benim pembeler gelmeye başlıyo :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
a.s.slm cnm listeden baktım 26 olman gerekiomuş bence yarın yaptır test inş pozitiftr hiç korma... sen pazartesi baktırmışsın 3gn geçti baktr bence var gibi bişeler hayırlısı bakalımhihoyyytkıalar bende adet olmadım hala ama test yapmaya korkuyorum cünkü pztsi kanda baktırdımm yoktuu bebisssssssss((
merhaba ben 18 agustosta bebişimi kaybettim 17 eylülde ilk adetimi gördüm adetten tam 15 gün sayıp denemelere başlamak lazım biz denemelere başladık inşallah bu sefer minik melegim beni bırakmaz hepimizin duaları kabul olur bu kadar emin konuşuyorum çünkü bir komşuma söyledim suanda 5 haftalık hamile umudumuzu kaybetmemeliyiz çünkü umut olmadan olmaz :))
a.s.slm cnm listeden baktım 26 olman gerekiomuş bence yarın yaptır test inş pozitiftr hiç korma... sen pazartesi baktırmışsın 3gn geçti baktr bence var gibi bişeler hayırlısı bakalımhihoyyyt
benim pembeler gelmeye başlıyo :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ohh ohhh ne kadar güzel allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canımm darısı başımıza dua ett bizede
merhaba ben 18 agustosta bebişimi kaybettim 17 eylülde ilk adetimi gördüm adetten tam 15 gün sayıp denemelere başlamak lazım biz denemelere başladık inşallah bu sefer minik melegim beni bırakmaz hepimizin duaları kabul olur bu kadar emin konuşuyorum çünkü bir komşuma söyledim suanda 5 haftalık hamile umudumuzu kaybetmemeliyiz çünkü umut olmadan olmaz :))
cok üzüldüm canım benimden basımdan gecti bi kayıp.bizimde bu ay ilk denememiz bende okada cok istiyorumki bebiss allahım bizede tekrar hamileligii nasip etsin ve saglıkla kucagımızı almayı nasip etsin insallah allahım o acıyı tekrar yasatmasın
amin arkadaşım yumurtlama tarihini ögren ona göre denemelere başla benim ilk hamileliğim öyle oldu umarım bu ay hamiş kalırız:)
dualarım sizinle bundan sonra. :Saruboceq:
selam canim benimseydam açıkmısın ??? ya kızlar seydamla aynı gün olmamz gerekio (Allahım hayırlısını versin)pozitif çıkmış acaba kan testimi yoksa idrarmı bilen yazabilirmi acaba
kankim nasislin?? cok sagol bitanem darisi senin basina ve tüm isteyenlereolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileüzüzlmee cnmm diger aya olur..benede ekimi bekliyom bak
ppatya büyük knouşmaa nerden biliyosun...aallahtan kimse onu bilemez...olurr belkide sadecee günü ve zamanı vardırrboshayallersmile
[ay ay kankimmmmmmmmm çok tebrik ederim..beraber vercektik haberi ikizzz hamile kalıcaaa...ama ssenini için çok sevindim...2cii bebegimz geliyoo.
canim nazamandir yazismiyoruz nasilsin?? demek buayda olmadi insallah tüp bebek denemenden hayirli haber alirsin canim opuyorumnanaktanslm kizlar eylül ayi anneleri hayirli ugurlu olsun bebisleriniz.
darisi bizim basimiza. benide ekim aynina ekleyin.
ben aslinda eylülün yedisinde adet oldugumu topige yazmstim ama. demekki dikkatlerden kacmiss.
ALLAH izin verirse ben ekim ayinda tüp bebege basliyorum. hakkimizdan hayirlisi olur INSALLAHHH :Saruboceq:
canim doktora gitsen belkide vardir allahim hakkinda hayirlisini versinya kızlar bu seferki cizgi daha az belirdi mafoldumben
benümidimi kestim:2:
hayırlı olsun canım
darısı tüm isteyenlere.....
amin cnm hayırlı olsun darısı bizim başımıza hihoyyyt
ve pocapoaca cok sagolun kizlar dariisi tüm isteyenlere saglikla hayirla insallah:1hug:bende tebrik ederim allah kucaklarına almalarını nasip etsin darısı başımıza inşallah AMİNNNNNNN kaydirigubbakcemile2
insallah canım benim. kürtaj sonrası 2 ay dğzenli adet gördüm bu ay korunmadık. kan tahlili yaptırdım negatifti tahlilin üstünden 4 gün gecti ama hala adet olmadım.tekrar testte yapamıyom korkuyom belki steres yaptım ondan gecikmistir diyip bekliyom.ama hep dua ediyorumm keske diye spriz olsa diye arkadasım bana dua edermisin(
insallah canım benim. kürtaj sonrası 2 ay dğzenli adet gördüm bu ay korunmadık. kan tahlili yaptırdım negatifti tahlilin üstünden 4 gün gecti ama hala adet olmadım.tekrar testte yapamıyom korkuyom belki steres yaptım ondan gecikmistir diyip bekliyom.ama hep dua ediyorumm keske diye spriz olsa diye arkadasım bana dua edermisin(
günaydın çok sağol canım senide uğraştırdım ama
ben bu sabah oldum
benimde artık umudum kasıma kaldı bu ay eşim yok 1 ay ara veriyorum...:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?