Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

1-)seyhas............................?? eylul (ilk deneme)

2-)melisdeniz........................1 eylul (ilk deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:

3-)zehra1025........................ pozıtıfffff hihoyyyt

4-)müebbetsevdam................1 eylül pozitif hihoyyyt

5-)guz_.................................1 eylül

6-)basubadelmevt...................2 eylül(2.deneme) pozitifffffff hihoyyyt

7-)taf....................................2 eylül(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:

a_emet26..........................2 eylülbir sonraki aya insallah:hulya:

9-)elf_86...............................3 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:

10-)_deren_...........................4 eylül(ilk deneme)pozıtıffffff hihoyyyt

11-)mannak............................4 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallah

12-)pearlheart.........................4 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:

13-)abogado...........................4 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt

14-)nurumm...........................4 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:

15-)mutluluk84.......................4 eylul(ilk deneme) bir sonraki aya insallah[/COLOR

16-)yasersu............................5 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:

17-)yagmuurr............................5 eylul(2. deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:

1mysweetbaby....................6 eylul bir sonraki aya insallah

19-)esraersoy.........................7 eylül
20-)umutlubirben.......................7 eylul

21-)rainmistik..........................7 eylul 3. Deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt

22-)seda7332..........................8 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:

23-)hilmi_ve_fatma.................8 eylül
24-)cevizlikek..........................8 eylul

25-)poti...................................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:

26-)cileklisakiz.........................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:

27-)pinks................................9 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:

2sevgi.................................9 eylül

29-)duruşah...........................10 eylül...tup bebek tedavisine basladi hayirli olsun:hulya:

30-)böğürtlen.........................10 eylül
31-)derin26............................10 eylül(3.deneme)

32-)sale..................................11 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt

33-)only_smile........................11 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:

34-)sevilaycan........................11 eylül(14.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:

35-)keramos...........................11 eylul( 2.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:

36-)mistrall..............................11 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:

37-)gülsah84...........................12 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:

3miray_80........................12 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:

39-)asos................................12 eylul

40-)aytasi84...........................12 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:

41-)esma-22.........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:

42-)nebileyim.........................13 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt

43-)nurun..............................13 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:

44-)zeynep............................13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:

45-)muhasebe_2910...............13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:

46-)eslem...................................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:

47-)mericc....................................13 eylul]

4medicalsecreter........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:

49-)tırtılkurabiye.....................15 eylül(4.deneme)

50-)melegm08........................16 eylül bir sonraki aya insallah :hulya:

51-)ervava..............................16 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt

52-)yasamak..........................16 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:

53-)nurun41.............................16 eylul

54-)ozlemk................................16 eylul (8.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:

55-)fasta....................................16 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:

56-)gulesram..............................17 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt

57-)eccu.................................18 eylul (ilk deneme)bir sonraki aya insallah :hulya:

5yuba....................................18 eylul(5.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:

59-)bonbonşekerim.................19 eylül(6.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:

60-)dosthane...........................19 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:

61-)umursama...........................19 eylul(7.deneme)
62-)senanur................................19 eylul(ilk deneme)

63-)westlife.................................19 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt

64-)minidugu...........................20 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:

65-)ensarnaz.............................20 eylul(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:

66-)elfy......................................20 eylul

67-)ademerve..........................21 eylül(2. deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt

6optimist_balim.................21 eylul(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:

69-)hbyrm...............................22 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:

70-)sabiharana........................22 eylül(4.deneme)

71-)atlanta...............................22 eylül(2.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:

72-)mse121822..........................22 eylul(9.deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:

73-)molecul.................................22 eylul (4.deneme)bir sonraki aya insallahhh:hulya:

74-)ateskum................................22 eylulbir sonraki aya insallah :hulya:

75-)şeker-leblebi......................23 eylül(4.deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:

76-)tooxic................................23 eylul(5.deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt

77-)tedirgin_..............................23 eylul

7ofline.................................24 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt

79-)gurbetguzeli.......................24 eylul bir sonraki aya insallahhh:hulya:

80-)gulgamze..........................25 eylül
81-)mutluyum.........................25 eylul(4.deneme)

82-)alize28..............................25 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:

