamze..........................25 eylül
81-)mutluyum.........................25 eylul(4.deneme)

82-)alize28..............................25 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:

83-)gunslinger............................25 eylul bir sonraki aya insallahhh:hulya:

84-)pptya87...........................26 eylulbir sonraki aya insallahhh:hulya:

85-)smirna35..........................26 eylül (4.deneme)bir sonraki aya insallahhh:hulya:

86-)eylulmavi.......................26 eylul

87-)love_honey.......................26 eylul (5.deneme))bir sonraki aya insallahhh:hulya:

8tugbaakyavas_1983.............26 eylul(4.deneme)))bir sonraki aya insallahhh:hulya:

89-)datca83..............................26 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt

90-)yosunk.....................................27 eylülbir sonraki aya insallahhh:hulya:

91-)tuanaker..................................27 eylülbir sonraki aya insallahhh:hulya:

92-)sumak.............................27 eylül

93-)nurselcagri.........................27 eylulbir sonraki aya insallahhh:hulya:

94-)rafiyee................................28 eylül (2.deneme)
95-)elixsir................................28 eylul

96-)seydam..............................28 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt

97-)zeynebce..........................28 eylul
9karats..............................29 eylül

99-)pocapoca.........................29 eylulbir sonraki aya insallah:hulya:

100-)sblkmbsr.............................?))bir sonraki aya insallahhh:hulya:

canım afedersin dikkatimden kaçmış düzelttim şimdi
biz 2 -3 ay ara vereceğiz ola ki hamile kalırsam haberdar ederim ama takip edeceğim sizleri kopmak yoooooooooooooooookkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

dualarım seninle Allah hepimizin gönlüne göre versin:))bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

dualarım seninle Allah hepimizin gönlüne göre versin:))

günaydın çok sağol canım senide uğraştırdım ama
ben bu sabah oldum
benimde artık umudum kasıma kaldı bu ay eşim yok 1 ay ara veriyorum...:gitme:

günaydın çok sağol canım senide uğraştırdım ama
ben bu sabah oldum
benimde artık umudum kasıma kaldı bu ay eşim yok 1 ay ara veriyorum...:gitme:

günaydın cnm...:çok üzgünüm:çok üzüldm cnm ya inş.kasımda olur Allah gönlüne göre versin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…