83-)gunslinger............................25 eylul bir sonraki aya insallahhh:hulya:

84-)pptya87...........................26 eylulbir sonraki aya insallahhh:hulya:

85-)smirna35..........................26 eylül (4.deneme)bir sonraki aya insallahhh:hulya:

86-)eylulmavi.......................26 eylul

87-)love_honey.......................26 eylul (5.deneme))bir sonraki aya insallahhh:hulya:

8tugbaakyavas_1983.............26 eylul(4.deneme)))bir sonraki aya insallahhh:hulya:

89-)datca83..............................26 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt

90-)yosunk.....................................27 eylülbir sonraki aya insallahhh:hulya:

91-)tuanaker..................................27 eylülbir sonraki aya insallahhh:hulya:

92-)sumak.............................27 eylül

93-)nurselcagri.........................27 eylulbir sonraki aya insallahhh:hulya:

94-)rafiyee................................28 eylül (2.deneme)
95-)elixsir................................28 eylul
96-)seydam..............................28 eylul
97-)zeynebce..........................28 eylul

9karats..............................29 eylül))bir sonraki aya insallahhh:hulya:

99-)pocapoca.........................29 eylulbir sonraki aya insallah:hulya:

100-)sblkmbsr.............................?))bir sonraki aya insallahhh:hulya:

101-)seydam.............................. pozitiffffffffffffff hihoyyyt

moralleri bozmak yok elbet bir gün zafer bizim olacak:içelim:

Son düzenleme:
ekim ayına kalanlardanım.eylül ayı çift çizgiyi görenleri tebrik ediyorum.sağlıklı sıhhatli bebişleri kucaklarına almayı nasip etsin Allah.darısıda ekim ayında bekleyen arkadaşlara ve bana.inşallah:))

daha yapmadım cnm sabah denicem bakalımohaoldumsmile

ben adetime 3 gün varken yaptırmıstım kandanegatiftimafoldumben

ama bugün yaptım adetim 2 gün gecti silik çizgi gördüm

valla sevinemiyorum eşimde ikiside kıpkırmızı olsun öle inanımafoldumbenrım diyor eyvahedigeldismile

ama silik çizgiyi oda gördü kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
ARKADAŞLARRR TEST YAPTIM

NEGATİF....senağlamasenağlama
üzüzlmee cnmm diger aya olur..benede ekimi bekliyom bak

evet kızlar 2 gün gecikti ama bugün adet oldum.
bilmiyorum aranızda varmıdır benim gibi düşünen ama ben artık hiçbir zaman anne olamayacağıma inanıyorum.
ppatya büyük knouşmaa nerden biliyosun...aallahtan kimse onu bilemez...olurr belkide sadecee günü ve zamanı vardırrboshayallersmile
selam kizlar bende sükür cift cizgiyi gördüm :CüvCüv:allahim isteyen herkese versin

[ay ay kankimmmmmmmmm çok tebrik ederim..beraber vercektik haberi ikizzz hamile kalıcaaa...ama ssenini için çok sevindim...2cii bebegimz geliyoo.

inş.hamişsindr benmde 2 gün geçti adet günmde yaptım 28inde negatif çıktı .eczacı 7 gün geçerse çıkar dedi kendimden biliyorum dedi sennki maşallah hemen çıkmış belki ben deilimdr bilmiyorum orasını senn aldığın testn adı neydi ?sen yarın yap yaz inş hamilesindr çıkarsa bende yapayım a.s.

ay canım hadi inşallah rabbim yüzünü güldürsün hayırlısını versin inşallah sonucu mutlaka yaz olurmuu

Ne kdr çok hamilemiz olmuş maşallah hepsine bakalım bu aydan umut kesenler ekimde gülebilecek miyiz? 2 Ekim muhtemel günüm hayırlısı..

slm kizlar eylül ayi anneleri hayirli ugurlu olsun bebisleriniz.
darisi bizim basimiza. benide ekim aynina ekleyin.
ben aslinda eylülün yedisinde adet oldugumu topige yazmstim ama. demekki dikkatlerden kacmiss.
ALLAH izin verirse ben ekim ayinda tüp bebege basliyorum. hakkimizdan hayirlisi olur INSALLAHHH :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…